|
| Autor |
Správa |
Mistr.Bombastik...1x Medium Expert

Stav:  Založený: 27.07.2006 Príspevky: 136 Bydlisko: P0P..R4d Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2006, 12:10 Predmet: Najvačšie kriminalne pripady slovenska (STV1)! |
|
|
| Tema je určena Pre tych čo maju radi tento krimidokument....Kto videl každu jednu časť a ktora bola najlepšia?.... podla mna posledna ty bezdaci čo tyrali tych dvoch dosť brutal pecka a hnuste. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1480 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2006, 13:48 Predmet: |
|
|
| ja som videl asi iba nejake 2-3 lebo nikdy poriadne neviem kedy to byva a vidim to len tak nahodne... z tych co som videl sa mi dost pacil Stefan Svitek |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2257 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2006, 17:51 Predmet: |
|
|
mna sa "pacila" ta cast o tom vietnamskom masakri... to bola sila, prisli tam a postrielali muzov, zeny a este aj decko zabili
ale vela casti som nevidel a ked to vidim, tak len nahodne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
M4jk1:-) Star

Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Ved, ja som tvoj sused. Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2006, 20:24 Predmet: |
|
|
| tiez o tych bezdomovcov bolo dobre .. ako ich tyrali proste nechutne poliali mu genetalie liehom a zapalili .. a vela inych veci |
|
| Návrat hore |
|
 |
NEMESIS Medium Expert

Stav:  Založený: 09.06.2006 Príspevky: 127 Bydlisko: slovakia neee??:) Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2006, 20:26 Predmet: |
|
|
| will.i.am napísal: |
mna sa "pacila" ta cast o tom vietnamskom masakri... to bola sila, prisli tam a postrielali muzov, zeny a este aj decko zabili
ale vela casti som nevidel a ked to vidim, tak len nahodne... |
suhlas, z tej casti som mal vazne dost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2072 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2006, 1:53 Predmet: Re: Stv1-Najvačšie kriminalne pripady slovenska! |
|
|
| Mistr.Bombastik...1x napísal: |
| podla mna posledna ty bezdaci čo tyrali tych dvoch |
Hej, súhlasím, no tiež chlapík, čo znásilňoval ženy v oklolí BB (bo ja som z BB a počul som už niečo o tom). |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1227 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2006, 15:48 Predmet: |
|
|
mno ja som videl vsetky casti snad mozno na jednu... dost brutal niektore, ine muka... svitek je jednoznacne najhnusnejsia cast
btw stara mama poznala poslednu obet bystrickeho skrtica |
|
| Návrat hore |
|
 |
jojcek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: Dolny Kubin Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2006, 15:52 Predmet: |
|
|
no ja si to pozrem .. ano ty bezdaci boli husti .. ale tak ja si pamatam co bolo tento pondelok o Dolnom Kubine co sa stalo tu .. ze ako 16 rocny znasilnil v lese 12 rocneho chalana potom ho obesil a ked sa vratil z vazby tak chcel ukradnut chlapovi prachy ale nasledne ho sekerou zabil to bolo take dost ble .. a este ked sa pozreim z okna a vidim tam ten les kde ho obesil tak mi je na vracanie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2094 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 15:19 Predmet: |
|
|
| jojcek napísal: |
no ja si to pozrem .. ano ty bezdaci boli husti .. ale tak ja si pamatam co bolo tento pondelok o Dolnom Kubine co sa stalo tu .. ze ako 16 rocny znasilnil v lese 12 rocneho chalana potom ho obesil a ked sa vratil z vazby tak chcel ukradnut chlapovi prachy ale nasledne ho sekerou zabil to bolo take dost ble .. a este ked sa pozreim z okna a vidim tam ten les kde ho obesil tak mi je na vracanie  |
uz sa nemas coho bat, bol odsudeny na smrt  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2072 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 15:23 Predmet: |
|
|
| Drago napísal: |
uz sa nemas coho bat, bol odsudeny na smrt  |
Za socializmu takých strieľali na Pankráci . |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2384 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 23:38 Predmet: |
|
|
cast s tym jak vietnamaci zmasakrili tyck onych sekerami koli par korunam bola surova a dalej som videl o typkovi co znasilnil nejakeho 12rocneho chlapca a potom ho obesil a ked ho pustili z lochu tak sekerou zabil chlapika pre 4000sk ale s tymi bezdomovcami mi zanechalo normalne rany na dusi.to bolo fakt krute co s nimi robili.
ale najlepsia nebola ziadna.vsetky boli riadny kentus a druhy krat by som si ich nepozrel ani za nic |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mistr.Bombastik...1x Medium Expert

Stav:  Založený: 27.07.2006 Príspevky: 136 Bydlisko: P0P..R4d Karma: 
|
Zaslal: 01 Sep 2006, 17:30 Predmet: |
|
|
| Dňa 31.augusta to bol štvrtok pačila sa vám časť tej starej ženy čo bila svojho muža a potom ho rozrezala a nosila kufry to bolo hnuste humus blee. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2707 Bydlisko: Slovak Republic Karma: 
|
Zaslal: 01 Sep 2006, 17:56 Predmet: |
|
|
| Mistr.Bombastik...1x napísal: |
| Dňa 31.augusta to bol štvrtok pačila sa vám časť tej starej ženy čo bila svojho muža a potom ho rozrezala a nosila kufry to bolo hnuste humus blee. |
Vcera som prvykrat videl tento serial.A prave som natrafil na tuto cast.Vazne dost huste,ako zena zabila svojho manzela,rozkrajala ho, a v kufroch odniesla prec.A ktohovie co spravila s crevami ktore sa dodnes nenasli A najhorsie na tom bolo ze dostala len 15rokov.Ved najprv sa vyhrazala srmtou,potom ho bila,potom ho tak zmlatila ze bol v nemocnici,potom ho zabila,potom ho rozkrajala... a nakoniec len 15rokov ?? heh,to su tie nase zakony. Ale ta zena takcitak zomrela... |
|
| Návrat hore |
|
 |
aruN Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1000
Zaslal: 01 Sep 2006, 18:02 Predmet: |
|
|
pozeraval som to uz davnejsie akurat davali cast s takym tipkom co behal po slovensku a znasilnoval a zabijal zeny no aj tak teraz hnije vo vazeni parchant jeden  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majo1986 Medium Expert

Stav:  Založený: 23.10.2005 Príspevky: 107 Bydlisko: MARTIN Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2006, 10:00 Predmet: |
|
|
videli ste cast z dna 31.8 ta nemala chybu co zena rozkrajala svojho muza
to bola asi naj cast co som zatial videl |