MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Dost sa stotoznujem s nazorom Hossa1881, proti Palffymu som niky nic nemal, vzdy som ho povazoval za oporu Slovenskej reprezentacie. Taktiez davnejsie este ked posobil v NHL ho oznacovali ako hraca ktory patri do 5 najlepsich pravych krielnikov, urcite to nie je nahoda, Zigo ma neskutocny potencial hokejistu, ale ako clovek posobi otrasne, tie jeho vyroky, gesta za to ze sa ho niekto opovazi vylucit, zbytocne podpichovanie... toto u gentlemana hokejistu nemoze byt.

schw33k: Vies preco na neho Kosice nadavali? Lebo hral zakerne a neludsky, keby hral napr tak ako chyta Hovi tak este aj ja poviem co teraz mam slovan nieke, ze Hovi je Pan Brankar... tym som nechcel popichnut Slovanistov, to je len taka zdrava nevrazivost medzi supermi a nehovoriac o Ke a Ba :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

presne Zigo ukazal hlavne v play-off co som videl ze rozhodca len odpiskal ofsajd a uz na neho vrieskal a to bolo aj pri jeho vyluceniach.Proste otvaral velmi usta a to sa k takemu hokejistovi nehodi lebo mal by ist prikladu hlavne mladsiej generacii.
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

berte to tak, ze Zigo si v extralige iba uzival "dôchodku".. Bral to ako "oddich", a prijemnu pomoc pre Skalicu....a naozaj nikto nevie ako to bude s tymi zapasmi na MS??? ja som zas pocul, ze ich budu davat normalne o 2 a 5 pm.....Kanada sa musi prisposobit vacsine, takze zapasy daju podla mna tak aby to bolo pre EU realne...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Retne napísal:schw33k: Vies preco na neho Kosice nadavali?
áno viem, davová demencia

áno, Žigo bol vždy známy ako zákerný a neľudský hráč, netrep prosím Ťa
celý problém spočíval v tom, že každý na neho skoro celý čas pozeral, čakal na každú chybu alebo faul
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

schw33k napísal:áno viem, davová demencia

áno, Žigo bol vždy známy ako zákerný a neľudský hráč, netrep prosím Ťa
celý problém spočíval v tom, že každý na neho skoro celý čas pozeral, čakal na každú chybu alebo faul
keby bol kazdy taky zakerny a neludsky ako Palffy , tak by bol hokej dokonaly. Uz ste asi zabudli co spravil pre nas hokej :?
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

no Stumpel odmietol......ale zas v playoff sa stretava MIN-COL...teda Budaj alebo Slovenska mafia z Minnesoty by mohli prist a potom PIT-OTT takze Hossa alebo Meszaros .. uz ide o to ci to prijmu... aj tak sa mi zda ako keby to bol otak ze sa v NHL dohodnu ci idu ci ne.minuly rok ekd pvoedal Demitra elbo Gaborik ano.tak hned prisli aj dalsi....ked tu bol jediny hossa tak to myslim bolo viacmenej koli tomu ze oco mu bol trener.... a ktovie aka drina je to v NHL a este na MS atd...aj oni cu oddych ako ked si vy vezmete dovolenku :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

uz ide Sekera,Mezei a Marcel Hossa dnes odmietol Handzus
kubodinho
Professional
Professional

Peky05 napísal:uz ide Sekera,Mezei a Marcel Hossa dnes odmietol Handzus
Odmietol? do kelu a nevies preco?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zas tak tazke najst to nie je

Handzuš na MS v Kanade nebude hrať, necíti sa na to
http://www.hokej.sk/clanok54150.htm
"Michal mi zavolal a poďakoval sa za pozvanie do záverečnej nominácie pre majstrovstvá sveta v Kanade. Ako dôvod svojej neúčasti uviedol, že sa necíti na to, aby mohol v Halifaxe výkonnostne mužstvu pomôcť. Potrebuje viac času, aby sa dal fyzicky do poriadku, najmä v nadväznosti na dve operácie, ktoré absolvoval v poslednom období," citovala oficiálna internetová stránka Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) generálneho manažéra slovenskej reprezentácie Petra Bondru.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Lebo sa na to neciti, kde sa dat do poradku po fyzickej stranke po dvoch operaciach...
BTW nabuduce sa pozri na web na to zamerany... http://www.hokej.sk/clanok54150.htm :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Shamway napísal:Lebo sa na to neciti, kde sa dat do poradku po fyzickej stranke po dvoch operaciach...
BTW nabuduce sa pozri na web na to zamerany... http://www.hokej.sk/clanok54150.htm :wink:
diki , ja som kukal na ten web ,a le nevsimol som si .
Retne
Darca
Darca

