Najvacsie filmove sklamanie
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pokoj v Dusi
Na tento film som sa tesil, kedze je z nedalekeho prostredia mojho bydliska, no sklamal ma na celej ciare.
Mnozstvo zbytocnych dialogov. Sami alkohol, cigarety a dej celkovo nebol moc premysleny. Cakal som od Slovakov tento krat viac, ale asi zbytocne.
Flm v ktorom clovek vidi viac alkoholu ako rozhovoru ma moc nenadchol..
Na tento film som sa tesil, kedze je z nedalekeho prostredia mojho bydliska, no sklamal ma na celej ciare.
Mnozstvo zbytocnych dialogov. Sami alkohol, cigarety a dej celkovo nebol moc premysleny. Cakal som od Slovakov tento krat viac, ale asi zbytocne.
Flm v ktorom clovek vidi viac alkoholu ako rozhovoru ma moc nenadchol..
Súhlasím, navyše záver bol divný a tá vedľajšia téma tých riaditeľov a obchodov s drevom bola zbytočná = totálna vata.Soviet napísal:Pokoj v Dusi
Jedno sa mu ale musi nechat - pri hlaske "Co si slepy, ty k***t?!" od skolkara vybuchlo smiechom plne kino
2012 - Soudny den
Jeden z najhorsich filmov ake som kedy videl!!!!!!, uplne nezmyselny pribeh: fotograf stretne zenu koli ktorej nevycestuje do bezpecia ale ide z nou do nejakeho chramu, pri tom ju vobec nepozna o.O wtf, zacnu padat krupy alebo co to bolo, a len jedna prerazi cez sklo a to rovno do nho? wtfff!!!ked tam zacnu revat a modlit sa, uz krupy nepadaju? o.O..beru tehotnu zenu do nejakeho chramu len koli tomu ze im to povie nejaky chlapec a ze citia ze to ma tak bit? len koli tomu ze nieco citia idu riskovat svoje zivoty?! a ten koniec: londyn z nicoho nic hori?preco hori? jeruzalem sa rozpada? len tak? nevidno tam ziadne zemetrasenie. vsade sa vypla elektrina?preco? ved malo len zaplavit zapadne pobrezia, to je vsetko co hovorili.nemozem to pochopit jak dakto moze daco take natacat, ved to ja by som vymyslel lepsi pribeh, a tie smiesne efekty, a herci...... cely ten film nestoji ani za jedno velke h**** . nehorazna sracka a strata casu!!!!!!!!!
ah jak mi je lepsie
Jeden z najhorsich filmov ake som kedy videl!!!!!!, uplne nezmyselny pribeh: fotograf stretne zenu koli ktorej nevycestuje do bezpecia ale ide z nou do nejakeho chramu, pri tom ju vobec nepozna o.O wtf, zacnu padat krupy alebo co to bolo, a len jedna prerazi cez sklo a to rovno do nho? wtfff!!!ked tam zacnu revat a modlit sa, uz krupy nepadaju? o.O..beru tehotnu zenu do nejakeho chramu len koli tomu ze im to povie nejaky chlapec a ze citia ze to ma tak bit? len koli tomu ze nieco citia idu riskovat svoje zivoty?! a ten koniec: londyn z nicoho nic hori?preco hori? jeruzalem sa rozpada? len tak? nevidno tam ziadne zemetrasenie. vsade sa vypla elektrina?preco? ved malo len zaplavit zapadne pobrezia, to je vsetko co hovorili.nemozem to pochopit jak dakto moze daco take natacat, ved to ja by som vymyslel lepsi pribeh, a tie smiesne efekty, a herci...... cely ten film nestoji ani za jedno velke h**** . nehorazna sracka a strata casu!!!!!!!!!
ah jak mi je lepsie
ja som to stiahol omylom2Pacaveli napísal:tak naco si to tahal? 10% csfd... to hovori za vsetko
Pre mna bolo dost velke filmove sklamanie - The Hangover.
