Mesto tieňov

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hmm celkom fajn seriál..nato že to robia slováci je to viac než dobre. Jediná vec čo je sa mi tam nepáči je ten mladý herec v tej mikine, ktorý chodí s tých starým detektívom (ten čo sa priviazal putami).. Tomu sa tá úloha podľa mňa vôbec nehodí :)
frenkie
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frenkie »

uz viem co sa mi nepozdavalo na tej kamere .. ten beh sa mi nepacil.. ostatna kamera bola vyborna.. a sú dost dobre zaciatocne titulky.. aj dobre obsadenie hercov... Fakt sa tam hodia... :happyrespect: len ten v mikine ako napisal Soviet tam nejde
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Myslim, ze Tomas (ten priputal) tam je len preto lebo vyzera ako Semir z Cobry 11 :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:Myslim, ze Tomas (ten priputal) tam je len preto lebo vyzera ako Semir z Cobry 11 :D
jj aj mne ho kus pripomínal,ale on by sa možno viac hodil do dákej komédie..fakt nesedí ako detektív..áále tak musíme si zvyknúť asi
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

najlepsi si Sergej a Oliver :lol:
kriminalisti ako vysiti
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

celkom dobree je to spracované, páči sa mi to. Uvidíme ako to pôjde ďalej, a ako mnohí napísali,ten v mikine mi tam nejak nesedel,akoby to hral nasilu :roll: ostatní herci->klobúk dole
mr.frump
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr.frump »

Musím bohužiaľ vziať späť svoje slová o skvelej kamere. Po minulom dieli súhlasím s ostatnými, že má svoje chyby. Ale stále je to lepšie ako hocičo iné na Slovensku.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pár pohľadov alebo lepšie povedané niektorý štýl kamery je taký istý ako v 112-ke čo vysiela Markíza :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Fúha....dnes ma skoro švihlo pod stoličku. Kukám v archíve 2. diel a ku koncu nechááááápem... Staršieho syna tej právničky (vraha) hral spolužiak :new18:
Som mu práve písal, že odteraz sa ho budem báť, keď pri mne bude blbnúť so sáčkom od desiatej :lol:

Ku seriálu:
:plus: kamera, atmosféra, slovenský štýl spracovania (nehráme sa na CSI až tak, ako by sa na prvý pohľad zdalo), dobre vybraní a hlavne neokukaní herci
:minus: pre mňa dialógy, občas by som pozmenil nejakú odpoveď, alebo v prvej časti ma iritovalo, že tykali podozrivým. Že v druhej tykali tomu big bossovi, už bolo ok....
Tak zatím toľko odomňa :) 7/10
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

dnes som dopozeral 1. a 2. diel. samozrejme pozera sa na to inak ako na c.s.i. alebo cobru lebo je to nase.aj oko je viac prizmurene no ak by som to mal objektivne zhodnotit tak by som dal 8/10. za prvy diel 7 a za druhy diel 9.ta dvojka, to bolo fakt kvalitne si myslim.dufam ze serial si udrzi uroven nech aspon na daco v telke sa da kukat
inak, vsimli ste si, ze tam kazda postava jazdi na kia ceed? :lol: (okrem sergeja a olivera)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Pred hodinkou som to dopozeral. Teda prvu cast. Na druhu sa chystam na dalsej nocnej dnes. Musim uznat, ze sa mi velmi paci kamera, strih aj muzika. Dufam, ze to bude v tomto trende aj pokracovat. So somarinami typu Panelak, Ruzova Zahrada, ci ako sa to vola sa to neda porovnat. Povedal by som, ze je to slovenske CSI, ako niektori predomnou. Skvele je na tom este to, ze je to inspirovane skutocnymi udalostami.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jin napísal:...
Ja ta zabijem! :lol: Nemusel si do toho prispevku pisat, kto je vrah, tak trochu si mi pokazil pozeranie druheho dielu :)
Nabuduce si davaj pozor alebo aspon napis, ze tam mas spoiler :)
btw tesi ma, ze obsadzuju menej znamych alebo uplne neznamych hercov. Niekto na csfd dokonca pisal, ze ako je mozne, ze neobsadili Kramara a Studenkovu :D
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Konecne nieco kvalitne Slovenske a zatial aj jednine krimi zo slovenska

Dobre obsadenie , dej , hudba len to ze sa mi to az velmi podoba na CSI ale co uz ved aj to je dobre :lol:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

GothaR napísal:Ja ta zabijem! :lol: Nemusel si do toho prispevku pisat, kto je vrah, tak trochu si mi pokazil pozeranie druheho dielu :)
Nabuduce si davaj pozor alebo aspon napis, ze tam mas spoiler :)
btw tesi ma, ze obsadzuju menej znamych alebo uplne neznamych hercov. Niekto na csfd dokonca pisal, ze ako je mozne, ze neobsadili Kramara a Studenkovu :D
Keby to spravili, tak to asi nepozeram. Ti herci a teda hlavne Studenkova mi tak nesmierne lezu na nervy a ked vidim nieco s nou, som zhrozeny a nech je to aj najlepsi film sveta tak si to asi nepozriem.
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

videl som len 2.cast a paci sa mi to. Konecne Slovaci robia nieco poriadne. Vzdy ma lakali filmy (serialy), ktore su natocene podla skutocnej udalosti, a prave preto ma tento serial u mna velke + :) . Skoda toho vysielacieho casu, ako uz niekto predo mnou pisal - v piatok sa chodi chlastat :D . Tesim sa na dalsie casti.
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

nj aj mne sa to zatial pozdáva, len je blbý vysielací čas,piatok nikdy niesom doma,ale tak na nete sa to dá zohnať takže všetko je ok
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

videla som tak asi dva krát.nie je to najhoršie, ale niečo tomu chýba.zdá sa mi to tak trochu nudné.podľa mňa to bude asi vystupovaním horcov.na niektorých je vidno,že to len hrajú. Necítim z toho realistickosť toho serálu
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Dufam, ze kvalita vydrzi a natocia este vela kvalitnych casti. Jedine co sa mi nepaci je vsade pritomna Kia Ceed :)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Výborne. Dnes som videl asi druhý diel a podľa mňa je to fakt dobré. Zápletka, herci,... Len tá Kia Cee´d...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Kia je sponzorom tej relacie ... To sa jej este najete 8. Diel sa odohrava v Autoservise ... Kia Servis, Kia monterky, Kia Auto, Kia olej, Kia Personal ... cize bude este sranda :)
Napísať odpoveď