Metallica
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
no som rád že vrátili do pesničiek Hammetové sóla, a naozaj začiatok je trošku ako Fade to black, druhá polovica mi pripomína Seek and destroy a koniec trošku ako One. Každopádne sa teším na vydanie, rozhodne to bude lepšie ako St. Anger.
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 14:45 )
ďalší singel z Nového albumu
- my apocalypse, čo viac dodať sú späť
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 14:45 )
ďalší singel z Nového albumu
- my apocalypse, čo viac dodať sú späť
-
lekoklatik
VIP
The day that never comes sa mi páči akurát tak do 4:40.
Zakončenie skladby mi príde nenormálne natlačené. Proste maximálne zbytočné. Úplne prebytočné sóla. Ale od začiatku to znie v celku fajn. Ja osobne tam trošku cítim St. Anger.
Tá druhá skladba už nieznie tak na silu. Je to o niečo lepśie. Avšak podľa mňa niečo úplne iné než The day that .... Každopádne vzbudili týmito skladbami vo mne obrovský záujem. Na ablum sa teším. Som strášne zvedavá
Zakončenie skladby mi príde nenormálne natlačené. Proste maximálne zbytočné. Úplne prebytočné sóla. Ale od začiatku to znie v celku fajn. Ja osobne tam trošku cítim St. Anger.
Tá druhá skladba už nieznie tak na silu. Je to o niečo lepśie. Avšak podľa mňa niečo úplne iné než The day that .... Každopádne vzbudili týmito skladbami vo mne obrovský záujem. Na ablum sa teším. Som strášne zvedavá
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Oficial video The Day That Never Comes
http://metallica.com/index.asp?item=601171
(aj tak najlepsie je Unforgiven, NEM, One)
http://metallica.com/index.asp?item=601171
(aj tak najlepsie je Unforgiven, NEM, One)
Mas pravdu, mne sa pri pocuvani St. Anger tiez zdalo, ze to je stale to iste dookola. No nieco s tym budu musiet spravit.Maki napísal:mno ak daju este jeden brakovy singel tak ma vystrie uz asi.... kirk nic zaujimave nepredviedol, lars hral dokola to iste, james bol nevyrazny... akoze bude ten album lepsi ako St. Anger, to je jasne, ale ak budu aj ostatne songy ako My Apocalypse tak metla ide vazne dolu
no vypocul som si cely albac a po tych 2 songoch co vypustili do sveta som bol prijemne prekvapeny - aj ked oproti minulosti sa mi james zda nejaky nevyrazny, ale inak to je celkom fajn.... nebudem hodnotit jednotlive songy - poviem jedine ze to je z celkoveho hladiska lepsie ako St. Anger... o dost... ale so starymi albumami velkej 4 a black albumom sa to neda porovnavat podla mna
-
lekoklatik
VIP
-
Thrash/Death
Star
U mňa tak 5.5/10
A hore to ťahajú iba parádna pecka All Nightmare Long ( kua keby že každá pesnička z DM je taká dobrá, tak tu máme zasa starú Metallicu ) a vcelku pekne "balady" The Day That Never Comes a Unforgiven III ( hoci mi to Unforgiven I a II vobec nepripomína
Malo sa to volať inak.. )
Ostatné pesničky dosť slabota si myslím, tá inštrumentálka zbytočné dlhá a dalšie totálne nechytľavé melódie a refrény...
Každopádne to dopadlo lepšie ako St. Anger ale na to že je to album po 5 rokoch ( ? ) to mohlo byť aj lepšie..
A hore to ťahajú iba parádna pecka All Nightmare Long ( kua keby že každá pesnička z DM je taká dobrá, tak tu máme zasa starú Metallicu ) a vcelku pekne "balady" The Day That Never Comes a Unforgiven III ( hoci mi to Unforgiven I a II vobec nepripomína
Ostatné pesničky dosť slabota si myslím, tá inštrumentálka zbytočné dlhá a dalšie totálne nechytľavé melódie a refrény...
Každopádne to dopadlo lepšie ako St. Anger ale na to že je to album po 5 rokoch ( ? ) to mohlo byť aj lepšie..
-
lekoklatik
VIP
-
Sagittarius
Guru
-
mad dogg.SK
Medium Expert