Tema je určena Pre tych čo maju radi tento krimidokument....Kto videl každu jednu časť a ktora bola najlepšia?.... podla mna posledna ty bezdaci čo tyrali tych dvoch dosť brutal pecka a hnuste.
ja som videl asi iba nejake 2-3 lebo nikdy poriadne neviem kedy to byva a vidim to len tak nahodne... z tych co som videl sa mi dost pacil Stefan Svitek
mna sa "pacila" ta cast o tom vietnamskom masakri... to bola sila, prisli tam a postrielali muzov, zeny a este aj decko zabili
ale vela casti som nevidel a ked to vidim, tak len nahodne...
will.i.am napísal:mna sa "pacila" ta cast o tom vietnamskom masakri... to bola sila, prisli tam a postrielali muzov, zeny a este aj decko zabili
ale vela casti som nevidel a ked to vidim, tak len nahodne...
mno ja som videl vsetky casti snad mozno na jednu... dost brutal niektore, ine muka... svitek je jednoznacne najhnusnejsia cast
btw stara mama poznala poslednu obet bystrickeho skrtica
no ja si to pozrem .. ano ty bezdaci boli husti .. ale tak ja si pamatam co bolo tento pondelok o Dolnom Kubine co sa stalo tu .. ze ako 16 rocny znasilnil v lese 12 rocneho chalana potom ho obesil a ked sa vratil z vazby tak chcel ukradnut chlapovi prachy ale nasledne ho sekerou zabil to bolo take dost ble .. a este ked sa pozreim z okna a vidim tam ten les kde ho obesil tak mi je na vracanie
jojcek napísal: no ja si to pozrem .. ano ty bezdaci boli husti .. ale tak ja si pamatam co bolo tento pondelok o Dolnom Kubine co sa stalo tu .. ze ako 16 rocny znasilnil v lese 12 rocneho chalana potom ho obesil a ked sa vratil z vazby tak chcel ukradnut chlapovi prachy ale nasledne ho sekerou zabil to bolo take dost ble .. a este ked sa pozreim z okna a vidim tam ten les kde ho obesil tak mi je na vracanie
cast s tym jak vietnamaci zmasakrili tyck onych sekerami koli par korunam bola surova a dalej som videl o typkovi co znasilnil nejakeho 12rocneho chlapca a potom ho obesil a ked ho pustili z lochu tak sekerou zabil chlapika pre 4000sk ale s tymi bezdomovcami mi zanechalo normalne rany na dusi.to bolo fakt krute co s nimi robili.
ale najlepsia nebola ziadna.vsetky boli riadny kentus a druhy krat by som si ich nepozrel ani za nic
Mistr.Bombastik...1x napísal:Dňa 31.augusta to bol štvrtok pačila sa vám časť tej starej ženy čo bila svojho muža a potom ho rozrezala a nosila kufry to bolo hnuste humus blee.
Vcera som prvykrat videl tento serial.A prave som natrafil na tuto cast.Vazne dost huste,ako zena zabila svojho manzela,rozkrajala ho, a v kufroch odniesla prec.A ktohovie co spravila s crevami ktore sa dodnes nenasli A najhorsie na tom bolo ze dostala len 15rokov.Ved najprv sa vyhrazala srmtou,potom ho bila,potom ho tak zmlatila ze bol v nemocnici,potom ho zabila,potom ho rozkrajala... a nakoniec len 15rokov ?? heh,to su tie nase zakony. Ale ta zena takcitak zomrela...
pozeraval som to uz davnejsie akurat davali cast s takym tipkom co behal po slovensku a znasilnoval a zabijal zeny no aj tak teraz hnije vo vazeni parchant jeden
Mne osobne sa "páčila" najviac časť Horehronský rozparovač...to bolo podľa mňa najnechutnejšie, keď zabil svoju ženu úderom sekery do hlavy a deti tiež zabil, rozpitval a vnútornosti porozhadzoval po okolí...bléééé
Rad pozeravam programy s touto tematikou pretoze je to realne a dokazem si to zivo predstavit, inac velmi zaujimava a hlavne putava relacia videl som okolo 5 dielov a mozem povedat ze je to profesionalne a hlavne ako som uz spominal putavo vyrobene!