Moje problemy...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JumperAL
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Moje problemy...

Príspevok od používateľa JumperAL »

Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku? :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Moje problemy...

Príspevok od používateľa p4ra »

JumperAL napísal:Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
1. Skoc si ku koznej doktorke/doktorovi, urcite ti s tym pomozu najlepsie. Tu ti sice povieme dobre pripravky, ale nemusia ti zabrat, ako zabrali niektorym, prave naopak, mozu ti uskodit.

2. Niektore dievcata maju proste nizsich, su aj nizke holky a niektore su fakt zlate. ;)

3. Zacni cvicit, jest. Chalani uz tu rozoberali fitness a cvicenie, pouzi "Hladat"

4. Mozno je to pre niektoru holku sexy, nikdy nevies ;). A nikto nie je bezchybny..

5. Chce to byt trosicku uvolnenejsi. Vdacna tema na zaciatok moze byt nieco neutralne: muzika, hudba a pod.

Urcite nie si strateny pripad a podari sa ti najst si tu spravnu. :wink:
Smrtka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smrtka »

JumperAL napísal:Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
2. kde je problem to nehra rolu...(ja mam 195)
3. staci viac jest..v tom tiez neje problem
4.nechaj si narast vlasy.....
:wink:
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

1.-10. Ak budes mysliet negativne, tak je to rovno na spagat...mysli pozitivne, vzdy aspon v niecom musis vidiet trochu pozitivneho/pekneho...hmm? :D
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

Takze:
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
mas 10 alebo menej rokov, ked hadzes flintu do zita?? ak nemas 94, tak mas stale cas na lasku a znamosti.....
stevec
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stevec »

keby si viedel mna tak zistis ze na tom nie si az tak zle. Prva vec, je ze nemusis vyzerat k svetu ale potrebujes si zdvihnut sebavedomie.. najdi si nieco v com si lepsi,alebo aspon celkom dobry... Precitaj si par knih, sebavedomie ... carnegy... a potom asi aj ja si skocim ku koznej...

Hlavne si uvedom ze kazdy je na svete pre nejaky ucel. Ja tu urcite nie som pre to aby som mal milion bab... a potom ked na to prides uz sa stym staci len zmierit...
lopata
Expert
Expert

Príspevok od používateľa lopata »

1+2+3+4+5 = hod si maslu :lol:
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

lopata napísal:1+2+3+4+5 = hod si maslu :lol:
tak ty si mu teda pomohol :lol:
kamo nikto nieje dokonali...dokonca ani ja :oops: :D ... uvidis raz sa najde baba ktora ta bude chciet takeho aky si, len si musis viac verit a nerobit si z toho komplexi :wink:
miko6
Amateur
Amateur

heh

Príspevok od používateľa miko6 »

staci to vediet s babami. pozorny, pocuvat, povedat svoje a pri tom nebyt vzdialeny od toho co je blizke jej, niekedy vtipny, ironicky ... ked sa to naucis najdes si 100x lepsiu kocku ako maju nabuchani"krali" co si myslia ze su pani sveta :wink:
vsetko ostatne je nepodstatne a da sa to vyriesit ako pisali kozna, viac zrat, obcas pocvicit^^
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

no ja sa dost stretavam s tym ze najkrajsie baby maju vzdy najvacsich trtkov na svete. Uz sa mi to stokrat potvrdilo. Baba ktora mala frajera na urovni sa s nim rozisla pretoze si nasla ineho totalneho je*ka.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Skusam viac jest a cvicit, ale na posilku nemam, cize mozem len doma s cinkami a bez strojov.

No prave ja neviem ci pre mna existuje nejaka baba.

Tych 5 bodov, to bol len maly vypis mojich nedostatkov. :) :oops: :evil: :cry:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

- viac si umyvaj tvar, ako obvykle, ked Ti veci od dokotorov nepomozu fic ma teatree oile. Btw chod na komplexne vysetrenie, ked ma clovek problem s facom, moze [a nemusi] to znamenat ze sa mu nieco deje v tele.

2.Som nizky
- som vysoky a neni to ziadna velka vyhra :)

3.Som chudy, neobjemny

- aj ja som ;) cvicim uz 4 roky a prezieram sa z 62 kG co som mal mam vdaka Bohu uz 70 a stupa. Cize ked sa nastves pojde pojde ;)

4.Mam spicate usi

- hmm...to si ako elf nie? :D sorry tu fakt nemam radu

- no. Hmm. Musis najist taku s ktorou sa budes moct bavit a hlavne budes rad bavit. Ked je baba sebakrajsia a viazne totalne konverzacia NEMA to buducnost...inac tiez hra dolezitu ulohu sebavedomie. Ta posilka a jedenie fakt pomaha :).
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

1. s tym urcite treba nieco robit hmm... :hmm: skus garnier pure zone rano a vecer si s tym poumyvat face (!!!pravidelne!!!) a nejaky denny a nocny krem na mastnu plet. cerveny face mas od bobrov, ci je to tlakom? ak to druhe, tak navstiv doktora a bude to znamenat aj zmenu stravovacich navykov a zivotneho stylu.
2. nehra rolu, ale aby si sa sam pre seba citil lepsie, skus si kupovat topanky s hrubymi podrazkami, spravi to nejakych 3/5 cm a vypada to aj celkom cool, pokial su to pekne a zaujimave boty.
3. posilku ti netreba, staci poctivo a pravidelne par sedlahov, par klikov a par drepov a pohyb sa ti dostal celym telom :wink: .
4. vobec nehra rolu
5. mnoo... toto je individualne... skus jej na zaciatok nieco pochvalit, napr. naramok/nausnice/tricko, to je jedno, co sa ti fakt aspon trosku paci. spytaj sa odkial to ma, mozno sa babenka sama rozkeca. ak potom debata zasa viazne, vezmi ju tancovat, alebo zahrat biliard, resp. sipky. zblizite sa trosku bez toho, aby si sa nutene musel vykecavat a mozes tocit debatu okolo hry. dalsie z debat, ktore sa lahko rozbiehaju su - dovolenky/cestovanie, pripomienky na obsluhu, skola v pripade studentov, praca v pripade pracujucich a hobby/TV v pripade nepracujucich. na dalsie prides sam :smt048
erapo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erapo »

