Najoblubenejsi uzivatel sekcie Politika

Diskusie na politické témy...

Aky je vas najoblubenejsi uzivatel v sekcii Politika?

Hlasovanie ukončené 31 dec 2007, 15:40

Aryan Angel
13
21%
brm
15
24%
enter00
4
6%
krija
20
32%
slay
10
16%

Celkom hlasov: 62

mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

t0m4s3 napísal:Co sa tyka Tomasita, pri vsetkej ucte k nemu, poslednych par tyzdnov je 50% jeho postov tvorenych dristanim o tom ako kto odbocuje od temy a ako ignoruje fakty. Stale ta ista pesnicka dookola ako kolovratok.
S tymto sa neda nic ine len suhlasit. Akonahle sa objavi post, ktory nezodpoveda Tomasitovej predstave, hned tu mame odpoved, v ktorej sa Tomasito dusuje, ze tu nikoho nebude ucit zakladnym pravidlam diskusie, ze to nie je k teme alebo hocijake trapne pseudointelektualne invektivy.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mastermind napísal:S tymto sa neda nic ine len suhlasit. Akonahle sa objavi post, ktory nezodpoveda Tomasitovej predstave, hned tu mame odpoved, v ktorej sa Tomasito dusuje, ze tu nikoho nebude ucit zakladnym pravidlam diskusie, ze to nie je k teme alebo hocijake trapne pseudointelektualne invektivy.
taky prdlajs, tomasito je jeden z mala co si svoje argumenty aj vie podlozit. :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

zelovoc napísal:taky prdlajs, tomasito je jeden z mala co si svoje argumenty aj vie podlozit. :P
Mastermind svojim postom toto tvoje tvrdenie nevyvracia a dovolim si za neho tvrdit, ze s nim rovnako ako ja bude bez vyhrad suhlasit. To s cim suhlasil (moj post) je takisto cisty fakt.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

zelovoc:ako napisal t0m4s3. To co som napisal vobec nevyvracia to co si napisal ty. Avsak pocet postov v ktorych sa k argumentom dostane sa stale znizuje
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Ujo Marky, tu ale naznacil, ze sa nehodnoti na zaklade jednej temy (antifico). ale z vasho hodnotenia tomasita, mimochodom s velkym pocitom zaujatosti, to robite na zaklade tejto jednej temy. argumentovat je mozne iba do tej miery pokial druha strana neodignoruje prave tie vase argumenty. vtedy sa velmi lahko moze stat, ze aj takemu cloveku akym je tomasito mozu argumenty dôjst. tym, ale netvrdim, ze mu uz dosli :wink: .
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

hlas som dal pre krija, ked berem do uvahy viac tem v politike, tak urcite on. je vidiet, ze ma prehlad, nie ako niektori nemenovany co zdielaju nazory ktore odcituju, pre mna, od bezvyznamnych zaujatych politologov a vseliakej bandy vsivavej nepodarenej.

mal byt nominovany jednoznacne aj tomasito.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:Ujo Marky, tu ale naznacil, ze sa nehodnoti na zaklade jednej temy (antifico). ale z vasho hodnotenia tomasita, mimochodom s velkym pocitom zaujatosti, to robite na zaklade tejto jednej temy. argumentovat je mozne iba do tej miery pokial druha strana neodignoruje prave tie vase argumenty. vtedy sa velmi lahko moze stat, ze aj takemu cloveku akym je tomasito mozu argumenty dôjst. tym, ale netvrdim, ze mu uz dosli :wink: .
Tomasito by mal mat dost rozumu nad to sa povzniest nad niektorymi "argumentami" rovnako ako aj ty a nie tliachat tu istu pesnicku dookola ako pokazeny gramofon. A nehodnotim tak iba na zaklade temy Antifico, ako aktivny clen sekcie Polotika to vies dobre aj sam.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

t0m4s3, povzniest sa nad takou temou akou je antifico by z mojho uhlu pohladu znamenalo nenapisat do tejto temy ani ťuk. mozes si kliknut na 1. stranku spominanej temy a zistis ako zacala. mozno som sa nemal, alebo nemali sme sa znizit na uroven tych co tu od zaciatku nadavali na fica.
to ale nema nic spolocne s tym ako tomasito moderuje tuto cast fora. ba je zaujimave, ze preco prave dnes (teraz) zacinate mat vyhrady k sposobu jeho prace (moderovania)?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:ba je zaujimave, ze preco prave dnes (teraz) zacinate mat vyhrady k sposobu jeho prace (moderovania)?
Na tom nie je nic zaujimave. Ked niekto raz nieco ukradne, tiez mu nehovoris notoricky zlodej ;-) Ale ked sa to stane 5x, 10x,...

edit: Navyse nikto nema vyhrady k sposobu jeho prace alebo moderovania, ale k obsahu prispevkov.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

tomase & masto: Nie je jednoduche drzat diskusiu pri diskutovanej otazke, ked konkretny oponent pri absencii argumentov tradicne odputava pozornost od podstaty (mnohokrat podstaty, ktoru sam otvoril). V tom lepsom pripade sa tento nezelany fenomen netyka "vasej" osoby. Pokial by ste v ramci svojich kompetencii v spravny cas sami zasiahli, casto by ste tomu, co tu teraz kritizujete mohli sami zabranit... z mojej strany by to totiz mohlo vyzerat ako zneuzivanie pravomoci moderatora.

