minule v skole...kamos dostal zlu znamku zo sloviky, z nejakej previerky a povedal "kuur*a!" ucitelka pozrie na neho a dalsi kamos "aky ko*ot", dalsi "co vam je*e ?"...ucitelka sa mohla zblaznit
Ty si sa s konom zrazil?
Tebe testuju vonavky na ociach, ked nevidis?
Pri*ebem ti vcil, ci teraz?!
Ticho bud, nevidim!
Kamarat na vystave psov povedal jednemu finovy: "You have to go hentam and then naspák!"
Na školskom hajzli total dym. Profesor dojde a zareve: Je tu toľko dymu, že by sa ho dalo krájať!
A z kabínky sa ozve: Tak si kus odkroj a choď do p*če.
Profka: Nabuduce bude písomka.
Spolužiak: Bude hovno!
Mne sa páčila hláška v Mafii, keď Tommy mal odpáliť auto brata dona Morella a nastúpila tam tá holka vybuchlo to. A on niečo v zmysle: Ta musela byt ale pekne nazhavena.
25th hour:
DEA agenti, niggas, taky fatso dojdu k e. nortonovi a maju tam kool dialog, ktory vyvrcholi tym ako lardo agent drzi v ruke sacok heroinu a takym perfektne zafarbenym hlasom vyhlasi:"Mr. Brogan I believe u are fucked, royaly.... shiiiiiiiiiiiiit"
bodaj by ta slak trafil vo bani pripadne bodaj by ti deti kryvo stali minule mama zahlasila ze ide utriet poutieranu vodu:)) pripadne ide zohriat zohriatu vodu ale na spoluziaka nik nema proste robili sme karikaturu aj ze moja starka najnovsie chodi do polska a kamarat ze peso? islo nas je* no proste brutusne utrty sme chytali
// este sa mi pacilo v mafii ze neviem kto to presne povedal ale ze co sme my tu neakej zasranej lunapark? atd kto to hral tak to pozna
"prestan lebo dostanes cigansky teplomer"20 centimetrovy noz do srdca
a z filmu K*rvahošigutntag-ja sem tak ožralej že nemam ani tušku
-ja te znam ty bydliš v televizi
-jak nadno,dodna
-vždit ja sem vašu p*ču taki nevidel a verim že ji mate
a tisic inych hlasok ma zabija