priemer? F40 ide az do 10 000 otacok tusim...dopln si znalostiGothaR napísal:To je vec filozofie. Americke motory vydrzia viac ako japonske. Keby chceli, tak to mozno vedia americania vyladit, ale nechcuMne to nevadi, motor nemusis tak tocit a moze si pekne priast na nizkych otackach. Kazdy si vyberie, co mu viac vyhovuje, ja mam najradsej nieco na styl Ferrari, to je taky rozumny priemer medzi japonskymi vysokootackovymi a americkymi velkoobjemovymi motormi
Mustang 1966
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No ja som to bral tak, ze pomer objem/vykon, pretoze, ak by sa japonci chytili nejakeho 6 litra, tak by to bolo velmi nebezpecne autoKibo napísal:rozumny priemer? to je to naj z kazdeho, otacky ako kosacka, objem ako kamion, sila ako tank a jazdne vlastnosti z inej dimenzie
Otackami su sice s japoncami porovnatelne, ale mam pocit, ze priebeh vykonu a krutiaceho momentu je vyrovnanejsi a navyse nepouzivaju turbo, co moze byt niekedy plus.
Snad si nieco take niekedyvyskusam aj v reale
-
Stenky
Professional
mustang 2008 ma 4,6l motor a 300koni hlavne pre to lebo je to atmosfericky motor. keby chceli alebo keby chcel majitel tak si tam tie turba proste nacpe. (vid Shelby GT500 turbo modifikacia mustanga)
a preco robia sportove auto s velkym atmosferickym motorom ocividne s vykonovou rezervou? lebo je LACNE a ma byt lacne. mustang je ikona lacneho dostupneho sportoveho auta pre mladych. v USA je mustang tak drahy ako u nas VW Passat (nalejme si cisteho vina 300 konovy pasat 3,6l stoji 1,5 melca coz je polovica mustanga 2008)
auta su to pekne. kresne do garaze alebo na predvadzanie sa. jazdne vlastnosti su katastrofa. v zadu Live Axle suspension ako na tatrovke nakladnej...
ale ajtak som fanusikom retro automobilov konca 60tych a celych 70tych rokov (toyota celica 1gen, plymouth baracuda, dodge charger, dodge challenger, ford mustang, chevrotel camaro, aston martin v8 vantage a podobne) tie auta maju svojho ducha, charizmu.
a preco robia sportove auto s velkym atmosferickym motorom ocividne s vykonovou rezervou? lebo je LACNE a ma byt lacne. mustang je ikona lacneho dostupneho sportoveho auta pre mladych. v USA je mustang tak drahy ako u nas VW Passat (nalejme si cisteho vina 300 konovy pasat 3,6l stoji 1,5 melca coz je polovica mustanga 2008)
auta su to pekne. kresne do garaze alebo na predvadzanie sa. jazdne vlastnosti su katastrofa. v zadu Live Axle suspension ako na tatrovke nakladnej...
ale ajtak som fanusikom retro automobilov konca 60tych a celych 70tych rokov (toyota celica 1gen, plymouth baracuda, dodge charger, dodge challenger, ford mustang, chevrotel camaro, aston martin v8 vantage a podobne) tie auta maju svojho ducha, charizmu.
-
in your world
Light Star
Boze Sharky, ani netusis ako ma uz dlhsiu dobu strasne vytaca to "pl." v kazdom odkaze na youtube od teba.Shark NX napísal:Nadherny mustang je vo Filme Knight Rider 2008 vid. Video
Fuh, tak je to vonku
K teme: Uz len previest sa na takej kare je ciste EMO (ejakulat medzi oci).
no videl som na autobazare jedneho mustanga 67 s papiermi len bol v troska horsom stave ale bol kompletny za 140 tisic..kebyze sa do toho investuje lak motor a podobne hovadiny tak sa za celkom slusne peniaze preda.. a potom tam bola aj 66 sport sprint 3.3 za 200 tak komplet tiez papiere tierz celkom slusne.. za par rokov sa tie ceny ustalia.. a bude to v eurach.. lol
-
Tripmaster
Light Star
-
Shark NX
Addict
Gangy napísal:Boze Sharky, ani netusis ako ma uz dlhsiu dobu strasne vytaca to "pl." v kazdom odkaze na youtube od teba.
Fuh, tak je to vonku
K teme: Uz len previest sa na takej kare je ciste EMO (ejakulat medzi oci).
Mne zas pripadaju tie stare mustangy moc "veteranove"+ Tie ich motory 6litrove 8valce spotreba 30l/100km a ma to 200k (Obrazne povedane nezabite maaddictor napísal:mne osobne sa novy mustang az tak nepaci.. stratil osobnost a sarm predchadzjucich modelov...