Multifunkcne zariadenie cca do 5000 sk

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hojko: ak som dobre cital tak ma Canon Mp610
ONdr3j
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ONdr3j »

no este lepsie ked pod 1% :lol:
ako napisal filipito tak mam Canon MP610 a problem bol v tom ze pocas tlacenia sa tlaciaren jednoducho vypla, obcas pritom pipala ale robilo to len niekedy, bolo jedno ci som tlacil s winu alebo bez PC, napr a skenovanie 4 stran a nasledne tlacenie na 1 (cize 4xA4 na 1xA4) sa mozno vydarila 1z5 (ked sa nevydarilo tak sa vypla) a pod ale pri prvej reklamacii sa podla technika zavada neprejavila (to by som chcel vidiet to testovanie) a tak mi ju vratili, doniesom som ju domov a zas to robila, tak na druhy den som ju odniesol znova na reklamaciu, no potom vymenili ten "logic board" (tipujem nieco ako zakladna doska) a od vtedy ide ako ma :)

a o tych podmienkach neviem (aspon som o nich nikde necital) ze preplatia naklady ktore vznikli, ako ked to posielaju mne naspat tak to zaplatia oni ale ze by aj moje naklady preplatili tak to neviem
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jj ondrej, ja tiez tiez neviem pochopit ako to preplatia na ucet alebo ako?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nestudoval som reklamacne podmienky online shopov, pretoze som s tym este problem nemal.

CZC: Reklamační oddělení po dodání náhradního zboží do skladu vyzve kupujícího k odběru zboží, případně zboží zašle kupujícímu na náklady Czech Computer s.r.o.

Pixmania: Náklady na dopravu výrobku(ov) hradí užívateľ. Avšak ak sa na vrátený(é) výrobok(ky) vzťahuje záruka, všetky poplatky spojené s návratom zákazníkovi preplatíme.

Neviem ako to funguje, zrejme to postovne ku predajcovi treba uhradit, potom predajca v pripade uznania reklamacie plati postovne ku zakaznikovi.
ONdr3j
Professional
Professional

no tak viem aj ja, ze cestu tam hradis ty a cestu naspat hradia oni, akoze by to bolo mozno aj trosku tazsie realizovatelne keby ti preplatili aj cestu k nim lebo by urcite pytali nejake doklad (blocek, pripadne iny doklad), normalne by si vedel dat len dokladovat doklad s posty (pripadne od kuriera) ale neviem si predstavit ako by to bolo s blockom od taxika, MHD a pod :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ktory dement by siel taxikom a potom to chcel este aj preplatit?
ONdr3j
Professional
Professional

taky dement kto nema AUTO ty mudrlant alebo vari sa niekomu chce tahat pol mesta 10kg tlaciaren? no asi nie
marsman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marsman »

tak ako to vyzera ??,

ktore HP ???

chcem HP urcite nie cannon mam snimi len dobre skusenosti

podmienka velke - doplnacie naplne cca znizujem na 4000 sk sumu
Napísať odpoveď