|
|
|
| Aky je vas najoblubenejsi uzivatel v sekcii Politika? |
| Aryan Angel |
|
20% |
[ 13 ] |
| brm |
|
24% |
[ 15 ] |
| enter00 |
|
6% |
[ 4 ] |
| krija |
|
32% |
[ 20 ] |
| slay |
|
16% |
[ 10 ] |
|
| Celkom hlasov : 62 |
|
| Autor |
Správa |
Ujo Marky Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 591 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 26 Dec 2007, 0:41 Predmet: |
|
|
Msylim ze cast fora politika neni iba o teme ANTIFICO  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1738 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 26 Dec 2007, 0:50 Predmet: |
|
|
a ja myslim, ze politika by nemala byt len o sionizme, preto suhlasim s hojkom. respektujem kazdeho kto tu nieco napise a rozmysla nad tym, ako som napisal respektujem kriju(aj tomasita) aj ked niekedy pri citani jeho(ich) prispevkov mam nervy, ze az, ale respektujem ho(ich)..ale ak tu niekto len pastuje,mno neviem
ja mozno niesom taky mudry, vzdelany whatever ako ludia co tu pisu, ale aspon sa snazim odpovedat mojim selskym rozumom..
niekto tu pisal,ze aaaautopraha by bol vhodny politik,mno tak to si veruze predstavit neviem, co by na kazdu otazku vytiahol nejaky zdrap papiera s nejakym clankom?
preto ak by uz niekto tym dobrym politikom bol, boli by to tomasito a krija,ti dvaja argumentuju jak svina  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4807 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 26 Dec 2007, 2:24 Predmet: |
|
|
Hlasoval som za kriju. Je to ten typ uzivatela, ktoreho toto forum po komunikacnej stranke nie malo posunulo, IMO! Prispevok kriju dnes ma obsahovo ovela vacsiu hodnotu, ako mali prispevky toho isteho uzivatela cca pred dvoma rokmi. V rubrike Politika ma vyrazny prinos + zmysel pre trpezlivost, argument a detail- ktore ja mozem... ; ) Naviac, s tymto uzivatelom mam v Politike bohate osobne skusenosti. Zo zaciatku nasich diskusii sme sa v niektorych temach nezhodli, prediskutovali sme dlhe hodiny, dni a tyzdne, no vazim si, ze vzdy islo v prvom rade o diskusiu argument vs. protiargument, t.j. tieto diskusie ma napriek nezhode vzdy obohatili o nove poznatky (co povazujem za najvacsi prinos vecnej diskusie). Dnes v ramci rubriky Politika v podstate nie su temy, v ktorych by sme sa v principe nezhodli, ale to si od marca plnohodnotne vynahradime v rubrike Sport ; )
| hojko napísal: |
| Neviem co vidite na AA, okrem tych clankov, ktore tu dava som nic ineho od neho nezazrel, ziadna diskusia ani nic podobne. |
Co na nom vidim napr. ja? I ked niekedy sa jeho nazory mozu zdat ortodoxne, je to jeden z najstarsich uzivatelov fora, ktory si nerobi z huby rit. Dokaze dovodit, argumentovat, pricom neraz som sa stretol s tym, ze uznal svoj omyl. Jeho charakteristickou vlastnostou je schopnost humorne sa povzniest nad osobne invektiva jeho oponentov, ktori prestanu byt schopni vecne celit jeho argumentom. V takych pripadoch dalej casom neplytva... Po tejto stranke by som sa mal od neho co ucit, kedze ja sa v obdobnych situaciach niekedy az naivne snazim drzat temy a posuvat diskusiu dalej. Hold, mea culpa, mea maxima culpa... ; )
Pokial ide o postovanie clankov, proti tomu nic nemam, kedze ide o spostredkovanie informacii, na ktore si utvori nazor kazdy sam. Na druhej strane, je skoda, ze cca posledny rok sa jeho posobenie na fore z vacsej casti sustredilo na toto postovanie clankov, a to prave na ukor diskusie, v ktorej patri medzi spicku rubriky. Jeho prispevky v Politike vsak malokedy prehliadnem.
