Najzdravší šport
Najzdravsi-tam,kde je fyzicka aktivita,clovek sa dobre vypoti a posilni telo.Samozrejme,vsetko z mierou-nemam na mysli teraz vrcholovy sport.Dokonca som niekde cital,ze pri zvysenej aktivite mozog produkuje hormony,ktore su zodpovedne za pocit stastia(myslim,ze endorfiny).To mozem potvrdit z vlastnej skusenosti,robim viac sportov a ak sa dobre vymakam,hodim sprchu a sa najem-super pocit
.Teraz som prisiel z futbalu a akurat to zazivam
.A este vecer skocim na jedno,dve
,hmm...-to sa bude spat 
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no s tym plavanim je to otazne.ja aj sestra sme plavali dlhodobejsie a za ten cas sme boli prakticky nepretrzite nachladeny.5 x do tyzdna 2 hodiny vo vode s teplotou 18-20stupnov telu nerobi dobre.a uz ani nevravim ake som mal od chloru znicene vlasy,pokozku a zapaly spojiviek kazdy tyzden.
este taka mala poznamka:mojej mamky kamaratka v mladosti bola vrcholova plavkyna.vo vode denne stravila aj 12 hodin.v 30 rokoch umrela na zlyhanie ľadvín.
no a dalej by som tiez nikdy nerobil gymnastiku.spoluziacka ju robi od 6 rokov a fyzicky vyvin sa u nej dracticky spomalil.je o den mladsia ako ja no vyzera na 10 rokov.prsia ziadne,detska postava,uplne znicene klby.minule sa mi priznala ze berie artro stop rapid!v 15 rokoch !
myslim ze najzdravsi sport je rekreacna jazda na koni.neposilni ani tak telo ako skor ducha.
este taka mala poznamka:mojej mamky kamaratka v mladosti bola vrcholova plavkyna.vo vode denne stravila aj 12 hodin.v 30 rokoch umrela na zlyhanie ľadvín.
no a dalej by som tiez nikdy nerobil gymnastiku.spoluziacka ju robi od 6 rokov a fyzicky vyvin sa u nej dracticky spomalil.je o den mladsia ako ja no vyzera na 10 rokov.prsia ziadne,detska postava,uplne znicene klby.minule sa mi priznala ze berie artro stop rapid!v 15 rokoch !
myslim ze najzdravsi sport je rekreacna jazda na koni.neposilni ani tak telo ako skor ducha.
-
The Merlin
Expert
Najzdravsi sport je GO!
(aj vrcholovo
) ) Rozvija sa logicke myslenie, zlepsuje pamat, atd
Kto chce viac: www.sago.sk
(alebo este viac - napiste mi)
Kto chce viac: www.sago.sk
(alebo este viac - napiste mi)
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna je to tiez posilnovanie , ale pri tom hlavne treba vediet spravne posilovat, pretoze ak je to naopak tak sa z posilovania moze stat najnezdravsi sport!susenejablko napísal:yy, ja som toho prikladom...
ja sa tvarim, ze som traceur a po dni skakania su moje klby dost unavene...hlavne klby na nohach...najzdravsi sport-posilovanie(a samozrejme, ako uz vela z vas napisalo, s mierou...)
![]()
edit:za tento prispevok som dostal k-...tak aby ste vedeli...to je len tak...sa vola ironia...