Najkrajsia Grafika
vazne, a mohol by si mi povedat ako ho zapnut? Mam to doma a HDR tamnejde takze to mozno chce patch, pretoze pokial viem HDR sa bolo 1 krat pouzite v Lost Coasti-cube napísal:far cry? to urcite ne. ako detska omalovanka ...
half life? tak to uz aaano...
assasins creed, taktiez unreal engine 3 je dobre spracovany
Johnnny: ved aj hl2 (normalny) ma tiez HDR
-
freestyler
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem, ja mam tiez GeForce a mal som s grafikou problemy - napr. ze namiesto tiena kus textury kde mal byt tien scernel, alebo niekde boli blbe tiene, a ked niekam svietilo svetlo tak to bolo zase moc presvetlene, dalej modra trava a taketo bugy...Johnnny napísal:neviem co vsetci hovoria farcry, podla mna to bolo dost nedotiahnute, nieco bolo krasne nieco hrozne, ale ked sme pri Far Cry , kazda mal taky ohen co sa na ohen vobec nepodobal(ani zdaleka)mal som plne detaily a ten ohen vyzeral hrozne, alebo je to tym ze mam GeForce?
nepomohla ani reinstalacia hry ani update ovladacov ani nic co som skusal.
ale hrat sa to dalo, zas take strasne to nebolo. Ale inak ta grafika bola nice.
IMHO hra s najlepsou grafarnou = HL2. Tam som si mohol oci vyocit
vy zeralo to pekne ale naj grafika ani nahodou, ako vravis HL2+HDR=ZabijakMek napísal:neviem, ja mam tiez GeForce a mal som s grafikou problemy - napr. ze namiesto tiena kus textury kde mal byt tien scernel, alebo niekde boli blbe tiene, a ked niekam svietilo svetlo tak to bolo zase moc presvetlene, dalej modra trava a taketo bugy...
nepomohla ani reinstalacia hry ani update ovladacov ani nic co som skusal.
ale hrat sa to dalo, zas take strasne to nebolo. Ale inak ta grafika bola nice.
IMHO hra s najlepsou grafarnou = HL2. Tam som si mohol oci vyocit
Hra Far Cry bola na svoju dobu výborna.......ved v čase jej vydania o nej nik nevedel pomaly
. . . ale bolo to prekvapenie roku....mno ale doba išla dalej a myslím že ak ste hrali FEAR na full detailoch min. 1280x1024, AA, všetko full proste tak FEAR je medzi First-Person Shooters jednotkou. Pri prechadzani som sa niekedy fakt.....ehm ehmm......je to važne strach niekedy
čo sa tyka RPG hier jednoznačne Oblivion, proste No Comment, tato hra dá do laty aj dosť vykonne karty
(MMORPG - jedno-jednoznačne LineAge2 - japanesse forever
)
Strategie ma tiež beru a asi najviac ma uputala AoE3
alebo ta nova Star wars strategia mala tiež peknu grafiku.......
čo sa tyka RPG hier jednoznačne Oblivion, proste No Comment, tato hra dá do laty aj dosť vykonne karty
Strategie ma tiež beru a asi najviac ma uputala AoE3