Najlepsi hrac v ST Extralige
-
bezzuba_pirana
Medium Expert
ŠK Slovan, sk**vená Bratislava !!! Nemozem si pomoct, ale blavacky hokejovy tym je na <>. Nic proti Bratislavakom. Nech zije HKm Dynamax NITRA
ze satan sa nebije? sak vzdy provokuje ako prvy (a to si nevymyslam, pozeram zapasy)ADOXtreme
No v podstete mi to je jedno, ale Slovanu fandi moj mila slecinka, takze tak nejak a fandim Satanovi, teda myslim si, ze hra taky spravny hokej a nie je zakerak a ani sa tak nebije (sice to je to naj na hokeji, ze, ale co uz...)
Aj ja som ich pozeral "bohuzial". No nemyslim si, zeby Satan provokoval. Povedz nejaku konkretnu vec... A mimochodom, myslim, ze su tam ovela vacsi luzeri, ale tych nebudem menovat...bezzuba_pirana napísal:ŠK Slovan, sk**vená Bratislava !!! Nemozem si pomoct, ale blavacky hokejovy tym je na <>. Nic proti Bratislavakom. Nech zije HKm Dynamax NITRA
ze satan sa nebije? sak vzdy provokuje ako prvy (a to si nevymyslam, pozeram zapasy)
-
bezzuba_pirana
Medium Expert
No napriklad ked hral slovan u nas v nitre, tak neviem ako sa ocitol jeden nas na lade, dosiel k nemu Satan, nieco povedal a kopol do neho (stale bol na lade)ADOXtreme napísal: Aj ja som ich pozeral "bohuzial". No nemyslim si, zeby Satan provokoval. Povedz nejaku konkretnu vec... A mimochodom, myslim, ze su tam ovela vacsi luzeri, ale tych nebudem menovat...
Otazka znie, o ktorom z hracov sa da povedat, ze by bol neviniatko... Satan vsak v ziadnom pripade zakerak nie je a prave preto, ze je po technickej stranke jeden z najlepich, ak nie najlepsi hrac sucasnej ST Extra ligy, casto sa stava obetou likvidacnych faulov, pri ktorych by musel byt poriadne obmedzeny, aby sa nebranil a nedal jasne najavo, ze taketo zakernosti u neho len tak neprechadzaju (ja by som reagoval presne tak isto- nenecham sa zmrzacit od nejakeho druhotriedneho hraca, aby mna a moju rodinu naviac pripravil o prijmy z prace, ktoru milujem a ktorou zijem od malicka). Zoberme si, ake likvidacne fauly boli tiez na Visnu. Napr. Orszagh u mna definitivne skoncil, pretoze jeho faul na Visnu bol doslova miereny na jeho nedoliecene koleno, pricom nasledny komentar Orszagha do medii svedci o jeho sportovej malosti
Hokej je kontaktny sport a i ked su obcas/casto nervy na vlasku, prioritne sa musi zachovat sportovost, ci sa jedna o hraca Slovana, Zvolena, Trencina, alebo ktorehokolvek ineho teamu.
A na zaver este jedno. Slovan si tohtorocny titul plne zasluzil, ked zdolal nesmierne kvalitny Trencin a hned na to i Zvolen. Po takychto vykonoch nie je o com, pricom nemozno zabudnut na to, ze rozhodujuci zapas vyhral Slovan na Zvolenskom lade. Tohtorocne play-off ukazalo, ze najlepsi team nemusi byt automaticky ten, ktory ma najviac hviezd z NHL, ale team, ktory ma okrem kvalitnych hracov na spravnych miestach silnu podporu aj v osobe trenera... Na toto sa nie len v Hokeji casto zabuda.
Hokej je kontaktny sport a i ked su obcas/casto nervy na vlasku, prioritne sa musi zachovat sportovost, ci sa jedna o hraca Slovana, Zvolena, Trencina, alebo ktorehokolvek ineho teamu.
A na zaver este jedno. Slovan si tohtorocny titul plne zasluzil, ked zdolal nesmierne kvalitny Trencin a hned na to i Zvolen. Po takychto vykonoch nie je o com, pricom nemozno zabudnut na to, ze rozhodujuci zapas vyhral Slovan na Zvolenskom lade. Tohtorocne play-off ukazalo, ze najlepsi team nemusi byt automaticky ten, ktory ma najviac hviezd z NHL, ale team, ktory ma okrem kvalitnych hracov na spravnych miestach silnu podporu aj v osobe trenera... Na toto sa nie len v Hokeji casto zabuda.
taq to si pozeral asi iny hokej lebo ho fauloval Zednik a okrem toho mu to potom pekne vratiliTomasito napísal:Zoberme si, ake likvidacne fauly boli tiez na Visnu. Napr. Orszagh u mna definitivne skoncil, pretoze jeho faul na Visnu bol doslova miereny na jeho nedoliecene koleno, pricom nasledny komentar Orszagha do medii svedci o jeho sportovej malosti![]()
Pisem o faule v zapase, v ktorom Visna nastupil s nedoliecenym kolenom od faulu Zednika a so zameranim na to iste koleno ho o5 fauloval Orzsagh (zjavne isiel po tom kolene). Ak si na ten likvidacny faul od Orszagha nespominas, zrejme si pozorne vsetky finalove zapasy nesledoval a je potom uplne zbytocne pripominat ti komentare Orszagha na margo tejto situacie ...ViRuS napísal:taq to si pozeral asi iny hokej lebo ho fauloval Zednik a okrem toho mu to potom pekne vratili