schw33k napísal:celý problém spočíval v tom, že každý na neho skoro celý čas pozeral, čakal na každú chybu alebo faul
:o UJO ZIGO prisiel do steelky, ved to zeny padali z jeho letmych usmemov, vsetci muzi si ho dali ako tapetu na telefon ZIGA a fanklub sa dvakrat pristihol ako krici "Zigmund Palffy, Zigmund Palffy" :lol: Nebud smiesny a myslim ze si tu ako jediny kto sa zastava za Ziga v tom ze je ako clovek normalny...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Retne napísal::o UJO ZIGO prisiel do steelky, ved to zeny padali z jeho letmych usmemov, vsetci muzi si ho dali ako tapetu na telefon ZIGA a fanklub sa dvakrat pristihol ako krici "Zigmund Palffy, Zigmund Palffy" :lol: Nebud smiesny a myslim ze si tu ako jediny kto sa zastava za Ziga v tom ze je ako clovek normalny...
A čo tak sledovať skôr jeho hokejové umenie?
Veľa hráčov malo "problematické" správanie, ale na ľade predvádzali svoje majstrovstvo...(mimo ľadu mi je to jedno, priamo v hre pre neho platia rovnaké tresty).
Retne
Darca
Darca

P41NK1LL3R napísal:A čo tak sledovať skôr jeho hokejové umenie?
Veľa hráčov malo "problematické" správanie, ale na ľade predvádzali svoje majstrovstvo...(mimo ľadu mi je to jedno, priamo v hre pre neho platia rovnaké tresty).
Ale ved ja som nepovedal ze som zavrel oci ked sa puku dotkol Zigo, tak isto som mu venoval pozornost ako ktoremu kolvek Skalicanovi a zase netreba velmi diferencovat posobenie na lade a mimo neho, pretoze to co povedal po zapase na svojich spoluhracov bolo viac ako netaktne, na jeho mieste by som sa v Skalickej satni ani neukazal...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zigo je odjakziva taky trosku jednoduchsi to je vidiet na prvy pohlad. Ale tak s hokejkou na lade to vie, to je pre neho podstatne.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

btw.: pojde vobec niekto? :D :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jerik.. Šupler a Gašparovič.. ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked som sa pred mesiacom rozpraval s kamaratom, ktory sa uz par rokov pohybuje v hokeji, tak hovoril, ze problemom je Supler, pretoze ho vela ludi nema v laske a ze ma dost arogantny pristup. Povedal mi, ze ak ani tento rok nepridu hraci, ktori na to maju a budu sa vyhovarat na unavu ci zranenia, tak je jasne, ze je to kvoli nemu. Zda sa, ze mal aj pravdu.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Retne napísal::o UJO ZIGO prisiel do steelky, ved to zeny padali z jeho letmych usmemov, vsetci muzi si ho dali ako tapetu na telefon ZIGA a fanklub sa dvakrat pristihol ako krici "Zigmund Palffy, Zigmund Palffy" :lol: Nebud smiesny a myslim ze si tu ako jediny kto sa zastava za Ziga v tom ze je ako clovek normalny...
tu sú moje príspevky v tejto téme http://www.hojko.com/search.php?search_ ... erid=16879 ...

radím Ti, prečítaj si ich ešte raz a netvrď niečo čo som ja nepísal, lebo mi začínaš liezť na nervy...
ale ako vidím nedá sa s tebou o tom normálne podebatiť, neviem či nevieš pochopiť, keď niečo napíšem, či si až taký debil alebo čo
tvoj posledný príspevok je jasný, nechce sa mi s tebou strácať čas
Retne napísal:Ale ved ja som nepovedal ze som zavrel oci ked sa puku dotkol Zigo, tak isto som mu venoval pozornost ako ktoremu kolvek Skalicanovi
ano iste :)
Napísať odpoveď