BTW. prekvapuje ma, ze ste skoncili pri mojom hodnoteni- napriek tomu, ze v ankete nominovany nie som. Naopak, prispevky prave vas dvoch- ako take- ma neprekvapuju, kedze tusim z coho vyplyvaju. Vase nazory samozrejme beriem na vedomie.

// 4 ALL: Dakujem kazdemu, kto sa doteraz zucastnil tejto ankety, ako aj kazdemu, kto mi v suvislosti vyssie prejavil podporu, no nie len pre tuto temu bude lepsie, ked sa o mne v tejto teme dalej diskutovat nebude. Rovnako dakujem vsetkym, ktori by v predmetnej ankete radi videli moj nick (velmi si vase nazory vazim), avsak sutaz je pripravena pre vas- uzivatelov, aby obohatila vase posobenie na vasom/nasom fore. PS: Nedovolte politike ovplyvnovat vase vztahy ; )
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

t0m4s3 napísal:Tomasito by mal mat dost rozumu nad to sa povzniest nad niektorymi "argumentami" rovnako ako aj ty a nie tliachat tu istu pesnicku dookola ako pokazeny gramofon. A nehodnotim tak iba na zaklade temy Antifico, ako aktivny clen sekcie Polotika to vies dobre aj sam.
Njn a teraz dookola tliachajme, ze Tomasito tliacha. Priznaj si to aj ty konecnce, v urcitych smeroch na Tomasita nemas ani ty. ;)

:cookies:
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

ako staly citatel tejto sekcii moj hlas ide krijovi aj ked skoda ze nie je tomasito v ponuke, 2 chalani od ktorych som sa snad najviac poucil odtialto :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Njn a teraz dookola tliachajme, ze Tomasito tliacha. Priznaj si to aj ty konecnce, v urcitych smeroch na Tomasita nemas ani ty. ;)

:cookies:
Nemam problem si priznat, ze Tomasitovi vo veciach politickych nesiaham ani po paty. Nie je to ani zdaleka oblast, ktorej sa venujem, kdezto o Tomasitovi sa da povedat presny opak. Nechapem podstatu tvojho postu. Mohol by som kludne pokracovat faktom, ze odputavas pozornost od Tomasita na moju osobu, ale ja som taky dobracisko, ze to nenapisem ;-)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

t0m4s3 napísal:Nemam problem si priznat, ze Tomasitovi vo veciach politickych nesiaham ani po paty. Nie je to ani zdaleka oblast, ktorej sa venujem, kdezto o Tomasitovi sa da povedat presny opak. Nechapem podstatu tvojho postu. Mohol by som kludne pokracovat faktom, ze odputavas pozornost od Tomasita na moju osobu, ale ja som taky dobracisko, ze to nenapisem ;-)
Rovnako ani ja nechapem ten tvoj predosly post, kedze sa mi zda, ze prave Tom a krija su dvaja uzivatelia, ktori sa snazia viest diskusiu, hlavne co sa tyka politiky, vecne a podlozenu s faktamy. Preto som nepochopil tebou spomenute "tliachanie".
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Môj hlas šiel užívateľovi krija a to za jeho imho najkomplexnejšie vlastné názory. Ak by bol Tomasito, môj hlas ide tam, ale... :)
Do tejto sekcie neprispievam, ale sledujem ju.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Sekcia politika , pravdou je , že neprispievam...
Dôvod jasný ako facka - nemám čas , chuť , ani nervy :arrow: ( samozrejme s čistým svedomím priznávam ani prehľad , ako tu niektorí , prípadne zdroje : P )
btw sekcia , v ktorej je obľúbené vytrhávať vety z kontextu a zmysel témy sa v tom okamihu stráca
Nuž samozrejme, ale čítam...
Na záver použijem opäť staré známe predpoklady - " náskok krija , takže brm " :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Za najoblubenejsieho uzivatela sekcie Politika bol zvoleny uzivatel krija. Gratulujeme!

Aryan Angel 20% [ 13 ]
brm 24% [ 15 ]
enter00 6% [ 4 ]
krija 32% [ 20 ]
slay 16% [ 10 ]

Celkom hlasov : 62

// Popri specifickemu ranku si vitaz ankety moze "uzivat" aj sekciu Darcovia & VIP : )
Zamknuté