PS: Je nemozne, aby sme sa zhodli so vsetkymi, no i ked sa jedna o uzivatela, s ktorym nezdielam rovnaky nazor, vzdy si velmi vazim vecny pristup k diskusii. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13416 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 26 Dec 2007, 15:53 Predmet: |
|
|
| Najprijatelnejsi kandidat z tejto ponuky sa mi zda brm. Nevadi sa zbytocne do morku kosti ako slay (ktory to tam tazko nedava a furt si hudie svoju pravdu) a krija (od ktoreho by som na jeho vek cakal ovela viac nadhladu.) Nezije len z copy&paste ako Aryan. Co sa tyka Tomasita, pri vsetkej ucte k nemu, poslednych par tyzdnov je 50% jeho postov tvorenych dristanim o tom ako kto odbocuje od temy a ako ignoruje fakty. Stale ta ista pesnicka dookola ako kolovratok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sepiroth Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2007 Príspevky: 780 Bydlisko: "Boh je mŕtvy!" Karma: 
|
Zaslal: 26 Dec 2007, 23:21 Predmet: |
|
|
do tretice, suhlasím s Hojkom čo sa týka názoru na AA.
Dalej mám fakt pocit, že tu hodnotíte z velkej časti celú sekciu na základe jedinej témy.
A môj hlas šiel enterovi, pretože som si ho v prvej chvíli splietol s niekým iným. čo však neznamená, že by som neuznával aj entera, iba som si ho v sekcii politika výraznejšie nikdy nevšimol, ale zas na tomto fóre niesom dlho. inak by som hlas nedal asi nikomu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4676
Zaslal: 27 Dec 2007, 15:12 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| Co sa tyka Tomasita, pri vsetkej ucte k nemu, poslednych par tyzdnov je 50% jeho postov tvorenych dristanim o tom ako kto odbocuje od temy a ako ignoruje fakty. Stale ta ista pesnicka dookola ako kolovratok. |
S tymto sa neda nic ine len suhlasit. Akonahle sa objavi post, ktory nezodpoveda Tomasitovej predstave, hned tu mame odpoved, v ktorej sa Tomasito dusuje, ze tu nikoho nebude ucit zakladnym pravidlam diskusie, ze to nie je k teme alebo hocijake trapne pseudointelektualne invektivy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2518
Zaslal: 27 Dec 2007, 15:30 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| S tymto sa neda nic ine len suhlasit. Akonahle sa objavi post, ktory nezodpoveda Tomasitovej predstave, hned tu mame odpoved, v ktorej sa Tomasito dusuje, ze tu nikoho nebude ucit zakladnym pravidlam diskusie, ze to nie je k teme alebo hocijake trapne pseudointelektualne invektivy. |
taky prdlajs, tomasito je jeden z mala co si svoje argumenty aj vie podlozit.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13416 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 27 Dec 2007, 15:42 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
taky prdlajs, tomasito je jeden z mala co si svoje argumenty aj vie podlozit.  |
Mastermind svojim postom toto tvoje tvrdenie nevyvracia a dovolim si za neho tvrdit, ze s nim rovnako ako ja bude bez vyhrad suhlasit. To s cim suhlasil (moj post) je takisto cisty fakt. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4676
Zaslal: 27 Dec 2007, 15:56 Predmet: |
|
|
| zelovoc:ako napisal t0m4s3. To co som napisal vobec nevyvracia to co si napisal ty. Avsak pocet postov v ktorych sa k argumentom dostane sa stale znizuje |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3651 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 27 Dec 2007, 17:06 Predmet: |
|
|
Ujo Marky, tu ale naznacil, ze sa nehodnoti na zaklade jednej temy (antifico). ale z vasho hodnotenia tomasita, mimochodom s velkym pocitom zaujatosti, to robite na zaklade tejto jednej temy. argumentovat je mozne iba do tej miery pokial druha strana neodignoruje prave tie vase argumenty. vtedy sa velmi lahko moze stat, ze aj takemu cloveku akym je tomasito mozu argumenty dôjst. tym, ale netvrdim, ze mu uz dosli . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monako2 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 902 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 27 Dec 2007, 17:14 Predmet: re |
|
|
hlas som dal pre krija, ked berem do uvahy viac tem v politike, tak urcite on. je vidiet, ze ma prehlad, nie ako niektori nemenovany co zdielaju nazory ktore odcituju, pre mna, od bezvyznamnych zaujatych politologov a vseliakej bandy vsivavej nepodarenej.
