|
|
|
| Autor |
Správa |
Johnnny Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2006 Príspevky: 440 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 13 Sep 2006, 16:38 Predmet: |
|
|
| i-cube napísal: |
far cry? to urcite ne. ako detska omalovanka ...
half life? tak to uz aaano...
assasins creed, taktiez unreal engine 3 je dobre spracovany
Johnnny: ved aj hl2 (normalny) ma tiez HDR  |
vazne, a mohol by si mi povedat ako ho zapnut? Mam to doma a HDR tamnejde takze to mozno chce patch, pretoze pokial viem HDR sa bolo 1 krat pouzite v Lost Coast |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3736 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 13 Sep 2006, 19:46 Predmet: |
|
|
Dost peckova grafika je v HL2: Lost Coast  |
|
| Návrat hore |
|
 |
freestyler Expert

Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 199 Bydlisko: kredenc Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2006, 21:44 Predmet: |
|
|
BOMBERMAN
no tak nie.. z toho co som hral sa mi celkom pacila na Colin Mc Rea raly 4 |
|
| Návrat hore |
|
 |
i-cube King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.01.2005 Príspevky: 1628 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2006, 22:28 Predmet: |
|
|
Johnnny: je to asi na poslednej verzii. aspon ta, na lamkach, ktora ide cez steam buster  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Johnnny Medium Star

|
Zaslal: 16 Sep 2006, 7:37 Predmet: |
|
|
tak to sa mna netyka, ja mam vzdy tu prvu verziu,,ale skusim updatnut  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majo1986 Medium Expert

Stav:  Založený: 23.10.2005 Príspevky: 115 Bydlisko: MARTIN Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2006, 14:21 Predmet: |
|
|
| nooooo myslim far cry |
|
| Návrat hore |
|
 |
.exe Novice

Stav:  Založený: 16.09.2006 Príspevky: 1
Zaslal: 16 Sep 2006, 19:59 Predmet: |
|
|
jednoznacne HL2 - Episode One, Assassins Creed, Splinter Cell 3 - Chaos Theory a Test Drive Unlimited  |
|
| Návrat hore |
|
 |
masino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2004 Príspevky: 684 Bydlisko: Neverhood Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2006, 22:41 Predmet: |
|
|
| FEAR, HL2 a ete aj farcry...ale to moc rozpravkovo vizeralo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Johnnny Medium Star

|
Zaslal: 17 Sep 2006, 6:54 Predmet: |
|
|
| neviem co vsetci hovoria farcry, podla mna to bolo dost nedotiahnute, nieco bolo krasne nieco hrozne, ale ked sme pri Far Cry , kazda mal taky ohen co sa na ohen vobec nepodobal(ani zdaleka)mal som plne detaily a ten ohen vyzeral hrozne, alebo je to tym ze mam GeForce? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.03.2005 Príspevky: 2102 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 17 Sep 2006, 16:05 Predmet: |
|
|
| Johnnny napísal: |
| neviem co vsetci hovoria farcry, podla mna to bolo dost nedotiahnute, nieco bolo krasne nieco hrozne, ale ked sme pri Far Cry , kazda mal taky ohen co sa na ohen vobec nepodobal(ani zdaleka)mal som plne detaily a ten ohen vyzeral hrozne, alebo je to tym ze mam GeForce? |
neviem, ja mam tiez GeForce a mal som s grafikou problemy - napr. ze namiesto tiena kus textury kde mal byt tien scernel, alebo niekde boli blbe tiene, a ked niekam svietilo svetlo tak to bolo zase moc presvetlene, dalej modra trava a taketo bugy...
nepomohla ani reinstalacia hry ani update ovladacov ani nic co som skusal.
ale hrat sa to dalo, zas take strasne to nebolo. Ale inak ta grafika bola nice.
IMHO hra s najlepsou grafarnou = HL2. Tam som si mohol oci vyocit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Johnnny Medium Star

|
Zaslal: 17 Sep 2006, 17:39 Predmet: |
|
|
| Mek napísal: |
neviem, ja mam tiez GeForce a mal som s grafikou problemy - napr. ze namiesto tiena kus textury kde mal byt tien scernel, alebo niekde boli blbe tiene, a ked niekam svietilo svetlo tak to bolo zase moc presvetlene, dalej modra trava a taketo bugy...
nepomohla ani reinstalacia hry ani update ovladacov ani nic co som skusal.
ale hrat sa to dalo, zas take strasne to nebolo. Ale inak ta grafika bola nice.
IMHO hra s najlepsou grafarnou = HL2. Tam som si mohol oci vyocit  |
vy zeralo to pekne ale naj grafika ani nahodou, ako vravis HL2+HDR=Zabijak |
|
| Návrat hore |
|
 |
nebstr Medium Expert

Stav:  Založený: 05.07.2006 Príspevky: 102
Zaslal: 18 Sep 2006, 5:41 Predmet: |
|
|
| Umna je to na 100% Far Cry, a Half-Life 2_ ale Far Cry je najkrajšie čo som zatial videl, pretože je to už slušné stara hra ale stále potrebujem slušnú grafiku... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2983
Zaslal: 18 Sep 2006, 12:41 Predmet: |
|
|
| este ma napadlo: čo tak half life 2 a Counter Strike: Source, aj tam je krásne grafika.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baciiik Medium Star

Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 424
Zaslal: 18 Sep 2006, 13:01 Predmet: |
|
|
urcite Far Cry hratelnost 100 pero aj grafika uz sa tesim na Far Cry 2 ale to mi uz tak pekne nebude fakcit na mojej masine BTW esce aj Call of duty 2 pekna grafika  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pikiliki Medium Expert

Stav:  Založený: 06.07.2006 Príspevky: 100
Zaslal: 23 Sep 2006, 21:10 Predmet: |
|
|
Hra Far Cry bola na svoju dobu výborna.......ved v čase jej vydania o nej nik nevedel pomaly . . . ale bolo to prekvapenie roku....mno ale doba išla dalej a myslím že ak ste hrali FEAR na full detailoch min. 1280x1024, AA, všetko full proste tak FEAR je medzi First-Person Shooters jednotkou. Pri prechadzani som sa niekedy fakt.....ehm ehmm......je to važne strach niekedy
čo sa tyka RPG hier jednoznačne Oblivion, proste No Comment, tato hra dá do laty aj dosť vykonne karty (MMORPG - jedno-jednoznačne LineAge2 - japanesse forever )
Strategie ma tiež beru a asi najviac ma uputala AoE3 alebo ta nova Star wars strategia mala tiež peknu grafiku....... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|