MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

schw33k napísal:skús :) rád sa poučím
NHL - Gaborik, Hossa ( ak je zdravy ), Demitra ( teraz ma imho vybornu formu, uvidime PO ), Chara, Ivan Ciernik

Nemusis so mnou suhlasit, ale porovnavat by sa to dalo, keb Zigo hra kvalitnejsiu sutaz = NHL
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

no áno to by sa dalo, ale sám neveríš tomu, že Čiernik hrajúci nemeckú DEL (ktorá podľa IIHF je nekvalitnejšia ako naša) by mal väčší prínos na MS ako Pállfy ( to som presvedčený )
Ale s Gáboríkom, Hossom a Demitrom súhlasím
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ale s Gáboríkom, Hossom a Demitrom súhlasím[/quote]Ale jasne ze Palffy je kvalitnejsi hokejista ako Ciernik, ale zas ber to tak, ze Palffy si mohol robit v nasej lige ( a hlavne vo svojom klube ) co chcel. Cela Skalica hrala nanho, snad okrem Zalesaka, takze tie bodiky sa zbierali lahko. Ale uz to neriesme, nejde na MS, zmierme sa s tym

//prekrutit som to nechcel ale tak to vyplynulo :) tak hrali nanho lebo bol najlepsi skalicky hrac, to je pochopitelne
schw33k
Guru
Guru

bavíme sa o forme, o vodcovskej osobnosti, aktuálnej výbornej forme a neúčasti na MS a ty zas prekrútiš o tom, kto na koho hral ?
tak ja radšej potom položím : prečo naňho hrali?
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

dufam ze STV bude davat priame prenosy lebo ja stanem ked som staval rano na svetovy pohar tak aj teraz stanem.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

palffy je svetova trieda, ale myslim si ze za rok posobenia unas co sme ho mali na ociach sa ukazal ze sa priroda vyhrala s jeho sportovym talentom ale toho rozumu tam mnoho nebolo...spraval sa ako nasi rozhodcovia - pan nedkoknutelny- kazdy naraz pomaly aby bol 2 minuty ze dakto si dovolil ho vobec udret...keby unas riha hral cele dva minuty presilovky a seci by hrali nanho aj on urobi 75/80 bodov...takze netreba sa na to pozerat az tak zaslepene ze vycieval ked dal 99 bodov...
werny
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa werny »

thak vam povem na temu Pálfy podľa mna tam Zigo nece ist koli afére s P.Štastnym lebo vtedy tha sam daso nezhodli thaze asi tak ale keby isiel velmi bi pomohol nasim ale aj bez neho keby sa dohodli nas ehviezdy v nhl tak bi sme mohli bojovat o prvenstvo.
May
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa May »

ja trochu od Palffyho temy
myslim ze zostava bude tento rok velmi slaba az na par NHLkarov....Sekera,Jurcina
dufam ze pojde aj Marek Uram(mohol by sa chytit)
ale zaujimalo by ma aku zostavu budu mat tento rok češi
foodoo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa foodoo »

Mohol by este Satan a Handzus aspon
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

podla mna by mohli ist vsetci hraci z NHL lebo by nam urcite pomohli a potom by mohli prist aj ty ktory prehrali v prvom kole.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Dost sa stotoznujem s nazorom Hossa1881, proti Palffymu som niky nic nemal, vzdy som ho povazoval za oporu Slovenskej reprezentacie. Taktiez davnejsie este ked posobil v NHL ho oznacovali ako hraca ktory patri do 5 najlepsich pravych krielnikov, urcite to nie je nahoda, Zigo ma neskutocny potencial hokejistu, ale ako clovek posobi otrasne, tie jeho vyroky, gesta za to ze sa ho niekto opovazi vylucit, zbytocne podpichovanie... toto u gentlemana hokejistu nemoze byt.

schw33k: Vies preco na neho Kosice nadavali? Lebo hral zakerne a neludsky, keby hral napr tak ako chyta Hovi tak este aj ja poviem co teraz mam slovan nieke, ze Hovi je Pan Brankar... tym som nechcel popichnut Slovanistov, to je len taka zdrava nevrazivost medzi supermi a nehovoriac o Ke a Ba :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

presne Zigo ukazal hlavne v play-off co som videl ze rozhodca len odpiskal ofsajd a uz na neho vrieskal a to bolo aj pri jeho vyluceniach.Proste otvaral velmi usta a to sa k takemu hokejistovi nehodi lebo mal by ist prikladu hlavne mladsiej generacii.
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

berte to tak, ze Zigo si v extralige iba uzival "dôchodku".. Bral to ako "oddich", a prijemnu pomoc pre Skalicu....a naozaj nikto nevie ako to bude s tymi zapasmi na MS??? ja som zas pocul, ze ich budu davat normalne o 2 a 5 pm.....Kanada sa musi prisposobit vacsine, takze zapasy daju podla mna tak aby to bolo pre EU realne...
schw33k
Guru
Guru

Retne napísal:schw33k: Vies preco na neho Kosice nadavali?
áno viem, davová demencia

áno, Žigo bol vždy známy ako zákerný a neľudský hráč, netrep prosím Ťa
celý problém spočíval v tom, že každý na neho skoro celý čas pozeral, čakal na každú chybu alebo faul
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

schw33k napísal:áno viem, davová demencia

áno, Žigo bol vždy známy ako zákerný a neľudský hráč, netrep prosím Ťa
celý problém spočíval v tom, že každý na neho skoro celý čas pozeral, čakal na každú chybu alebo faul
keby bol kazdy taky zakerny a neludsky ako Palffy , tak by bol hokej dokonaly. Uz ste asi zabudli co spravil pre nas hokej :?
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

no Stumpel odmietol......ale zas v playoff sa stretava MIN-COL...teda Budaj alebo Slovenska mafia z Minnesoty by mohli prist a potom PIT-OTT takze Hossa alebo Meszaros .. uz ide o to ci to prijmu... aj tak sa mi zda ako keby to bol otak ze sa v NHL dohodnu ci idu ci ne.minuly rok ekd pvoedal Demitra elbo Gaborik ano.tak hned prisli aj dalsi....ked tu bol jediny hossa tak to myslim bolo viacmenej koli tomu ze oco mu bol trener.... a ktovie aka drina je to v NHL a este na MS atd...aj oni cu oddych ako ked si vy vezmete dovolenku :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

uz ide Sekera,Mezei a Marcel Hossa dnes odmietol Handzus
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Peky05 napísal:uz ide Sekera,Mezei a Marcel Hossa dnes odmietol Handzus
Odmietol? do kelu a nevies preco?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zas tak tazke najst to nie je

Handzuš na MS v Kanade nebude hrať, necíti sa na to
http://www.hokej.sk/clanok54150.htm
"Michal mi zavolal a poďakoval sa za pozvanie do záverečnej nominácie pre majstrovstvá sveta v Kanade. Ako dôvod svojej neúčasti uviedol, že sa necíti na to, aby mohol v Halifaxe výkonnostne mužstvu pomôcť. Potrebuje viac času, aby sa dal fyzicky do poriadku, najmä v nadväznosti na dve operácie, ktoré absolvoval v poslednom období," citovala oficiálna internetová stránka Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) generálneho manažéra slovenskej reprezentácie Petra Bondru.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Lebo sa na to neciti, kde sa dat do poradku po fyzickej stranke po dvoch operaciach...
BTW nabuduce sa pozri na web na to zamerany... http://www.hokej.sk/clanok54150.htm :wink:
Napísať odpoveď