dnes na uvitacej prednaske...
Profesor: na moje dvere sa bucha hlavou alebo kope kolenom!
Ziak: ste hluchy.
Profesor: nie, nejdete s prazdnyma rukama...
prednaska z internej propedeutiky, prisiel chlapik rozpravat o vysetreni srdca:
-ked k vam pride pacient, tak musite napisat do anamnezy vsetko co vam povie. ale ked povie "kur*a mna to tak boli", tak to kur*a mozete kludne vynechat
prednaska z patologickej anatomie:
-hnisavy zapal sa na kozi prejavuje ako pustuly, bezne zname ako jebaky
na cvikach...cviciaci napisal na tabulu a kongruentne b (mod m) (pre neznalych kongruencia sa znaci ako rovna sa ale nesu dve ale tri ciarky) a pyta sa nas ze jak sa to cita...a kolega vedla mna ze "a adidas b"....trochu iny zabijak
minulý rok v škole:
situácia: práve sme mali pred telesnou, a rozprávali sme sa o matike, kde nám profka prikázala doniesť nejakú šablónu na funkcie. prichádza ďalší spolužiak
Ž1: Hej, máš šablónu?
Ž2: Ja dnes necvičím!
Dnes rano som musel odiist o 6:30am... vartil som sa home o 11:00am
ONA: -Ako som sa dnes dobre vyspala...
JA: -Aj ja to preto ze som sa dostal do postele o 10:00pm
ONA: -A ja preto ze som vstaaavala o 10:00am
dnesny rozhovor so splubyvajucim
1: Jedes dnes do Holby? (bar)
2: Jasne, streda, pit treba.
1: To, jo ale je jenom uteri.
2: Tak to opravime, utorok pit treba.
1: Tak to se pletes, spravne to je kazdej den pit treba.
Minule sa bavim so znamym a vravi mi pribeh z vojančiny... vraj tam mali nejakeho chlapika, ktory nevedel vysloviť "ch" a namiesto "ch" vravel klasicke "h"... pritom vedel vysloviť aj "h"... ostatni si z neho stale strielali a nutili ho rozpravať rôzne slova.. raz niekto zahlasil "povedz chocholúšik" a on na to: chocholúšik ty huju no v tom momente som z toho nemohol
no s kamaratmy sme sli minule tak vecer domou a ani neviem na co sa jeden nastval, a on taky:
"A co sa mam tu teraz obesit na snurkach na lampe ??? "
kamarat na to:
"No mozes, ale sry, snurky u mna nehladaj, mam suchy zips" ... no ja som vtedy nemohol ...
pripadne koniec vcerajsieho raidu v BT ... na konci jeden,
-"No nic pani ja musim ist spat, mam zajtra olimpiadu"
-"A v com ?"
-"No v chlastani vole"
pili sme pivo a chceli sme si pripit, tak uz v nalade sme vymyslali na co si pripijeme. jeden chalan zadrel "na herkula", chvilu ticho a potom druhy: "na jolausa"
15:04:37 jin: mali by sme zorganizovat kongres hojko.com:D
15:04:45 Maki: ?
15:06:03 jin: celoslovensky...prenajat daky podnik, dosiel by hojko, mal by uvodnu rec, vramci zabavneho programu by sa tomase cvicne pohadal s mystikom a nakoniecc by mozno prisiel aj babyshaq....no a potom by sme sa naje*ali
Rozhovor s jednou starou cigankou v meste na stanici:
ona: ,,Slecinka, nemate 10 korun?''
ja: ,,Nemam drobne pri sebe.''
ona: ,,Ale urcite mate, len pozrite.''
ja: ,,No nemam, ked Vam hovorim.''
ona: ,,Neverim, urcite mate, vyzerate na to.''