Podla toho, co vsetko sa pisalo po nete o tom, vsemozne recenzie a hodnotenia, mala to byt celkom zaujimava komedia. No po vzhliadnuti a vlastne este pocas pozerania som bol z toho strasne sklamany. Ok, film mal pointu, to beriem, ale na druhej strane nic nove pod slnkom. Sklamalo ma to.
Podla toho, co vsetko sa pisalo po nete o tom, vsemozne recenzie a hodnotenia, mala to byt celkom zaujimava komedia. No po vzhliadnuti a vlastne este pocas pozerania som bol z toho strasne sklamany. Ok, film mal pointu, to beriem, ale na druhej strane nic nove pod slnkom. Sklamalo ma to.
Ja som pozeral dnes Hangover druhy krat a ten film neni zly, dobre sa zacina ale potom uz asi od polovice alebo kolko filmu v kazdej druhej scene vsetci vykrikuju jeden cez druheho, nadavky nahradzuju vtipne dialogy, proste ako film plynie straca uroven... skoda.kinjeril napísal:Pre mna bolo dost velke filmove sklamanie - The Hangover.
PS: Ten Aziat mafiansky, tu postavu som vobec nepochopil, to malo byt akoze vtipne tie jeho trapne nadavky a gesta?
-
ledenaster
Medium Professional
Gangz Gangz...nesuhlasim vobec...!!!!Gangy napísal:Crank 2 bola nenormalne uboha sracka...
-
lekoklatik
VIP
Gratulujemledenaster napísal:Gangz Gangz...nesuhlasim vobec...!!!!
-
seth82
Darca
9. Na tento film som sa neskutočne tešil, trailer bol perfektný, ale bohužiaľ finálny výsledok ma totálne sklamal. A prečo? Pretože dej filmu je poriadne nahlúply a scenár ešte horšie koncipovaný, takže vďaka nemu musí väčšina divákov uvažovať, čo sa to vlastne deje a prečo sa to tak deje...Jediné, čo nesklamalo, je vizuálna stránka, to sa však dalo očakávať...Tešil som sa na temný animák s dobrou zápletkou, ktorá by bola hodná Shanea Acknera a Bekmambetova (Burton iba vzdialene produkoval), ale opak bol pravdou. Toto je vlastne typ najhoršieho možného sklamania - keď sa na niečo dlho teším a nakoniec to zle dopadne. Dúfam len, že aspoň Jackson nedoserie The Lovely Bones..
-
R1k1nko
Darca
ja by som chcel len zo seth82om
suhlasit !!
Trailer vyzeral naozaj nadupano a vlastne vsetko co bolo dobre v traileri bolo vo filme nic viac nic menej ...
a Neuveritelne ma hnevalo to tmave prostredie furt tma tma aa nemozu nieco za svetla robit .....
(scena ako Vtak leti na "8"osmicku a on vytiahne ten mec v traileri to vyzeralo nadupane a clovek si myslel ze to bude dlha bojova scena lenze to co bolo v trailery tych 5 sekund bolo aj vo filme a potom zas nic !! )
////
( to iste ako aj novy HARRY POTER same temne miesta tma tma a este raz jedna velka tma ! vobec ma nebiavia tieto tmave filmy nieje tam nic vidiet !! )
suhlasit !!
Trailer vyzeral naozaj nadupano a vlastne vsetko co bolo dobre v traileri bolo vo filme nic viac nic menej ...
(scena ako Vtak leti na "8"osmicku a on vytiahne ten mec v traileri to vyzeralo nadupane a clovek si myslel ze to bude dlha bojova scena lenze to co bolo v trailery tych 5 sekund bolo aj vo filme a potom zas nic !! )
////
( to iste ako aj novy HARRY POTER same temne miesta tma tma a este raz jedna velka tma ! vobec ma nebiavia tieto tmave filmy nieje tam nic vidiet !! )
No bohuzial musim do tejto temu znova prispiet - pre mna bolo dnes obrovskym sklamanim pozretie filmu Gone in 60 seconds z roku 1974. Podla ohlasov to malo byt omnoho lepsie ako remake, ale fakt je ten, ze prva polovica filmu je neskutocna nuda, v druhej sa zacne slubne vyzerajuca nahanacka, ktora je vsak totalne natiahnuta a nezazivna.