nadavky? no je to blbe ked niekto stale nadava... ja velmi malo a to vtedy ked som nastvana..a to tiez nepouzivam az take hnusne....ale najbeznejsie co pouzivam tak "do ribezle".
Tak pekne to urcite neni, u dievcat duplom...ale zase tie co nenadavaju niekedy tiez daju hned najavo a vznikaju pritom celkm srandovne "nadavky". Ale take co by nadavali nejako surovo ani nepoznam, ale ked mi je jedna kamoska povedala trdlo tak to bolo na mna vazne nastvana .
...toto je moj zlozvyk, nadavam dost a aj dost hrubo... a moja holka ked je nastvana tak vie tiez zapilit ale je to hnusne ked to ide z ust dievcata, takze priatelku korigujem k tomu aby sa tomu vyhybala... samozrejme aj ja sa krotim, vlastne nadavam len ked som medzi kamaratmi, ked to nie je vhodna tak sa nemam problem udrzat...
mne sa nepaci ked niekto nadava nasilu. ked sa chce ukazat a nejde mu to. a to je jedno ci chalan alebo dievca. ak to niekto vie dobre vlozit akokolvek do kontextu, tak mi to nevadi.
nj...tiez sa mi to vobec nepaci aj ked ja zvyknem nadavat az moc (tym sa sa nechvalim ) Ale co baby im sa tiez nepaci ked chalani nadavaju => treba sa obmedzovat
mne sa nepaci ked dievcata nadavaju to je jedno ci pbertiacka ci dospela proste nemam to rad.viac sa mi paci ak dievcata rozpravaju spisovne a nehresia su pekne vyobliekane navonane , tak to ma byt tak im to aj pristane
Počúť nadávky z úst dievčat nie je pre chlapa nič príjemné, možno sa nájdu nejaké primitívne výnimky, ktorým to nevadí. Ja by som teda o také ani bycikel neoprel. Nárečie to je teda iná vec. Nevadí mi ak hovorí nespisovne, nárečuje a pod...ale to stredoslováci asi nepochopia
No vadí aj stredoslovenské nárečie, resp. turčianske nárečie, konkrétne prílišné používanie ľ. Ale to aj u chlapov. Ale nevravím, že ma to u dievčat nejako extrémne odrádzalo...
Takze ked sa chalan fakt nastve, tek si moze kludne ponadavat a dostat to zoseba von. A co mame robit my? Zhlboka dychat, pocitat do desat? Alebo ako tvrdil jeden moj byvaly kolega-ist do hory, kde nas nikto nepocuje, tam si ponadavat a vratit sa spat medzi ludi s usmevom na tvari
Ja ked mam obcas nervy, tak si ponadavam. A vobec sa za to nehambim, patri t k zivotu
pryja napísal:Takze ked sa chalan fakt nastve, tek si moze kludne ponadavat a dostat to zoseba von. A co mame robit my? Zhlboka dychat, pocitat do desat? Alebo ako tvrdil jeden moj byvaly kolega-ist do hory, kde nas nikto nepocuje, tam si ponadavat a vratit sa spat medzi ludi s usmevom na tvari
Ja ked mam obcas nervy, tak si ponadavam. A vobec sa za to nehambim, patri t k zivotu
Autor témy asi myslel skôr nadávanie, ktoré sa stáva súčasťou ich denného slovníka.
Od nervov, max. 5 krát za deň riadne zúrivo DO PI*I, akceptujem (ak za tým teoreticky nasleduje smiech, tak fajn). Ak je to na štýl: ci bo*a kur*a pi*i som išla dneska je*ať ci bo*a no ono by si kukala do pi*i, tak taká holka u mňa letí nadol veľmi rýchlo...
keby sa nasi otcovia nedrzali nazoru mimkorna tak tu niesme lebo by o nase mamy ani "bycikle neopreli" ..kazdy ma pravo na nadavku ak je vedoma...zlost, nejaka chyba...ak je to podvedome je to velmi zle ..pripajam sa ze ked dievca da viac ako je treba je to velmi neprijemne a dievca sa mi pred ocami meni na socku chlapca z piatka
nadavky=pripajam sa k nazoru ostanych,ak toho nie je vela tak ok...ajked nie je to pekne...ja pred dievcatom tiez nehresim..
a narecie tak to je snad horsie nez nadavky,to pouzivaju casto hlupe dievcata z dedin a je to hroza ked zacnu v kuse "hutorec"
tomPD napísal:Nemam to ani trochu rad...ako sem-tam sa to prepacit da, ale ked peknemu dievcatu vylezie z ust nejake fakt hnusne slovo a ani by nemuselo tak ma ide porazit
ABsolutna pravda nehodi sa na to Hnusne rozpravaju len kadejake kur**