kolega dnes tiez perlil, nevedel si psomenut na mamuta, tak zadrel ze "historicky slon"
Naj hlasky
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
no s kamaratmy sme sli minule tak vecer domou a ani neviem na co sa jeden nastval, a on taky:
"A co sa mam tu teraz obesit na snurkach na lampe ??? "
kamarat na to:
"No mozes, ale sry, snurky u mna nehladaj, mam suchy zips" ... no ja som vtedy nemohol ...
pripadne koniec vcerajsieho raidu v BT ... na konci jeden,
-"No nic pani ja musim ist spat, mam zajtra olimpiadu"
-"A v com ?"
-"No v chlastani vole"

"A co sa mam tu teraz obesit na snurkach na lampe ??? "
kamarat na to:
"No mozes, ale sry, snurky u mna nehladaj, mam suchy zips" ... no ja som vtedy nemohol ...
pripadne koniec vcerajsieho raidu v BT ... na konci jeden,
-"No nic pani ja musim ist spat, mam zajtra olimpiadu"
-"A v com ?"
-"No v chlastani vole"
15:04:37 jin: mali by sme zorganizovat kongres hojko.com:D
15:04:45 Maki: ?
15:06:03 jin: celoslovensky...prenajat daky podnik, dosiel by hojko, mal by uvodnu rec, vramci zabavneho programu by sa tomase cvicne pohadal s mystikom a nakoniecc by mozno prisiel aj babyshaq....no a potom by sme sa naje*ali
15:04:45 Maki: ?
15:06:03 jin: celoslovensky...prenajat daky podnik, dosiel by hojko, mal by uvodnu rec, vramci zabavneho programu by sa tomase cvicne pohadal s mystikom a nakoniecc by mozno prisiel aj babyshaq....no a potom by sme sa naje*ali
-
Royalflush
Guru wannabe
Jedna z pred 3ch rokov, ked kamos skusal pivo s nazvom Novíc. Obsah bol lacnejsi ako flasa 
"Nie je to zle pivo, len mam z neho tak trpko v ustach."
smejo: for me, behind me sa mi raz podarilo vyborne pouzit, ale tu to uz nebude zniet tak vtipne, to bolo prave to caro situacie
A: zoberiem do posilky aj vodu?
B: for me, behind me...
"Nie je to zle pivo, len mam z neho tak trpko v ustach."
smejo: for me, behind me sa mi raz podarilo vyborne pouzit, ale tu to uz nebude zniet tak vtipne, to bolo prave to caro situacie
A: zoberiem do posilky aj vodu?
B: for me, behind me...
-
Iron-Eddie
Light Professional