MS v hokeji 2008
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tu ide o to,ze palfy je super hrac, ktory by timu mohol len pomoct... ci uz tym,ze vyburcuje, skusenostami, proste vsetkym.... myslim,ze pri absencii hracov z nhl sme prisli o velku osobnost... skoda ze nejde na MS.. a co sa tyka nasho umiestnenia? neverim v nejaky dobry vysledok... ale prsty samozrejme drzim... chcem by som znova Goteborg...
Ale s Gáboríkom, Hossom a Demitrom súhlasím[/quote]Ale jasne ze Palffy je kvalitnejsi hokejista ako Ciernik, ale zas ber to tak, ze Palffy si mohol robit v nasej lige ( a hlavne vo svojom klube ) co chcel. Cela Skalica hrala nanho, snad okrem Zalesaka, takze tie bodiky sa zbierali lahko. Ale uz to neriesme, nejde na MS, zmierme sa s tym
//prekrutit som to nechcel ale tak to vyplynulo
tak hrali nanho lebo bol najlepsi skalicky hrac, to je pochopitelne
//prekrutit som to nechcel ale tak to vyplynulo
-
Hossa1881
Medium Professional
palffy je svetova trieda, ale myslim si ze za rok posobenia unas co sme ho mali na ociach sa ukazal ze sa priroda vyhrala s jeho sportovym talentom ale toho rozumu tam mnoho nebolo...spraval sa ako nasi rozhodcovia - pan nedkoknutelny- kazdy naraz pomaly aby bol 2 minuty ze dakto si dovolil ho vobec udret...keby unas riha hral cele dva minuty presilovky a seci by hrali nanho aj on urobi 75/80 bodov...takze netreba sa na to pozerat az tak zaslepene ze vycieval ked dal 99 bodov...
Dost sa stotoznujem s nazorom Hossa1881, proti Palffymu som niky nic nemal, vzdy som ho povazoval za oporu Slovenskej reprezentacie. Taktiez davnejsie este ked posobil v NHL ho oznacovali ako hraca ktory patri do 5 najlepsich pravych krielnikov, urcite to nie je nahoda, Zigo ma neskutocny potencial hokejistu, ale ako clovek posobi otrasne, tie jeho vyroky, gesta za to ze sa ho niekto opovazi vylucit, zbytocne podpichovanie... toto u gentlemana hokejistu nemoze byt.
schw33k: Vies preco na neho Kosice nadavali? Lebo hral zakerne a neludsky, keby hral napr tak ako chyta Hovi tak este aj ja poviem co teraz mam slovan nieke, ze Hovi je Pan Brankar... tym som nechcel popichnut Slovanistov, to je len taka zdrava nevrazivost medzi supermi a nehovoriac o Ke a Ba
schw33k: Vies preco na neho Kosice nadavali? Lebo hral zakerne a neludsky, keby hral napr tak ako chyta Hovi tak este aj ja poviem co teraz mam slovan nieke, ze Hovi je Pan Brankar... tym som nechcel popichnut Slovanistov, to je len taka zdrava nevrazivost medzi supermi a nehovoriac o Ke a Ba
-
shanoy
Star
berte to tak, ze Zigo si v extralige iba uzival "dôchodku".. Bral to ako "oddich", a prijemnu pomoc pre Skalicu....a naozaj nikto nevie ako to bude s tymi zapasmi na MS??? ja som zas pocul, ze ich budu davat normalne o 2 a 5 pm.....Kanada sa musi prisposobit vacsine, takze zapasy daju podla mna tak aby to bolo pre EU realne...
keby bol kazdy taky zakerny a neludsky ako Palffy , tak by bol hokej dokonaly. Uz ste asi zabudli co spravil pre nas hokejschw33k napísal:áno viem, davová demencia
áno, Žigo bol vždy známy ako zákerný a neľudský hráč, netrep prosím Ťa
celý problém spočíval v tom, že každý na neho skoro celý čas pozeral, čakal na každú chybu alebo faul