My sme už druhý deň v škole neustále opakujeme hlášku z jednej pesničky:
Palubná deska sa rozsvící, ozve sa Kitt
Naša profka ekonómie je z toho celá zúfalá, donedávna sme sa v jednom kuse vypytovali na nevestince a teraz toto. Je to blbosť a všetkým to lezie na nervy.
:Vravel kamoš: Battlefield:"Kde som?!Ešte som mŕtvy?Kedy sa narodím?"
"Ten určite nemá rodičov!A ak má, tak ich zabil!"
(ide po chodbe učitelka) a on: "Ku*va to je zobie!Uřízni mu hlavu!"
Niekomu to nepríde vtipné Ale keby ste ho to všetko počuli hovoriť..
minule v skole...kamos dostal zlu znamku zo sloviky, z nejakej previerky a povedal "kuur*a!" ucitelka pozrie na neho a dalsi kamos "aky ko*ot", dalsi "co vam je*e ?"...ucitelka sa mohla zblaznit
Ty si sa s konom zrazil?
Tebe testuju vonavky na ociach, ked nevidis?
Pri*ebem ti vcil, ci teraz?!
Ticho bud, nevidim!
Kamarat na vystave psov povedal jednemu finovy: "You have to go hentam and then naspák!"
Na školskom hajzli total dym. Profesor dojde a zareve: Je tu toľko dymu, že by sa ho dalo krájať!
A z kabínky sa ozve: Tak si kus odkroj a choď do p*če.
Profka: Nabuduce bude písomka.
Spolužiak: Bude hovno!
Mne sa páčila hláška v Mafii, keď Tommy mal odpáliť auto brata dona Morella a nastúpila tam tá holka vybuchlo to. A on niečo v zmysle: Ta musela byt ale pekne nazhavena.
25th hour:
DEA agenti, niggas, taky fatso dojdu k e. nortonovi a maju tam kool dialog, ktory vyvrcholi tym ako lardo agent drzi v ruke sacok heroinu a takym perfektne zafarbenym hlasom vyhlasi:"Mr. Brogan I believe u are fucked, royaly.... shiiiiiiiiiiiiit"
bodaj by ta slak trafil vo bani pripadne bodaj by ti deti kryvo stali minule mama zahlasila ze ide utriet poutieranu vodu:)) pripadne ide zohriat zohriatu vodu ale na spoluziaka nik nema proste robili sme karikaturu aj ze moja starka najnovsie chodi do polska a kamarat ze peso? islo nas je* no proste brutusne utrty sme chytali
// este sa mi pacilo v mafii ze neviem kto to presne povedal ale ze co sme my tu neakej zasranej lunapark? atd kto to hral tak to pozna