|
|
|
| Autor |
Správa |
JumperAL Medium Star

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 365
Zaslal: 28 Mar 2006, 16:33 Predmet: Moje problemy... |
|
|
Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2006, 16:36 Predmet: Re: Moje problemy... |
|
|
| JumperAL napísal: |
Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
1. Skoc si ku koznej doktorke/doktorovi, urcite ti s tym pomozu najlepsie. Tu ti sice povieme dobre pripravky, ale nemusia ti zabrat, ako zabrali niektorym, prave naopak, mozu ti uskodit.
2. Niektore dievcata maju proste nizsich, su aj nizke holky a niektore su fakt zlate.
3. Zacni cvicit, jest. Chalani uz tu rozoberali fitness a cvicenie, pouzi "Hladat"
4. Mozno je to pre niektoru holku sexy, nikdy nevies . A nikto nie je bezchybny..
5. Chce to byt trosicku uvolnenejsi. Vdacna tema na zaciatok moze byt nieco neutralne: muzika, hudba a pod.
Urcite nie si strateny pripad a podari sa ti najst si tu spravnu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Smrtka Light Expert

Stav:  Založený: 12.01.2006 Príspevky: 58 Bydlisko: téma : Erotika a vzťahy Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2006, 16:37 Predmet: Re: Moje problemy... |
|
|
Takze:
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
2. kde je problem to nehra rolu...(ja mam 195)
3. staci viac jest..v tom tiez neje problem
4.nechaj si narast vlasy.....
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
madonna1 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2005 Príspevky: 279
Zaslal: 28 Mar 2006, 16:39 Predmet: |
|
|
1.-10. Ak budes mysliet negativne, tak je to rovno na spagat...mysli pozitivne, vzdy aspon v niecom musis vidiet trochu pozitivneho/pekneho...hmm?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 28 Mar 2006, 16:49 Predmet: Re: Moje problemy... |
|
|
Takze:
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
mas 10 alebo menej rokov, ked hadzes flintu do zita?? ak nemas 94, tak mas stale cas na lasku a znamosti..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
stevec Expert

Stav:  Založený: 22.11.2004 Príspevky: 197 Bydlisko: martin Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2006, 16:54 Predmet: |
|
|
keby si viedel mna tak zistis ze na tom nie si az tak zle. Prva vec, je ze nemusis vyzerat k svetu ale potrebujes si zdvihnut sebavedomie.. najdi si nieco v com si lepsi,alebo aspon celkom dobry... Precitaj si par knih, sebavedomie ... carnegy... a potom asi aj ja si skocim ku koznej...
Hlavne si uvedom ze kazdy je na svete pre nejaky ucel. Ja tu urcite nie som pre to aby som mal milion bab... a potom ked na to prides uz sa stym staci len zmierit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
lopata Expert

Stav:  Založený: 26.11.2004 Príspevky: 198
Zaslal: 28 Mar 2006, 17:02 Predmet: |
|
|
1+2+3+4+5 = hod si maslu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wlado_v Light Star

Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 257 Bydlisko: P-city Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2006, 17:08 Predmet: |
|
|
| lopata napísal: |
1+2+3+4+5 = hod si maslu  |
tak ty si mu teda pomohol
kamo nikto nieje dokonali...dokonca ani ja ... uvidis raz sa najde baba ktora ta bude chciet takeho aky si, len si musis viac verit a nerobit si z toho komplexi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miko6 Amateur

Stav:  Založený: 29.07.2005 Príspevky: 32 Bydlisko: mam Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2006, 17:17 Predmet: heh |
|
|
staci to vediet s babami. pozorny, pocuvat, povedat svoje a pri tom nebyt vzdialeny od toho co je blizke jej, niekedy vtipny, ironicky ... ked sa to naucis najdes si 100x lepsiu kocku ako maju nabuchani"krali" co si myslia ze su pani sveta
vsetko ostatne je nepodstatne a da sa to vyriesit ako pisali kozna, viac zrat, obcas pocvicit^^ |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1752 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2006, 17:18 Predmet: |
|
|
| no ja sa dost stretavam s tym ze najkrajsie baby maju vzdy najvacsich trtkov na svete. Uz sa mi to stokrat potvrdilo. Baba ktora mala frajera na urovni sa s nim rozisla pretoze si nasla ineho totalneho je*ka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JumperAL Medium Star

