Nádavanie a použivanie nárečových slov u žien/dievčat
Nádavanie a použivanie nárečových slov u žien/dievčat
Čo si myslite o tom keď žena/dievča hreši a použiva nárečové slová ?
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Nádavanie a použivanie nárečových slov u žien/dievčat
Podla toho ako casto ich pouziva a v akom kontexte. Ja nadavam, ale zriedka, len ked ma nieco velmi nahneva. Neviem, ci mieris teraz na stereotyp slusne vychovaneho dievcata, ale podla mna, ked toho nie je vela, tak to je v pohode..Lord_3D napísal:Čo si myslite o tom keď žena/dievča hreši a použiva nárečové slová ?
Ja to myslim tak že je pre ňu uplne "bežne ty koko*, do pi*e" atď. a narečove slova že ich použiva bežne...r4wMUnt34q napísal:Podla toho ako casto ich pouziva a v akom kontexte. Ja nadavam, ale zriedka, len ked ma nieco velmi nahneva. Neviem, ci mieris teraz na stereotyp slusne vychovaneho dievcata, ale podla mna, ked toho nie je vela, tak to je v pohode..
Ja to osobne neznašam, a môže to byť hociaké pekné dievča, v tom okamihu sa mi sprotiví...
-
r4wMUnt34q
Star
No keď to používa stále, tak to značí, že inteligenciu asi do vienka nedostalaLord_3D napísal:Ja to myslim tak že je pre ňu uplne "bežne ty koko*, do pi*e" atď. a narečove slova že ich použiva bežne...
Ja to osobne neznašam, a môže to byť hociaké pekné dievča, v tom okamihu sa mi sprotiví...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... no nemam to rad, ale na druhej strane ked mam spatny mood alebo ma nieco fakt vytoci, tak nadavam aj ja ako pohan ..a asi to tez neni bohvieco ..a teraz nejde len o to ze by sa to protivilo holkam ale celkovo ked sa neudrzim a spustim v spolocnosti, tak to neni nejako extra fajn ...
... ale este viac ako nadavanie od holiek ma vie dostat ked to pocujem od nejakeho 7 -8 rocneho sopliaka ....
... ale este viac ako nadavanie od holiek ma vie dostat ked to pocujem od nejakeho 7 -8 rocneho sopliaka ....
-
Supertrdlo
Amateur
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Vesper
Professional
pouzivanie narecovych slov je podla mna ok ak to zase nevedie k uplne laznickemu prejavu... no a nadavky u dievcat co k tomu dodat? take soft veci ako obcas nejake vylucovacie vyrazy to sa da prezit ale stretol som dost takych co v kazdej vete dpc a kkt a podobne a neviem ako na ostatnych ale na mna toposobi nechutne odpudzujuco... asi ako ked dievca fajci