|
| Autor |
Správa |
Filipito King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 1866 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2008, 15:20 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Filipito: Co je na tom blbe??? Tak ci tak budes cakat priblizne mesiac na vybavenie objednavky, v tomto pripade to potrebujes len poslat do obchodu v ktorom si to kupoval. Teraz mi povedz kolko ludi poznas, ktorym sa pokazila tlaciaren a boli nuteni ju reklamovat, hmm??? |
no tu je jeden priklad (onderj)
| ONdr3j napísal: |
no mozno to myslel tak (ja si myslim) ze ked si kupis v normalnom shope tak ta to bude max stat cesta do toho shopu lebo ovela drahsie to ude stat ked to budes posielat osobne postou pripadne nejakym kurierom
no ziarivym prikladom som ja mne sa dokazila tlac (ta MP610) ale to bola vadna uz od vyroby aj ked som mal s nou opletacky a som rad ze som ju kupoval v normalnom shope lebo by ma to vyslo ovela viac ako len cesta do shopu autom ci taxikom |
ano tak som to myslel lebo ked mas vadny kus tlaciarni tak to nebudes musiet posielat len raz
BTW: hojko: no taka tlaciaren vazi dost ked to posles napr cez UPS tak ta to vide dost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13644 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2008, 15:28 Predmet: |
|
|
| Filipito: Pytal som sa kamarata, ktory predava PC a dovolim si povedat, ze tych tlaciarni preda skutocne dost, pretoze predava aj instituciam ako su kniznice, banky, robi renovacie a pri lacnych kuskoch je poruchovost dost vysoka, ze okolo 5 percent, ale tie vyssie rady, tak tam je poruchovost pod jedno percento a len obcas sa stane, ze sa nieco na tlaciarni pokazi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito King

|
Zaslal: 24 Apr 2008, 15:53 Predmet: |
|
|
| hojko: no nehovorím že sa kazia veľmi, ale iba napr: zoberiem kúsok ako ondrej a potom naozaj viac preplatím na tom poštovnom ako bola cena tlačiarne |
|
| Návrat hore |
|
 |
ONdr3j Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 1161 Bydlisko: Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2008, 16:22 Predmet: |
|
|
hojko iba 1% pri tych vyssich modeloch? no do ... to som mal uz aku smolu ale ta moja smola sa este prehlbila ked sa mi vratila po mesiaci ze chyba sa neprejavila, doniesom som ju domov a cuduj sa svete ono sa to prejavilo, tak na druhy den zasa trepat do shopu ze to zas robi, potom vymenili daky logic board a zatial slape ako ma takze uz je spokojnost a keby sa mi toto stalo keby som kupil v shope, tak posielat 10kg tlaciaren to nieco stoji
co sa tyka lexmarku tak som mal multifunkcny lexmark X2250, kupoval som do nej tie naplnacie sady a nepodarilo sa mi ich naplnit (no naplnil som ich ale nechcela tlacit) tak som vyhodil zbytocne prachy cize som potom bol nuteny kupit original |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 24 Apr 2008, 17:12 Predmet: |
|
|
ONdr3j: Menej ako jedno percento Aky problem si mal ty s tlaciarnou, co za znacka a model to bol??? Neviem ako to funguje v e-shopoch, ale niektore maju napisane v podmienkach, ze v pripade uznania reklamacie preplatia naklady, ktore ti vznikli na dorucenie, cize zaplatia postovne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito King

|
Zaslal: 24 Apr 2008, 17:15 Predmet: |
|
|
| hojko: ak som dobre cital tak ma Canon Mp610 |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 24 Apr 2008, 19:09 Predmet: |
|
|
no este lepsie ked pod 1%
ako napisal filipito tak mam Canon MP610 a problem bol v tom ze pocas tlacenia sa tlaciaren jednoducho vypla, obcas pritom pipala ale robilo to len niekedy, bolo jedno ci som tlacil s winu alebo bez PC, napr a skenovanie 4 stran a nasledne tlacenie na 1 (cize 4xA4 na 1xA4) sa mozno vydarila 1z5 (ked sa nevydarilo tak sa vypla) a pod ale pri prvej reklamacii sa podla technika zavada neprejavila (to by som chcel vidiet to testovanie) a tak mi ju vratili, doniesom som ju domov a zas to robila, tak na druhy den som ju odniesol znova na reklamaciu, no potom vymenili ten "logic board" (tipujem nieco ako zakladna doska) a od vtedy ide ako ma
a o tych podmienkach neviem (aspon som o nich nikde necital) ze preplatia naklady ktore vznikli, ako ked to posielaju mne naspat tak to zaplatia oni ale ze by aj moje naklady preplatili tak to neviem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito King

|
Zaslal: 24 Apr 2008, 20:37 Predmet: |
|
|
| jj ondrej, ja tiez tiez neviem pochopit ako to preplatia na ucet alebo ako? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 25 Apr 2008, 2:08 Predmet: |
|
|
Nestudoval som reklamacne podmienky online shopov, pretoze som s tym este problem nemal.
CZC: Reklamační oddělení po dodání náhradního zboží do skladu vyzve kupujícího k odběru zboží, případně zboží zašle kupujícímu na náklady Czech Computer s.r.o.
Pixmania: Náklady na dopravu výrobku(ov) hradí užívateľ. Avšak ak sa na vrátený(é) výrobok(ky) vzťahuje záruka, všetky poplatky spojené s návratom zákazníkovi preplatíme.
Neviem ako to funguje, zrejme to postovne ku predajcovi treba uhradit, potom predajca v pripade uznania reklamacie plati postovne ku zakaznikovi. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 25 Apr 2008, 9:41 Predmet: |
|
|
no tak viem aj ja, ze cestu tam hradis ty a cestu naspat hradia oni, akoze by to bolo mozno aj trosku tazsie realizovatelne keby ti preplatili aj cestu k nim lebo by urcite pytali nejake doklad (blocek, pripadne iny doklad), normalne by si vedel dat len dokladovat doklad s posty (pripadne od kuriera) ale neviem si predstavit ako by to bolo s blockom od taxika, MHD a pod  |
|
| Návrat hore |
|
 |
heker Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2006 Príspevky: 355
Zaslal: 25 Apr 2008, 12:57 Predmet: |
|
|
| Ktory dement by siel taxikom a potom to chcel este aj preplatit? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 25 Apr 2008, 13:13 Predmet: |
|
|
| taky dement kto nema AUTO ty mudrlant alebo vari sa niekomu chce tahat pol mesta 10kg tlaciaren? no asi nie |
|
| Návrat hore |
|
 |
marsman Expert

Stav:  Založený: 03.11.2005 Príspevky: 196
Zaslal: 04 Máj 2008, 22:49 Predmet: |
|
|
tak ako to vyzera ??,
ktore HP ???
chcem HP urcite nie cannon mam snimi len dobre skusenosti