Nádavanie a použivanie nárečových slov u žien/dievčat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lord_3D
Addict
Addict

Nádavanie a použivanie nárečových slov u žien/dievčat

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Čo si myslite o tom keď žena/dievča hreši a použiva nárečové slová ?
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Nádavanie a použivanie nárečových slov u žien/dievčat

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Lord_3D napísal:Čo si myslite o tom keď žena/dievča hreši a použiva nárečové slová ?
Podla toho ako casto ich pouziva a v akom kontexte. Ja nadavam, ale zriedka, len ked ma nieco velmi nahneva. Neviem, ci mieris teraz na stereotyp slusne vychovaneho dievcata, ale podla mna, ked toho nie je vela, tak to je v pohode..
tomPD
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Nemam to ani trochu rad...ako sem-tam sa to prepacit da, ale ked peknemu dievcatu vylezie z ust nejake fakt hnusne slovo a ani by nemuselo tak ma ide porazit
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

r4wMUnt34q napísal:Podla toho ako casto ich pouziva a v akom kontexte. Ja nadavam, ale zriedka, len ked ma nieco velmi nahneva. Neviem, ci mieris teraz na stereotyp slusne vychovaneho dievcata, ale podla mna, ked toho nie je vela, tak to je v pohode..
Ja to myslim tak že je pre ňu uplne "bežne ty koko*, do pi*e" atď. a narečove slova že ich použiva bežne...

Ja to osobne neznašam, a môže to byť hociaké pekné dievča, v tom okamihu sa mi sprotiví...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Lord_3D napísal:Ja to myslim tak že je pre ňu uplne "bežne ty koko*, do pi*e" atď. a narečove slova že ich použiva bežne...

Ja to osobne neznašam, a môže to byť hociaké pekné dievča, v tom okamihu sa mi sprotiví...
No keď to používa stále, tak to značí, že inteligenciu asi do vienka nedostala :D.. Také ani ja nemám rád.. Ja len vravím, že by som to vedel tolerovať do istej mieri.. Možno keby je super baba, ale nadava, tak sa ju pokusim zmenit.. Ale ked nebude chciet, jej problem.. Keby bola inteligentna, tak sa zmeni.. Ja len tolko..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... no nemam to rad, ale na druhej strane ked mam spatny mood alebo ma nieco fakt vytoci, tak nadavam aj ja ako pohan ..a asi to tez neni bohvieco ..a teraz nejde len o to ze by sa to protivilo holkam ale celkovo ked sa neudrzim a spustim v spolocnosti, tak to neni nejako extra fajn ...

... ale este viac ako nadavanie od holiek ma vie dostat ked to pocujem od nejakeho 7 -8 rocneho sopliaka ....
Samuell
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Samuell »

Minule mi jeden tretiak na zakladke povedal ze som ko*ot vyje***, ked som sa ho pytal preco sa vozi po chodniku na bicykli. Akoze dost. Ale teraz k teme. Absolutne sa mi to nepaci, je to nepekne od dievcat, mam rad slusne dievcata.
Supertrdlo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supertrdlo »

podla toho ci je to pubertacka alebo ci dospela.
ja si myslim ze u pubertacky to je docela normalne ale u dospelej napr. 20 rocnej babe sa to neda povedat ze by jej to pristalo. :?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tiež pravda, ale nadávka sa podľa mňa slušným slovom nahradiť nedá- veď na to je nadávka ale tiež nie keď je nadávok viac ako normálne.... ale tiež sa mi nepáči keď sa hrá na strašne slušnú...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Babam svedci spisovne vyjadrovanie, sem-tam nadavka ok, ale s mierou
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Fakt to nemam rad...Vidim babu, krasnu jak obrazok a ked otvori usta, tak kanal!! fakt nechutne. A ked do toho este zacne zatahovat narecim, tak katastrofa. :?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja nenadavam a nebude ani ona :twisted: :!: teda neze by chcela :D ani nespisovne nerozprava.. ale ket namna zacne po spissky tak ma to dokaze vyrajcovat :lol:
dan154
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dan154 »

pokial je to z mierou tak mi to neprekaza....sam dost nadavam :?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

nakolko byvam na zahori.. tak su tu aj take babenky ktore tak troska hovoria nespisovne.. mne to vobec nevadi ak nie je kazde druhe slovo z jej pusy co povie nadavka tak kludne
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

pouzivanie narecovych slov je podla mna ok ak to zase nevedie k uplne laznickemu prejavu... no a nadavky u dievcat co k tomu dodat? take soft veci ako obcas nejake vylucovacie vyrazy to sa da prezit ale stretol som dost takych co v kazdej vete dpc a kkt a podobne a neviem ako na ostatnych ale na mna toposobi nechutne odpudzujuco... asi ako ked dievca fajci :roll:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

mna stve ked uz aj povedia 'do riti'...aj ked vela ludi to za nadavku nepovazuje, stale mi to u dievcat prekaza....
M@jo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@jo »

mne to vadi ked je toho vela
dzizs
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dzizs »

kazdemu odporucam vypocut si dennu davku nadaviek, ktore idu s krcmy oproti , a casto aj vonku : D
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

...asi by mi vadilo, keby nevedela po slovensky a iba tym svojim...ale su veci, ktore sa daju odpustit, napriklad sa mi paci lucenske "NI" a take podobne veci, ale vsetko s mierou ;-]
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nike69 »

moj nazor je asi taky BABA SA NEMA NA NIC HRAT AKO SA NEHRAM ANI JA MAM TIE SLOVA VO SVOJOM SLOVNIKU A POUZIVAM ICH CASTEJSIE AKO INE A VOBEC TO NEVADI KED AJ NIEKTO INY...uz ked si niekto dava pozor ato co hovori to je PRETVARKA a to z duse neznasam...
Napísať odpoveď