naj.hudobny mobil
No w710i by som neodporučil,aj ked ho aj ja používam,ale ked už ideš kupovať tak neurob tú istu chybu ako ja....možno dobre vyzerá,ale software oničom...to cvakanie pri otváraníwolodo napísal:mozem ti odporucit.... w710i skvely mobil..... ale neviem porovnat s w810i bo som ho nevidel..... ale w710i krasa, neni zlozity.... a fajn sport-music-mobile
-
satelitik11
Medium Professional
Re: naj.hudobny mobil
jednoznacne W950i skoda ze som ho predal nedavno za 6500Sk zo vsetkymstejko napísal:cawte,chcel by som si kupit nejaky dobry hudobny mobil,ale neviem aky je najlepsi.oplati sa mi kupit w810i,alebo nejaky novsi?(nie prilis drahy-max.7500SK)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
rozmyslal som nad tym w910i ale po miernom vyskume na nete a ochytani si ho v obchode som povedal ze nikdy ... je to sice slider ale uz ako novy mal stranku volu ...
navyse ak chcete hudobny telefon tak vedzte ze walkmany od SE nie su po zvukovej stranke najlepsie ... maju asi najlepsiu vybavu a funkcie ale nie zvuk ... na rozdiel od SE, Nokiacka seria XpressMusic a este aj hudobna seria od Samsungu pouziva na prehravania samostatny cip a na to sa SE ani zdaleka nechyta ...
rozmyslal som nakoniec medzi 5310 a 5610 a zobral som nakoniec 5310 lebo to nie je slider (ta 5610 mala tiez trocha volu a imho kazda pohybliva cast = riziko) ... 5310 ma navyse 3.5 jack takze aka pohoda ...
5610 je sice 3G a ma lepsi fotak a vacsi display ale to mi za 2000 navyse teda nestoji ....
navyse ak chcete hudobny telefon tak vedzte ze walkmany od SE nie su po zvukovej stranke najlepsie ... maju asi najlepsiu vybavu a funkcie ale nie zvuk ... na rozdiel od SE, Nokiacka seria XpressMusic a este aj hudobna seria od Samsungu pouziva na prehravania samostatny cip a na to sa SE ani zdaleka nechyta ...
rozmyslal som nakoniec medzi 5310 a 5610 a zobral som nakoniec 5310 lebo to nie je slider (ta 5610 mala tiez trocha volu a imho kazda pohybliva cast = riziko) ... 5310 ma navyse 3.5 jack takze aka pohoda ...
5610 je sice 3G a ma lepsi fotak a vacsi display ale to mi za 2000 navyse teda nestoji ....