Najvacsie filmove sklamanie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
onetwothree

Re: Najvacsie filmove sklamanie

Príspevok od používateľa onetwothree »

Neviem ci najviac, ale Pravidla mustarne (The Cider House Rules) http://www.csfd.cz/film/4086-cider-house-rules-the/. Cital som najprv knihu (John Irving), film som pozeral az potom a chybalo mi v nom vela veci, niektorym postavam bolo venovane malo priestoru, jedna z hlavnych postav dokonca chybala uplne a zrovna u nej ma najviac zaujimalo aka bude, kto ju bude hrat.

A potom Muž na úteku (The Running Man) http://www.csfd.cz/film/4086-cider-house-rules-the/. Ten isty pripad, ale horsie. Najprv kniha (Stephen King :?: , neni som si isty, mam pocit ze nejaky jeho ghostwriter), az potom film, ale teda ten film bol hrozny, ani som ho nevladal dopozerat.

A napriklad ani Temny rytier (The Dark Knight) http://www.csfd.cz/film/223734-dark-knight-the/ ma nebavil tak ako som si myslel po tom, co bol vsade ospevovany. Aj ked Heath Ledgerov Joker bol perfektny.

Este ma napada Anglicky pacient (The English Patient) http://www.csfd.cz/film/11918-anglicky- ... tient-the/. Vysoke hodnotenia, pochvalne recenzie, 9 Oscarov a ja som to dopozeral dokonca len zo zotrvacnosti. Neviem, mozno som bol v nejakom divnom rozpolozeni :)
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

onetwothree napísal: A napriklad ani Temny rytier (The Dark Knight) http://www.csfd.cz/film/223734-dark-knight-the/ ma nebavil tak ako som si myslel po tom, co bol vsade ospevovany. Aj ked Heath Ledgerov Joker bol perfektny.
Ako ak toto považuješ za filmové sklamanie tak potom asi neľúbiš komixové filmy...
onetwothree

Sklamanie proti mojim ocakavaniam. Nejak ma to nechytilo, ze to bavi vsetkych, neznamena, ze musi aj mna :), napr. Sin City mam velmi rad.
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

onetwothree napísal:Sklamanie proti mojim ocakavaniam. Nejak ma to nechytilo, ze to bavi vsetkych, neznamena, ze musi aj mna :), napr. Sin City mam velmi rad.
Absolutne suhlasim.
M@jo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@jo »

pre mna totalne sklamanie Max Payne, nech sa nehnevaju ale len dve veci ma drzali v kine do konca a to Olga Kurylenko a Mila Kunis :D
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Mna osobne velmi sklamali Tarantinovi Inglorious Basterds, paci sa mi od neho (s vynimkou Jackie Brown a aj to sa este dalo) uplne vsetko, ale toto ma vobec nechytilo.
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

ingloriosu basterds aj mna to sklamalo.
film bol vyborny ale podla trailerov som cakal nieco ine.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

ja som tiez cakal nieco uplne ine, ale ze by som bol sklamany nemozem povedat, ten film je o dialogoch o atmosfere a pod, to sa Tarantinovi podarilo podla mna na 100%
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

no tak sklamany ako zo sherlocka holmesa som z kina este neodchadzal(minimalne tento rok :D ) tak zprzneny film som uz dlho nevidel, holmes sa zmenil na terminatora, este ktomu terminatora s pocinajucou paranojou, zmizla cela atmosferickost knih a predchadzajucich spracovani, film sice hodny sucasnej produkcie, plny akcie, efektov a lacnej situacnej komiky no urcite nie mena sherlock holmes
onetwothree

Toho Sherlocka sa aj bojim pozriet :) Ked som videl trailer, tak som len kukal, ze to co ma byt. Ale zase je to od Guya Ritchieho, jeho filmy mam rad (Trosecnikov som nevidel, nastastie :) ), takze si to pozriem.
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

tak sklamany som z Up in the Air asi som očakával veľa a tak to aj dopadlo taky nemastny neslany mal som chuť odísť z kina, ale keď už som zaňho dal tých 5e tak som to aj dopozeral. Strašne som sa nudil pri tomto filme, asi mi filmy takého žánru nesedia.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

