Najlepsi hrac v ST Extralige
Aj ja som ich pozeral "bohuzial". No nemyslim si, zeby Satan provokoval. Povedz nejaku konkretnu vec... A mimochodom, myslim, ze su tam ovela vacsi luzeri, ale tych nebudem menovat...bezzuba_pirana napísal:ŠK Slovan, sk**vená Bratislava !!! Nemozem si pomoct, ale blavacky hokejovy tym je na <>. Nic proti Bratislavakom. Nech zije HKm Dynamax NITRA
ze satan sa nebije? sak vzdy provokuje ako prvy (a to si nevymyslam, pozeram zapasy)
-
bezzuba_pirana
Medium Expert
No napriklad ked hral slovan u nas v nitre, tak neviem ako sa ocitol jeden nas na lade, dosiel k nemu Satan, nieco povedal a kopol do neho (stale bol na lade)ADOXtreme napísal: Aj ja som ich pozeral "bohuzial". No nemyslim si, zeby Satan provokoval. Povedz nejaku konkretnu vec... A mimochodom, myslim, ze su tam ovela vacsi luzeri, ale tych nebudem menovat...
Otazka znie, o ktorom z hracov sa da povedat, ze by bol neviniatko... Satan vsak v ziadnom pripade zakerak nie je a prave preto, ze je po technickej stranke jeden z najlepich, ak nie najlepsi hrac sucasnej ST Extra ligy, casto sa stava obetou likvidacnych faulov, pri ktorych by musel byt poriadne obmedzeny, aby sa nebranil a nedal jasne najavo, ze taketo zakernosti u neho len tak neprechadzaju (ja by som reagoval presne tak isto- nenecham sa zmrzacit od nejakeho druhotriedneho hraca, aby mna a moju rodinu naviac pripravil o prijmy z prace, ktoru milujem a ktorou zijem od malicka). Zoberme si, ake likvidacne fauly boli tiez na Visnu. Napr. Orszagh u mna definitivne skoncil, pretoze jeho faul na Visnu bol doslova miereny na jeho nedoliecene koleno, pricom nasledny komentar Orszagha do medii svedci o jeho sportovej malosti
Hokej je kontaktny sport a i ked su obcas/casto nervy na vlasku, prioritne sa musi zachovat sportovost, ci sa jedna o hraca Slovana, Zvolena, Trencina, alebo ktorehokolvek ineho teamu.
A na zaver este jedno. Slovan si tohtorocny titul plne zasluzil, ked zdolal nesmierne kvalitny Trencin a hned na to i Zvolen. Po takychto vykonoch nie je o com, pricom nemozno zabudnut na to, ze rozhodujuci zapas vyhral Slovan na Zvolenskom lade. Tohtorocne play-off ukazalo, ze najlepsi team nemusi byt automaticky ten, ktory ma najviac hviezd z NHL, ale team, ktory ma okrem kvalitnych hracov na spravnych miestach silnu podporu aj v osobe trenera... Na toto sa nie len v Hokeji casto zabuda.
Hokej je kontaktny sport a i ked su obcas/casto nervy na vlasku, prioritne sa musi zachovat sportovost, ci sa jedna o hraca Slovana, Zvolena, Trencina, alebo ktorehokolvek ineho teamu.
A na zaver este jedno. Slovan si tohtorocny titul plne zasluzil, ked zdolal nesmierne kvalitny Trencin a hned na to i Zvolen. Po takychto vykonoch nie je o com, pricom nemozno zabudnut na to, ze rozhodujuci zapas vyhral Slovan na Zvolenskom lade. Tohtorocne play-off ukazalo, ze najlepsi team nemusi byt automaticky ten, ktory ma najviac hviezd z NHL, ale team, ktory ma okrem kvalitnych hracov na spravnych miestach silnu podporu aj v osobe trenera... Na toto sa nie len v Hokeji casto zabuda.
taq to si pozeral asi iny hokej lebo ho fauloval Zednik a okrem toho mu to potom pekne vratiliTomasito napísal:Zoberme si, ake likvidacne fauly boli tiez na Visnu. Napr. Orszagh u mna definitivne skoncil, pretoze jeho faul na Visnu bol doslova miereny na jeho nedoliecene koleno, pricom nasledny komentar Orszagha do medii svedci o jeho sportovej malosti![]()
Pisem o faule v zapase, v ktorom Visna nastupil s nedoliecenym kolenom od faulu Zednika a so zameranim na to iste koleno ho o5 fauloval Orzsagh (zjavne isiel po tom kolene). Ak si na ten likvidacny faul od Orszagha nespominas, zrejme si pozorne vsetky finalove zapasy nesledoval a je potom uplne zbytocne pripominat ti komentare Orszagha na margo tejto situacie ...ViRuS napísal:taq to si pozeral asi iny hokej lebo ho fauloval Zednik a okrem toho mu to potom pekne vratili
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa: