naj.hudobny mobil
-
nejakymarko
Addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
a tak to neni tak celkom pravda ... Nokie X-press music serii su celkom dost dobre pocuvatelne, len maju malinku nevyhodu, neponukaju tak kvalitne sluchatka ako napr. Sony ericsson W810i a podobne ... ale vsetko sa da vybavit dokupenim HWweed napísal:Na hudbu jednoznacne Sony Ericsson Walkman. Nokie su celkom shit na hudbu. A potom si uz skus vybrat teda podla tej sumy co by bolo najlepsie pre teba.
Aj kvoli headsetu som mu poradil SE. Mozes dokupit aj na nokiu to je jasne. Ale to je dalsia investicia a on chce nieco do 7500Sk.nordkapp_pb napísal:a tak to neni tak celkom pravda ... Nokie X-press music serii su celkom dost dobre pocuvatelne, len maju malinku nevyhodu, neponukaju tak kvalitne sluchatka ako napr. Sony ericsson W810i a podobne ... ale vsetko sa da vybavit dokupenim HW
No w710i by som neodporučil,aj ked ho aj ja používam,ale ked už ideš kupovať tak neurob tú istu chybu ako ja....možno dobre vyzerá,ale software oničom...to cvakanie pri otváraníwolodo napísal:mozem ti odporucit.... w710i skvely mobil..... ale neviem porovnat s w810i bo som ho nevidel..... ale w710i krasa, neni zlozity.... a fajn sport-music-mobile
-
satelitik11
Medium Professional
Re: naj.hudobny mobil
jednoznacne W950i skoda ze som ho predal nedavno za 6500Sk zo vsetkymstejko napísal:cawte,chcel by som si kupit nejaky dobry hudobny mobil,ale neviem aky je najlepsi.oplati sa mi kupit w810i,alebo nejaky novsi?(nie prilis drahy-max.7500SK)
-
guess.whoo
Redeemer
-
guess.whoo
Redeemer