Ja vam s radostou napisem, aku najvacsiu sprostost som v poslednom case videl, takze s prehladom na prvom mieste Rumor Has It..., ktory som vypol po cca 15min sledovania a v tesnom zavese Scary Movie 4, ktory som vypol po asi tretine filmu.
A este smutnejsie je, ze ta tretina mala asi 23 minut kedze cely film tusim trval uzasnu hodinu a 9 minut...suhlasim, ze Scary movie 4 je neskutocne hrozny film...
A najlepsie co som poslednu dobru videl...po dlhej dobe som si pozrel 4 izby , moc dobry film.
Videli ste niekto Syriana?Vyzera, ze to ma zaujimavu myslienku, tematiku a tak...ale tak neskutocne ma nudil, ze som to musel vypnut No co uz, ja som sa narodil asi len pre tie jednoduchsie filmy
// Monster house je asi najlepsie co som v poslednom case videl a to Superman nasadil latku poriadne vysoko...s cistym svedomim mozem povedat, ze je to lepsi film ako hociktora Pixarovka alebo animak vydany za posledna 2 roky, a to ja mam animaky velmi v oblube, takze to odporucam jednoznacne...
Mňa v poslednej dobe zaujal film CRASH, je to síce už starší film tuším z roku 2004, ale "donútil" ma zamyslieť sa nad niektorými vecami... a také filmy ja môžem...