The Informant.
Nuda striedala nudu a tu zas striedal jemne ladeny humor.
Uz dlho som nevidel poriadny film a podla recenzii ci trailerov a tiez toho ze je to podla skutocnej udalosti ma na tento snimak nalakali. Som dosti sklamany. Popravde som este nvidel tak spackany film podla skutocnej udalosti. To aj tie markizacke filmy su uz lepsie : /
Ale Matt Damon podľa mňa zahral fakt dobre. Len žiaľ zlý snímok.
5/10
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Jednoznačne 2012 bolo pre mňa obrovské filmové sklamanie, síce som veľa od toho nečakal čo sa týka scenára, ale toto bol úplný odpad ... Efekty boli síce veľmi pekné ale čo z toho, keď som sa celý film neskutočne nudil. Najviac ma štvali tie opakujúce sa scény zdrhajú autom, všetko sa za nimi rozpadá, potom sa všetko rozpadá za lietadlom, potom za lietadlom, za dodávkou a zasa za lietadlom ... neskutočná nuda ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nuž, po dnešnom dni Alica v ríši divov 3D. Mám veľmi rád Burtona a jednoznačne patrí medzi mojich najobľúbenejších režisérov, ale toto pokašľal na celej čiare a nebyť skvelého hudobného doprovodu od Elfmana, tak by to bolo úplne na hovno. Diery v deji boli neskutočné, samotné 3D sa nechytalo na Avatar ani s privretými oboma očami (áno, je potrebné to porovnať s Avatarom, pretože ten prakticky nastavil latku v 3D), no proste čakal som od toho oooooveľa viac. Aj ak vezmem do úvahy fakt, že je to určené predovšetkým pre detské publikum, deti sa tiež v kine nešli váľať od smiechu, alebo nevýskali nadšením...Škoda deviatich libier, Avatar bol ešte aj lacnejší...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ani neviem preco ale zapol som si new moon na blue ray a nebyt tej kvality obrazu a nejakych tych efektov tak to asi nedopozeram. pozeral som to na 2x. nechapem preco je okolo toho taky hum buch medzi teenegermi. edward: no bela please dont do this v kazdej 4-5tej minute, a afektovana bela s krikom v kazdej 7mej minute. edward zo seba nevie vydat suvislu vetu, posobi jak diskeltik kt sa snazi precitat vetu. bela je zasa kur*a kt by si to rozdala najradsej s kazdym druhym vlkom v lese ale ked sa zjavi edward uz tecie iba pre nho.
v tych dojimavych scenach som sa neubranil smiechu. absolutny odpad kinematografie co sa tyka dialogov a postav.
2/10. 2 body za blue ray a efekty
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

jj, New moon je strasny film :D
mne sa lubilo ked kvicala po nociach jak svina, to bol vykon na oskara :D
a dej je tiez bravurny :lol: cakal som, ze sa kazdu chvilu dovali dedusko vecernicek nech je este nejaka supernaturalna bytost, do ktorej by sa mohla zaloobkat
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako to mozte pisat do temy "najvacsie filmove sklamanie" ??? vy ste vari cakali ze to bude dobry film? :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Maki napísal:ako to mozte pisat do temy "najvacsie filmove sklamanie" ??? vy ste vari cakali ze to bude dobry film? :D
akurat som si isiel editovat prispevok, ze si tam presne toto dopisem
go team jacob :lol:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Pre mna uprimne New Moon bolo vacsie sklamanie ako Twilight. Uz by som cakal, ze tam ti herci aj nieco budu vediet hrat, ale bola to uplne rovnaka hroza pozerat tie otrasne ziadne herecky vykony. Zbytok tiez otras, ale tak to som cakal, efekty sa im jemne zlepsili, zjavne mali lepsi budget.
Teda asi to predsa len nebolo sklamanie, len to proste zhorsovalo pozeratelnost a som dufal, ze uz ked je to druhy diel, tak to spravia prijemnejsie na pozeranie, ked uz ten pribeh je taky kus odpadu z mojho pohladu.

Btw moje obrovske sklamanie bolo prave Book of Eli. Som sa na ten film neuveritelne tesil, ani trailery ani recenzie som si necital, aby som si to nepokazil a hento ... Boze moj a to doslova boze moj, toto bola hroza. Nebyt tam Mila Kunis tak z toho kina asi po pol hodine fakt odidem. Jedine co bolo teda este pekne bol uplne koniec, rozmyslal som rozne varianty, hentu som necakal. Ale aj tak, velmi ma to sklamalo, mal som si o tom fakt viac pozriet aby som vedel co ma presne caka.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Up in the air niezeby som ten film povazoval za nejaky odpad ale cakal som ovela viac..film bol slaby a podla mna neslo ani o dramu ani o romancu ani o komediu..bolo to take nemastne neslane, dopozeral som ale cakal som ovela viac
Napísať odpoveď