|
|
|
| Autor |
Správa |
Indigo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 624
Zaslal: 01 Júl 2008, 10:28 Predmet: |
|
|
| makoss napísal: |
Wantedu by som dal 10/10 a Jumperovi tiez obidva fakt dobre filmy  |
Sorry ale Jumper bola teda silna megablbost.
No a inac pripajam sa k In Bruges a neviem ci som uz spominal, takisto zaujimavy a nenudiaci film Resurrecting the Champ.
Nakoniec prikladam otazku, ktory z tychto filmov by ste odporucili si najblizsie pozriet? (Aj viac moznosti)
Gone Baby Gone, Street Kings, The Bank Job, The Brave One |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1138 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 01 Júl 2008, 13:14 Predmet: |
|
|
| Indigo napísal: |
Nakoniec prikladam otazku, ktory z tychto filmov by ste odporucili si najblizsie pozriet? (Aj viac moznosti)
Gone Baby Gone, Street Kings, The Bank Job, The Brave One |
urcite Gone baby gone na prvom mieste, dost silny film s myslienkou, zaujimave vyuzlenie a po pochopeni konca (posledna polminuta-minuta) je to na zamyslenie .. a pacil sa mi aj The bank job, stoji za pozretie, ale to bol skor taky lahky film na oddych.. tie druhe dva som nevidel |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1869 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 01 Júl 2008, 14:05 Predmet: |
|
|
21 8/10
Fuuh tak po dlhej dobe som si našiel čas na filmy..Podľa dlhšieho čakania na DvDrip som konečne prišiel na film 21. Film ma celkom potešil a vôbec ma nenudil. Zaujímavé podanie príbehu..Jediné čo ma dosť naštvalo bol koniec,kde už aj tí jeho kamoši boli v kasíne..To bola akože dosť kravina
A tá herečka..fuu tiež sa mi páčila
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
---------------------------------------------------------------------------------------
The Forbidden Kingdom 8/10
Síce filmy s Jackie Janom ma už kus omrzeli a dávno som žiaden nevidel, ale teraz som si jeden preventívne pustil. Odzačiatku to vypadalo dosť zaujímavo. Filma ma taktiež nenudil ale viac krát by som ho asi pozerať nemohol. Pre fandov Jackieho a Jeta je to film perfektný. Počul som že bolo viac spracovaný tohto príbehu a keďže som žiaden nevidel tak to hodnotím vysoko
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD |
|
| Návrat hore |
|
 |
Paul Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2006 Príspevky: 265 Bydlisko: Ba Karma: 
|
Zaslal: 01 Júl 2008, 23:30 Predmet: |
|
|
Reign Over Me
9/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
calligen2 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2008 Príspevky: 174 Bydlisko: Nesud ludi podla karmy :D Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 05 Júl 2008, 3:59 Predmet: |
|
|
trosku starsi film (2001)
Training Day
uf.. vymakany film.. cely dej je zasadeny do jedneho jedineho dna.. a tolko veci sa v nom stalo, ze som tomu ani nemohol uverit.. pomalicky to vsetko do seba zapada... v tom momente ako nastupili do auta a pustil sa Dr. Dre ... tak vtedy sa pre mna ten film zacal... uplne perfektna rola pre Washingtona.. totalne sa tam hodil.. paradny herec.. poklona...
vysoke hodnotenie.. cez 9.x/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1824
Zaslal: 05 Júl 2008, 7:37 Predmet: |
|
|
Pripajam sa k hodnoteniu Wanted. 8/10, velka akcna jazda. Zo zaciatku mi nesedi hlavny hrdina, ale to sa pocas filmu zmeni.
Filmu nahrava aj to, ze este 5 minut pred koncom divak stale nevie ako to skonci a moze len tipovat dalsie kroky hlavnych predstavitelov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 484 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 11:24 Predmet: |
|
|
| Stargate: Continuum - bolo to lepšie ako Ark of Truth a ako skalný fanúšik SG-1 si ani lepší koniec tohto seriálu ani neviem predstaviť. 9/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 12:16 Predmet: |
|
|
| Steven666 napísal: |
| Stargate: Continuum - bolo to lepšie ako Ark of Truth a ako skalný fanúšik SG-1 si ani lepší koniec tohto seriálu ani neviem predstaviť. 9/10 |
tieto Stargate filmy mozem pozerat aj ekd som nevidel serial???ci budem mat vela hluchych miest???lebo by som si ti pozreal ked to tak chvalite  |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1491 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 15:20 Predmet: |
|
|
jj Stargate Continuum mozes, ak si nevidel serialy ..ani ja som ich nevidel
odporucam inac ATTONEMENT - Pokanie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 484 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 17:17 Predmet: |
|
|
| Hulkm napísal: |
tieto Stargate filmy mozem pozerat aj ekd som nevidel serial???ci budem mat vela hluchych miest???lebo by som si ti pozreal ked to tak chvalite  |
čo ti ja viem asi, ale ak by si si chcel pozrieť Ark of Troth tak by si si musel pozrieť 9 a 10 sériu inak by si bol trochu mimo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1824
Zaslal: 05 Júl 2008, 22:39 Predmet: |
|
|
KungFu Panda - velmi podarene, v druhej polovici takmer 20 minut neustaleho smiechu celeho kina. Bohuzial to nie je pre 5-rocne deturence, co pravdepodobne velka cast rodicov, ktori navstivili kino s ratolestami, nepochopila.
Priamociare, ale napadite. 9/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 06 Júl 2008, 3:45 Predmet: |
|
|
Hancock
pohodicka film... mrte srandy... celkovo aj pribeh sa mi pacil.. mohli by urobit pokracovanie..
8/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 07 Júl 2008, 19:27 Predmet: |
|
|
podla MP4-23 prispevku som si zohnal film Reign Over Me/Volání o pomoc a po zhliadnuti musim povedat ze som fakt dlho nevidel dobry film...hlavneho herca casto nevidno v takychto postavach ale zahral to bravurne...to prerozpravanie pribehu a ako bol raz hore raz dole, ma to prinutilo to prezivat snim a ked to skoncilo tka som rad ze je mu uz lepsie ako som bol aj smutny a aj nahnevany ked mu v sudnej sieni ukazovali tie fotky...a soundtrack neni o com, teraz si akurat pustam dookola song co bol na konci a co bol asi aj hlavny od Pearl Jam - Reign Over Me (ak si chce neikto vypocut staci kliknut )
nemam co dodat, kto ma rad silne filmy musi jednoducho vidiet  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|