Som si spomenul na kamoša ked hovoríme niečo o fajčení a on má pri tom zapalenu jednu tak pri tom si potiahne, a zahlási: "Nefajčite!" vydýchne : "Je to hnus" To je záder
Alebo, ked kamošov otec mu niečo hovoril o tom aby nefajčil tak mu zatrel: "Nejfači ovísne ti "
//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2008, 10:01 )
Sedeli sme večer vonku a môj brat zapotil kamaratke:"Jaká si pekná... ked je tma" a potom jej ešte povedal :"Vieš o tom že si čímdalej tým krajšia ?"a hned dopovedal:"A čím bližšie tým škaredšia" takto on podpichuje...
teraz som si spomenul, ako sme raz hrali volejbal, nekompromisne sme vsetkych drtili, az sa niekto z protihracov ozval: "Vy neviete prehravat...!", tak som na to odvetil: "A vy neviete vyhravat "
Sme robili bežeckú dráhu v Bratislave, všetci sme boli už rozbitý z práce a jeden ujko čo šiel na okolo sa pýtal že ľo robíme. Jeden kolega sa pomýlil a zadrel že dostihovú dráhu....
Ležíme večer s priateľom v posteli tvárou k sebe a on, že: môžem sa pritúliť? A ja že no poď. Tak sa prišuchol bližšie a šteklil ma vlasmi, tak som sa trošku odtiahla a on po chvíľke do ticha zadrie: Funiš mi na čelo
tak teraz mega rofl zader najvacsi
kolegovci boli pred troma tyzdnami na dovolenke v chorvatsku a samozrejme aj co to popili teraz sa rozhodli si spravit este dlhsi vikend ako sa nuka a idu na to iste miesto este raz. kolega volal zenskej, u ktorej byvali, ze ci ma volne ubytko. medzi recou jej spomenul v ramci urychlenia vybavovania ze u nej pred tymi par tyzdnami byvali a ona ze si mozno pamata... tak kolega takym tichsim hlaskom ze Alkoholicno problema. na to sa aj zenska zacal rehlit ze Mlade lude, prijdite. a my v kancelarii vybuch ako svina
Dnes čítam na lamkách jednu tému o WinRar... citujem "FAKT ... idiocia , aky idiot moze winrar zbalit do raru, kedze ho nemam tak ho asi nemam ani ako rozbalit..."
//Dnes tu na fóre
Moj kamarat si objednal hru Counter Strike 1.6 Non-Steam, ale uz neviem presne s ktoreho obchodu a rano ked isiel do skoly tak mu zavolal kurier, ci je doma, ze uz ide do neho tak on ostal doma a nesiel do skoly a normalne prevzal tu hru od kuriera a aj vsetko podpisal a to ma iba 14 rokov
kolega po pol hodinovom telefonate s indickym IT manazerom: "tym ***** indianom dat luky a sipy a nie servery na starosti". cele oddelenie vybuch smiechu
Dnes jedna baba v TV sutazi
Otazka bola, coho sa tyka druzica, co bola vyslana do vesmiru v r.1977, tak zacala vylucovacou metodou:
"Moznost a-satelitna druzica, mozem vylucit, lebo mysim, ze vtedy televizory este neboli''
Ked nastal vybuch smiechu v studiu, tak to zaklincovala:
''Alebo boli?''