Metallica
No veru, som velmi zvedavy na ten novy album. Cakat nas nechali dlho, tak to snad bude stat za to
Sluby boli 
Inak celkovo sa mi pacia viacere piesne, napr. Unforgiven, One, St. Anger, Unnamed Feeling, ale aj taka uz legendarna balada Nothing Else Matters, Whisky In The JAR, a ine, to len tak namatkou
Jednoducho Metallica predstavuje pre mna jednu z prijatelnych foriem metalu.
Inak celkovo sa mi pacia viacere piesne, napr. Unforgiven, One, St. Anger, Unnamed Feeling, ale aj taka uz legendarna balada Nothing Else Matters, Whisky In The JAR, a ine, to len tak namatkou
No čo hovoríte na prvý oficiálny singel The Day That Never Comes ?
Mne osobne sa naozaj veľmi páči, osobne mi začiatok príde podobný ako Fade to Black a ku koncu sa začína mierne podobať na One.
vypočuť si môžte na mms://wm.elektra.com/metallica/metallica_com/2008/de/Track04.asf [ WMP ]
Mne osobne sa naozaj veľmi páči, osobne mi začiatok príde podobný ako Fade to Black a ku koncu sa začína mierne podobať na One.
vypočuť si môžte na mms://wm.elektra.com/metallica/metallica_com/2008/de/Track04.asf [ WMP ]
zdroj: http://metallica.cz/hotnews.php?w=590Metallica.cz dňa 21.8.2008 napísal:Prvý singel z nového albumu Death Magnetic, skladba "The Day That Never Comes", príde napriek svojmu názvu už dnes. Práve dnes, teda 21. augusta 2008, budeme prvýkrát po neuveriteľných piatich rokoch počuť novú skladbu Metallicy zo zatiaľ nevydaného štúdiového albumu.
"The Day That Never Comes" sa dnes večer začne hrať v rádiách. V našich končinách chystá premiéru napríklad Radio Beat a to približne o 22:30. Počúvať ho môžete samozrejme aj cez internet. Ešte o niečo skôr by novinku malo byť možné počuť v relácii Zane Lowea na rádiu BBC - tam by mala zaznieť už medzi ôsmou až desiatou večer.
Okrem rádií bude skladba od dnešného večera dostupná aj cez promostránku MissionMetallica.com a pravdepodobne aj na oficiálnej stránke Metallica.com.
-
Sagittarius
Guru
Páči sa mi tiež. Je mnohokrát lepšie ako všetky skladby z predošlého albumu St. Anger. A konečne sa vrátili k starému štýlu. Len niečo mi tam vadilo len neviem čo...Lord_3D napísal:No čo hovoríte na prvý oficiálny singel The Day That Never Comes ?
zdroj: http://metallica.cz/hotnews.php?w=590
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
no som rád že vrátili do pesničiek Hammetové sóla, a naozaj začiatok je trošku ako Fade to black, druhá polovica mi pripomína Seek and destroy a koniec trošku ako One. Každopádne sa teším na vydanie, rozhodne to bude lepšie ako St. Anger.
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 14:45 )
ďalší singel z Nového albumu
- my apocalypse, čo viac dodať sú späť
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 14:45 )
ďalší singel z Nového albumu
- my apocalypse, čo viac dodať sú späť
-
lekoklatik
VIP
The day that never comes sa mi páči akurát tak do 4:40.
Zakončenie skladby mi príde nenormálne natlačené. Proste maximálne zbytočné. Úplne prebytočné sóla. Ale od začiatku to znie v celku fajn. Ja osobne tam trošku cítim St. Anger.
Tá druhá skladba už nieznie tak na silu. Je to o niečo lepśie. Avšak podľa mňa niečo úplne iné než The day that .... Každopádne vzbudili týmito skladbami vo mne obrovský záujem. Na ablum sa teším. Som strášne zvedavá
Zakončenie skladby mi príde nenormálne natlačené. Proste maximálne zbytočné. Úplne prebytočné sóla. Ale od začiatku to znie v celku fajn. Ja osobne tam trošku cítim St. Anger.
Tá druhá skladba už nieznie tak na silu. Je to o niečo lepśie. Avšak podľa mňa niečo úplne iné než The day that .... Každopádne vzbudili týmito skladbami vo mne obrovský záujem. Na ablum sa teším. Som strášne zvedavá
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Oficial video The Day That Never Comes
http://metallica.com/index.asp?item=601171
(aj tak najlepsie je Unforgiven, NEM, One)
http://metallica.com/index.asp?item=601171
(aj tak najlepsie je Unforgiven, NEM, One)
Mas pravdu, mne sa pri pocuvani St. Anger tiez zdalo, ze to je stale to iste dookola. No nieco s tym budu musiet spravit.Maki napísal:mno ak daju este jeden brakovy singel tak ma vystrie uz asi.... kirk nic zaujimave nepredviedol, lars hral dokola to iste, james bol nevyrazny... akoze bude ten album lepsi ako St. Anger, to je jasne, ale ak budu aj ostatne songy ako My Apocalypse tak metla ide vazne dolu
no vypocul som si cely albac a po tych 2 songoch co vypustili do sveta som bol prijemne prekvapeny - aj ked oproti minulosti sa mi james zda nejaky nevyrazny, ale inak to je celkom fajn.... nebudem hodnotit jednotlive songy - poviem jedine ze to je z celkoveho hladiska lepsie ako St. Anger... o dost... ale so starymi albumami velkej 4 a black albumom sa to neda porovnavat podla mna
-
lekoklatik
VIP