kazdy tu radi blbosti....bud hlavne sam sebou! bo mozno dopadnes jak 99% bab, ktore su bez make-upu nepozeratelne, a preco? lebo si ju uz videl s make-upom.... :lol: dont be complicated.....mam kamaratky - dvojicky.....jedna sa zacala licit a pod. a ta druhu nie....dopadlo to tak ze ta co sa lici vyzera teraz tak isto ako ta druha az nato ze musi pouzivat make-up (bo bez neho je to fakt strasne) a ta druha nie :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

erapo napísal:kazdy tu radi blbosti....bud hlavne sam sebou! bo mozno dopadnes jak 99% bab, ktore su bez make-upu nepozeratelne, a preco? lebo si ju uz videl s make-upom.... :lol: dont be complicated.....mam kamaratky - dvojicky.....jedna sa zacala licit a pod. a ta druhu nie....dopadlo to tak ze ta co sa lici vyzera teraz tak isto ako ta druha az nato ze musi pouzivat make-up (bo bez neho je to fakt strasne) a ta druha nie :lol:
a co tym chcel basnik povedat lebo nejak som tomu nepochopil??? to akoze ma zacat s make-upom?
eeyore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa eeyore »

a kolko mas rokov? to je asi aj podstatné, nechcem ťa uraziť, ale ak máš tak 15 - 16 (súdim podľa tvojho problému 1), tak o takých pár rôčkov (4 - 5) sa to možno všetko zmení. trošku priberieš, opeknieš/zmužnieš, pleť sa ti upraví a čím si starší, tým budeš vedieť s babami lepšie komunikovať. predpokladám
a mimochodom, aj mne vravia, že som chudý. no ja mám atletickú postavu ;) skús sa na to pozrieť aj inak
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

: D ako tak pozeram na mna by tieto slova hore neplatili : DD
som chudy, ako taky upir : P .. face nemam o nic stale lepsi (kvoli daakej "xichtnej" pi*ov*** a nevim co este : DD
takze JumperAL .. radsej chod stym ku koznej, a do posilky a zer daake tablety, ktore ti zvednu chut na jedenie : D
a co sa tyka tej komunikacie, nieco vzdy zo seba vypot : D
mmichall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmichall »

prosex napísal:no ja sa dost stretavam s tym ze najkrajsie baby maju vzdy najvacsich trtkov na svete. Uz sa mi to stokrat potvrdilo. Baba ktora mala frajera na urovni sa s nim rozisla pretoze si nasla ineho totalneho je*ka.
plne s tebou suhlasim
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Mam 15, ale fakt, oproti ostatnym je to dost zle a potom u akej baby mam sancu. :(
A nechcem skoncit tak, ze si budem musiet najst taku, ktora sa mi nepaci. :?
Ku vsetkym bodom :arrow: ak poznate nejake pripravky / tabletky, ktore by mi pomohli , sem s nimi. :D
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

JumperAL napísal:Mam 15, ale fakt, oproti ostatnym je to dost zle a potom u akej baby mam sancu. :(
A nechcem skoncit tak, ze si budem musiet najst taku, ktora sa mi nepaci. :?
Ku vsetkym bodom :arrow: ak poznate nejake pripravky / tabletky, ktore by mi pomohli , sem s nimi. :D
Ak ti môžem poradiť ja mám 17 a môj názor je taký, že začať chodiť na rande v 14 - 15 je strata času, holky sú nedozreté (sú na ZŠ, cca. v 8 - 9 ročníku) hrajú sa na kráľovné a hviezdy len kôli tomu, že majú k*ndu a prsia, na disku sa chodia ožierať lebo sú veľké slečny a dávajú sa xlapcom (cca. 17 a viac) len kôli tomu aby neboli panny a boli o5 v kolektivé hviezdy (česť výnimkám), čo sa kkt (xlapcov) týka tak sú to najväčší mafiáni a pod..... lool
Optimálne je mať prvý vzťah okolo 16 +
Vtedy už si trošku rozmumnejší si na Strednej škole vidíš čo sa okolo teba deje, vidíš páry a tak... alebo o5 chodíš baviť gangstra na disky a biť sa s 13 ročnými detmi bo si king a 16 na 1 :roll:
No ale k téme.... čo sa dievčat týka taká 17 je zlatá holka, vie čo chce, má svoje názory, a je proste normálna, nepozerá na teba, že máš nejakú vadu a tak.... mám veľa kamarátok a viem o čo hovorím berú život inak a myslia na to čo bude ďalej pri takej holke možno neskóruješ hneď ak ti ide o to ale nájdeš pevný vzťah a ak je láska z oboch strán veľká možno aj celoživotnú lásku :)
Moja rada :?: počkaj na tu právu a nepozeraj či je pekná alebo tvoj typ, ale na to čo ti poviem srdce, ten sval ktorí niektorí možno aj zabudli že majú.
Napísať odpoveď