Pripojenie chello je možné inštalovať na existujúcich rozvodoch káblovej televízie v oblastiach, kde je chello dostupné. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na našej infolinke.
ale nie je to tak celkom internet cez kablovku, napr moze sa stat ze ti vypadne kablovka, no internet ide.
Viac informacii najdes na http://www.upc.sk/ a takisto by si mal vediet ci v tvojej oblasti je chello dostupne.
maxmiso napísal:ludia, hovori vam nieco WiMax?? mne bohuzial ano, ale bol by som radsej keby som absolutne nevedel co to je... (uz nikdy viac)
Ano viem co to je!! prostre strasne no ja mam Wi-Max uz rok a od januara budem platit 590,- nie 490,-sk. Rychlost mam 1024/256 max. co som mal bolo 118kbyt/s upload 30kbyt/s..a este aj OBMEDZENE na 15gb ktre prejdem za 3dni...
micike napísal:Ano viem co to je!! prostre strasne no ja mam Wi-Max uz rok a od januara budem platit 590,- nie 490,-sk. Rychlost mam 1024/256 max. co som mal bolo 118kbyt/s upload 30kbyt/s..a este aj OBMEDZENE na 15gb ktre prejdem za 3dni...
StoRmie2 napísal:to si dal na tcome 67GB za mesiac ??? to sa ti jak podarilo ???
tolko dam na dedinskom wifi 512ke Inac tiez prechadzam na turbo2 od t-comu, hlavne, ze tam nie su odmedzenia ako FUPko a podobne... Kedze t-com si od nikoho neprenajima ten net ako napr. slovanet a podobne
DejmiJohn : no už len toto tu chýba aby sa tu niektorý vyťahovali koľko stiahnu za mesiac. Chvál sa Uploadom![/quote]To bolo len kvoli tomu aby sa vedelo z t-com FUP nema