MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Shamway napísal:Lebo sa na to neciti, kde sa dat do poradku po fyzickej stranke po dvoch operaciach...
BTW nabuduce sa pozri na web na to zamerany... http://www.hokej.sk/clanok54150.htm :wink:
diki , ja som kukal na ten web ,a le nevsimol som si .
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

schw33k napísal:celý problém spočíval v tom, že každý na neho skoro celý čas pozeral, čakal na každú chybu alebo faul
:o UJO ZIGO prisiel do steelky, ved to zeny padali z jeho letmych usmemov, vsetci muzi si ho dali ako tapetu na telefon ZIGA a fanklub sa dvakrat pristihol ako krici "Zigmund Palffy, Zigmund Palffy" :lol: Nebud smiesny a myslim ze si tu ako jediny kto sa zastava za Ziga v tom ze je ako clovek normalny...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Retne napísal::o UJO ZIGO prisiel do steelky, ved to zeny padali z jeho letmych usmemov, vsetci muzi si ho dali ako tapetu na telefon ZIGA a fanklub sa dvakrat pristihol ako krici "Zigmund Palffy, Zigmund Palffy" :lol: Nebud smiesny a myslim ze si tu ako jediny kto sa zastava za Ziga v tom ze je ako clovek normalny...
A čo tak sledovať skôr jeho hokejové umenie?
Veľa hráčov malo "problematické" správanie, ale na ľade predvádzali svoje majstrovstvo...(mimo ľadu mi je to jedno, priamo v hre pre neho platia rovnaké tresty).
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

P41NK1LL3R napísal:A čo tak sledovať skôr jeho hokejové umenie?
Veľa hráčov malo "problematické" správanie, ale na ľade predvádzali svoje majstrovstvo...(mimo ľadu mi je to jedno, priamo v hre pre neho platia rovnaké tresty).
Ale ved ja som nepovedal ze som zavrel oci ked sa puku dotkol Zigo, tak isto som mu venoval pozornost ako ktoremu kolvek Skalicanovi a zase netreba velmi diferencovat posobenie na lade a mimo neho, pretoze to co povedal po zapase na svojich spoluhracov bolo viac ako netaktne, na jeho mieste by som sa v Skalickej satni ani neukazal...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zigo je odjakziva taky trosku jednoduchsi to je vidiet na prvy pohlad. Ale tak s hokejkou na lade to vie, to je pre neho podstatne.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

btw.: pojde vobec niekto? :D :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jerik.. Šupler a Gašparovič.. ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked som sa pred mesiacom rozpraval s kamaratom, ktory sa uz par rokov pohybuje v hokeji, tak hovoril, ze problemom je Supler, pretoze ho vela ludi nema v laske a ze ma dost arogantny pristup. Povedal mi, ze ak ani tento rok nepridu hraci, ktori na to maju a budu sa vyhovarat na unavu ci zranenia, tak je jasne, ze je to kvoli nemu. Zda sa, ze mal aj pravdu.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Retne napísal::o UJO ZIGO prisiel do steelky, ved to zeny padali z jeho letmych usmemov, vsetci muzi si ho dali ako tapetu na telefon ZIGA a fanklub sa dvakrat pristihol ako krici "Zigmund Palffy, Zigmund Palffy" :lol: Nebud smiesny a myslim ze si tu ako jediny kto sa zastava za Ziga v tom ze je ako clovek normalny...
tu sú moje príspevky v tejto téme http://www.hojko.com/search.php?search_ ... erid=16879 ...

radím Ti, prečítaj si ich ešte raz a netvrď niečo čo som ja nepísal, lebo mi začínaš liezť na nervy...
ale ako vidím nedá sa s tebou o tom normálne podebatiť, neviem či nevieš pochopiť, keď niečo napíšem, či si až taký debil alebo čo
tvoj posledný príspevok je jasný, nechce sa mi s tebou strácať čas
Retne napísal:Ale ved ja som nepovedal ze som zavrel oci ked sa puku dotkol Zigo, tak isto som mu venoval pozornost ako ktoremu kolvek Skalicanovi
ano iste :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

no co sa tyka suplera,mne je bude a bol nesimpaticky ale nemyslim si zeby hraci ignorovali repre pre jedneho cloveka :?
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

super sprava na MS ide aj Visnovsky ale bez Nagya
http://www.szlh.sk/clanok/29361-Od-pond ... Visnovskym
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Pani, vsetko su stari hraci, sice dobri, ale stari. Treba dat sancu aj novacikom, mozno sa presadia a budu este lepsi ako ti stari :wink:
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

pe3x napísal:Pani, vsetko su stari hraci, sice dobri, ale stari. Treba dat sancu aj novacikom, mozno sa presadia a budu este lepsi ako ti stari :wink:
su tam aj nejaki novacikovia,ale myslim si ze visnovski na svoj vek vobec nevyzera toboz uz nehra,keby ze ho nepoznam povedal by som ze ma 25
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

Tak isto som nazoru, ze treba dat sancu novym. Musi prist nova generacia. A myslim ze treba dat sancu chalanom aj zo SVK extraligy. Myslim ze uz sme niekde inde ako pred par rokmi, co sa tyka SVK extraligy. Tak isto mame chalanov aj vo Svedsku, Svajciarsku, Cesku,Rusku atd. Takze NHL-ka nieje vsetko :wink:
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

urcite by som dal sancu hracom ako kmit, gron, sersen, ci kulha aj ked v po nebol az tak vidiet+ overeny kapus, a aj ked by tam mali ist mlady, skusil by som na aspon na pripravne aj bartosa, taky lider nam moze chybat...
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

vsetci hovorite nech da sancu mladym, ale treba hlavne skusenych hracov a mozno popri nich par mladych
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

na MS nejde dalsi dobry utocnik Surovy
http://www.szlh.sk/clanok/29371-Stop-Su ... z-v-kolene
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

mám taký dojem že MS sa budú podobať tím z roku 1996...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Najviac ma sere, že pred MS sú zrazu zranení všetci hráči. Celú sezónu hrajú, prídu MS a všetci sú zranení.
Napísať odpoveď