mal byt nominovany jednoznacne aj tomasito. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

|
Zaslal: 27 Dec 2007, 17:26 Predmet: |
|
|
| krija napísal: |
Ujo Marky, tu ale naznacil, ze sa nehodnoti na zaklade jednej temy (antifico). ale z vasho hodnotenia tomasita, mimochodom s velkym pocitom zaujatosti, to robite na zaklade tejto jednej temy. argumentovat je mozne iba do tej miery pokial druha strana neodignoruje prave tie vase argumenty. vtedy sa velmi lahko moze stat, ze aj takemu cloveku akym je tomasito mozu argumenty dôjst. tym, ale netvrdim, ze mu uz dosli . |
Tomasito by mal mat dost rozumu nad to sa povzniest nad niektorymi "argumentami" rovnako ako aj ty a nie tliachat tu istu pesnicku dookola ako pokazeny gramofon. A nehodnotim tak iba na zaklade temy Antifico, ako aktivny clen sekcie Polotika to vies dobre aj sam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3651 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 27 Dec 2007, 18:05 Predmet: |
|
|
t0m4s3, povzniest sa nad takou temou akou je antifico by z mojho uhlu pohladu znamenalo nenapisat do tejto temy ani ťuk. mozes si kliknut na 1. stranku spominanej temy a zistis ako zacala. mozno som sa nemal, alebo nemali sme sa znizit na uroven tych co tu od zaciatku nadavali na fica.
to ale nema nic spolocne s tym ako tomasito moderuje tuto cast fora. ba je zaujimave, ze preco prave dnes (teraz) zacinate mat vyhrady k sposobu jeho prace (moderovania)? |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

|
Zaslal: 27 Dec 2007, 18:14 Predmet: |
|
|
| krija napísal: |
| ba je zaujimave, ze preco prave dnes (teraz) zacinate mat vyhrady k sposobu jeho prace (moderovania)? |
Na tom nie je nic zaujimave. Ked niekto raz nieco ukradne, tiez mu nehovoris notoricky zlodej Ale ked sa to stane 5x, 10x,...
edit: Navyse nikto nema vyhrady k sposobu jeho prace alebo moderovania, ale k obsahu prispevkov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4807 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 27 Dec 2007, 19:50 Predmet: |
|
|
tomase & masto: Nie je jednoduche drzat diskusiu pri diskutovanej otazke, ked konkretny oponent pri absencii argumentov tradicne odputava pozornost od podstaty (mnohokrat podstaty, ktoru sam otvoril). V tom lepsom pripade sa tento nezelany fenomen netyka "vasej" osoby. Pokial by ste v ramci svojich kompetencii v spravny cas sami zasiahli, casto by ste tomu, co tu teraz kritizujete mohli sami zabranit... z mojej strany by to totiz mohlo vyzerat ako zneuzivanie pravomoci moderatora.
BTW. prekvapuje ma, ze ste skoncili pri mojom hodnoteni- napriek tomu, ze v ankete nominovany nie som. Naopak, prispevky prave vas dvoch- ako take- ma neprekvapuju, kedze tusim z coho vyplyvaju. Vase nazory samozrejme beriem na vedomie.
// 4 ALL: Dakujem kazdemu, kto sa doteraz zucastnil tejto ankety, ako aj kazdemu, kto mi v suvislosti vyssie prejavil podporu, no nie len pre tuto temu bude lepsie, ked sa o mne v tejto teme dalej diskutovat nebude. Rovnako dakujem vsetkym, ktori by v predmetnej ankete radi videli moj nick (velmi si vase nazory vazim), avsak sutaz je pripravena pre vas- uzivatelov, aby obohatila vase posobenie na vasom/nasom fore. PS: Nedovolte politike ovplyvnovat vase vztahy ; ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|