Pohlavie: Stav: Založený: 10.03.2007 Príspevky: 160 Bydlisko: niekde na svete to bude : Karma:
Zaslal: 18 Aug 2008, 21:55 Predmet:
taka situacna hlaska.....
okno, a pod oknom sedia traja kamosi a ja, zabavame sa dost hlucne...
z okna sa vystrci tetka za zacne "dajte mi pokoj vy banda nespratna.." potom zaliezla.. 5 minut neskor "este ste tu vy hlodavci nanic-hodny?"
"vyzera to t u snad ako autobusova stanica?" kamos na to "nie, je tu vlakova a vlak uz asi 10 minut meska....(teta sa urazila...) a dalsi kamos v tom "tahaj do p*ce ty stara bosorka"...
[mozno to tu neni tak vtipne ako v originaly (sulali sme sa na tom asi 30 minut)]
Kamos vcera volal taxik a potreboval aby prisiel ku staremu kinu , ked sa zensta na dispecinku ozvala tak on zadrel : Prosim si kino . no nenormalne sme sa rehotali
Riesili sme relativne nedavno jednu akciu pre obchodnikov s IT - skolenia, prednasky, workshopy, vystavky... Ucast mali povinnu a kazdy zo zucastnenych ma minimalne jednu kamennu predajnu ak nie 3... No a samozrejme na prednaskach nesmelo chybat nase „oblubene“ HP No a tetuska z HP (inac strasna sympatacka) zacala prednasku pred plnou salou asi takto:
Dobry den, volam sa TAaTA a som zo spolocnosti HP. Je tu niekto, kto nepozna HP?
Ja som myslel, ze sa dostim, rehotali sa tam asi aj zaclony a panty na dverach... no v kazdom pripade, nalada bola uvolnena, ale baba si moc pozornosti a respektu neuzila, nakolko som jej este narusil prednasku workshopom Epson
raz som bol v klube na diske značne podkurážený a bola tam taká pekná blondínka... tak som prišiel za ňou, dali sme drink, kecali a potom zo mňa vyletelo že: "...inak ty si riadne sexy..." a ona na to: "to som počúvala keď som mala 17!" až mi zabehlo tak som sa na pár sekúnd otočil a potom jej vravím: " takže to bolo asi zlý začiatok čo?" ona na to: "aj koniec"
najkrajší odje* v živote...
Pohlavie: Stav: Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2108 Bydlisko: Moskwa Karma:
Zaslal: 25 Aug 2008, 2:34 Predmet:
mehmed napísal:
mal som veľa spolužiačok z horehronia. raz sme debatovali a spolužiak zahlásil: "Za Breznom začína Mordor!"
Kus OT musím..Som z Brezna a Mordor je tam preto,lebo sú tu železiarne kde pracujú ľudia ako stroje za mizerný plat..Musel by si vidieť Ľudia tam ako čerti chodia..Názov je tomu fakt výstižný
Dnes sa mi po pár pivách podarilo niečo takéto:
Chcel som povedať fúzy a nenapadlo ma to, tak som vysvetľoval kamošovi:
Tie ko*oté bokom brady ponad nohe //čo absolútne nedávalo zmysel
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre