Kibo napísal:rozumny priemer? to je to naj z kazdeho, otacky ako kosacka, objem ako kamion, sila ako tank a jazdne vlastnosti z inej dimenzie
No ja som to bral tak, ze pomer objem/vykon, pretoze, ak by sa japonci chytili nejakeho 6 litra, tak by to bolo velmi nebezpecne auto
Otackami su sice s japoncami porovnatelne, ale mam pocit, ze priebeh vykonu a krutiaceho momentu je vyrovnanejsi a navyse nepouzivaju turbo, co moze byt niekedy plus.
Snad si nieco take niekedyvyskusam aj v reale
mustang 2008 ma 4,6l motor a 300koni hlavne pre to lebo je to atmosfericky motor. keby chceli alebo keby chcel majitel tak si tam tie turba proste nacpe. (vid Shelby GT500 turbo modifikacia mustanga)
a preco robia sportove auto s velkym atmosferickym motorom ocividne s vykonovou rezervou? lebo je LACNE a ma byt lacne. mustang je ikona lacneho dostupneho sportoveho auta pre mladych. v USA je mustang tak drahy ako u nas VW Passat (nalejme si cisteho vina 300 konovy pasat 3,6l stoji 1,5 melca coz je polovica mustanga 2008)
auta su to pekne. kresne do garaze alebo na predvadzanie sa. jazdne vlastnosti su katastrofa. v zadu Live Axle suspension ako na tatrovke nakladnej...
ale ajtak som fanusikom retro automobilov konca 60tych a celych 70tych rokov (toyota celica 1gen, plymouth baracuda, dodge charger, dodge challenger, ford mustang, chevrotel camaro, aston martin v8 vantage a podobne) tie auta maju svojho ducha, charizmu.
ak by vyzeral ako Eleanor zo 60 sekund bol by som najradsej - ak nie tak by som ho pretvaral k jej obrazu... rozhodne je to jedno z 3 aut ktore by som bral vsetkymi 10
addictor napísal:pojdes na vylet, otvoris opustenu stodolu, prehrabes sa par zarasenymi krabicami a objavis poklad v podobe takehoto auticka... (moj sen )
no videl som na autobazare jedneho mustanga 67 s papiermi len bol v troska horsom stave ale bol kompletny za 140 tisic..kebyze sa do toho investuje lak motor a podobne hovadiny tak sa za celkom slusne peniaze preda.. a potom tam bola aj 66 sport sprint 3.3 za 200 tak komplet tiez papiere tierz celkom slusne.. za par rokov sa tie ceny ustalia.. a bude to v eurach.. lol
stang sa mi moc nepaci (je jedno aky rocnik resp. generacia). radsej nejaky iny "muscle" napr chevy nova, alebo super bee pripadne el camino . toho by sa dalo vela menovat, proste mustang mi prijde cajovy. hej, a skor som orientovany na auropske a japonske klasiky
Gangy napísal:Boze Sharky, ani netusis ako ma uz dlhsiu dobu strasne vytaca to "pl." v kazdom odkaze na youtube od teba.
Fuh, tak je to vonku
K teme: Uz len previest sa na takej kare je ciste EMO (ejakulat medzi oci).
Nemozem za to ze mi to nahodilo Polstinu po registracii A uz sa mi to nechce menit
addictor napísal:mne osobne sa novy mustang az tak nepaci.. stratil osobnost a sarm predchadzjucich modelov...
Mne zas pripadaju tie stare mustangy moc "veteranove"+ Tie ich motory 6litrove 8valce spotreba 30l/100km a ma to 200k (Obrazne povedane nezabite ma )Ale tiez pravda ze nalejes vodku do nadrze a ide.
co sa tyka toho objemu a spotreby tak v tej dobe u amikov benzin stal tolko co rochliky cize im dajak nezalezalo na tom.. inak mustanga by som bral takisto pekne vytuneny uaaaaa mustang my love
Maki napísal:ak by vyzeral ako Eleanor zo 60 sekund bol by som najradsej - ak nie tak by som ho pretvaral k jej obrazu... rozhodne je to jedno z 3 aut ktore by som bral vsetkymi 10
tak to hej to auto je nádherné,vždy som nad ním slintala
Na mustanga same chvaly , aj ked, toto auto by som si kupil len keby som nevedel co s peniazmi, inak je to neprakticke a hlaven drahe....musi to mat taku súpotrebu, ze vozit sa môzte tak okolo benzinky
Shark NX napísal:Nadherny mustang je vo Filme Knight Rider 2008 vid. Video
ale to je nejaky ofajč, lebo novy K.I.T.T. ma byt pontiac(alebo corvete, teraz fakt neviem)
tot mi skor pripada ako vyplod nejakeho tunera co obdivoval knight rider a doma mal jeden mustang navyse
ground-tm napísal:ale to je nejaky ofajč, lebo novy K.I.T.T. ma byt pontiac(alebo corvete, teraz fakt neviem)
tot mi skor pripada ako vyplod nejakeho tunera co obdivoval knight rider a doma mal jeden mustang navyse
aha, a na tuto blbost sa ti ako podarilo prist? ked film uz je natoceny?