Najvyhodnejsi internet?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

maxmiso napísal:ludia, hovori vam nieco WiMax?? mne bohuzial ano, ale bol by som radsej keby som absolutne nevedel co to je... :evil: (uz nikdy viac)
Ano viem co to je!! :evil: :evil: prostre strasne no ja mam Wi-Max uz rok a od januara budem platit 590,- nie 490,-sk. Rychlost mam 1024/256 max. co som mal bolo 118kbyt/s upload 30kbyt/s..a este aj OBMEDZENE na 15gb ktre prejdem za 3dni... :roll:
maxmiso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa maxmiso »

micike napísal:Ano viem co to je!! :evil: :evil: prostre strasne no ja mam Wi-Max uz rok a od januara budem platit 590,- nie 490,-sk. Rychlost mam 1024/256 max. co som mal bolo 118kbyt/s upload 30kbyt/s..a este aj OBMEDZENE na 15gb ktre prejdem za 3dni... :roll:
Napodobne :evil: ...a preco budes platit 590 a nie 490??
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

StoRmie2 napísal:to si dal na tcome 67GB za mesiac ??? :lol: to sa ti jak podarilo ???
tolko dam na dedinskom wifi 512ke :) Inac tiez prechadzam na turbo2 od t-comu, hlavne, ze tam nie su odmedzenia ako FUPko a podobne... Kedze t-com si od nikoho neprenajima ten net ako napr. slovanet a podobne
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

DejmiJohn : no už len toto tu chýba aby sa tu niektorý vyťahovali koľko stiahnu za mesiac. Chvál sa Uploadom![/quote]To bolo len kvoli tomu aby sa vedelo z t-com FUP nema :P
Napísať odpoveď