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 365
Zaslal: 28 Mar 2006, 17:26 Predmet: |
|
|
Skusam viac jest a cvicit, ale na posilku nemam, cize mozem len doma s cinkami a bez strojov.
No prave ja neviem ci pre mna existuje nejaka baba.
Tych 5 bodov, to bol len maly vypis mojich nedostatkov.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3736 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2006, 17:33 Predmet: Re: Moje problemy... |
|
|
| Citácia: |
- viac si umyvaj tvar, ako obvykle, ked Ti veci od dokotorov nepomozu fic ma teatree oile. Btw chod na komplexne vysetrenie, ked ma clovek problem s facom, moze [a nemusi] to znamenat ze sa mu nieco deje v tele.
2.Som nizky
- som vysoky a neni to ziadna velka vyhra
3.Som chudy, neobjemny
- aj ja som cvicim uz 4 roky a prezieram sa z 62 kG co som mal mam vdaka Bohu uz 70 a stupa. Cize ked sa nastves pojde pojde
4.Mam spicate usi
- hmm...to si ako elf nie? sorry tu fakt nemam radu
- no. Hmm. Musis najist taku s ktorou sa budes moct bavit a hlavne budes rad bavit. Ked je baba sebakrajsia a viazne totalne konverzacia NEMA to buducnost...inac tiez hra dolezitu ulohu sebavedomie. Ta posilka a jedenie fakt pomaha .
|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
haliegro Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.09.2005 Príspevky: 401 Bydlisko: tolko beham, ze uz neviem Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2006, 18:12 Predmet: |
|
|
1. s tym urcite treba nieco robit hmm... skus garnier pure zone rano a vecer si s tym poumyvat face (!!!pravidelne!!!) a nejaky denny a nocny krem na mastnu plet. cerveny face mas od bobrov, ci je to tlakom? ak to druhe, tak navstiv doktora a bude to znamenat aj zmenu stravovacich navykov a zivotneho stylu.
2. nehra rolu, ale aby si sa sam pre seba citil lepsie, skus si kupovat topanky s hrubymi podrazkami, spravi to nejakych 3/5 cm a vypada to aj celkom cool, pokial su to pekne a zaujimave boty.
3. posilku ti netreba, staci poctivo a pravidelne par sedlahov, par klikov a par drepov a pohyb sa ti dostal celym telom .
4. vobec nehra rolu
5. mnoo... toto je individualne... skus jej na zaciatok nieco pochvalit, napr. naramok/nausnice/tricko, to je jedno, co sa ti fakt aspon trosku paci. spytaj sa odkial to ma, mozno sa babenka sama rozkeca. ak potom debata zasa viazne, vezmi ju tancovat, alebo zahrat biliard, resp. sipky. zblizite sa trosku bez toho, aby si sa nutene musel vykecavat a mozes tocit debatu okolo hry. dalsie z debat, ktore sa lahko rozbiehaju su - dovolenky/cestovanie, pripomienky na obsluhu, skola v pripade studentov, praca v pripade pracujucich a hobby/TV v pripade nepracujucich. na dalsie prides sam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erapo Light Star

Stav:  Založený: 06.03.2006 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava, tam sa rodi s Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2006, 18:29 Predmet: |
|
|
kazdy tu radi blbosti....bud hlavne sam sebou! bo mozno dopadnes jak 99% bab, ktore su bez make-upu nepozeratelne, a preco? lebo si ju uz videl s make-upom.... dont be complicated.....mam kamaratky - dvojicky.....jedna sa zacala licit a pod. a ta druhu nie....dopadlo to tak ze ta co sa lici vyzera teraz tak isto ako ta druha az nato ze musi pouzivat make-up (bo bez neho je to fakt strasne) a ta druha nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1752 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2006, 21:57 Predmet: |
|
|
| erapo napísal: |
kazdy tu radi blbosti....bud hlavne sam sebou! bo mozno dopadnes jak 99% bab, ktore su bez make-upu nepozeratelne, a preco? lebo si ju uz videl s make-upom.... dont be complicated.....mam kamaratky - dvojicky.....jedna sa zacala licit a pod. a ta druhu nie....dopadlo to tak ze ta co sa lici vyzera teraz tak isto ako ta druha az nato ze musi pouzivat make-up (bo bez neho je to fakt strasne) a ta druha nie  |
a co tym chcel basnik povedat lebo nejak som tomu nepochopil??? to akoze ma zacat s make-upom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|