Najzdravší šport
-
The Merlin
Expert
Najzdravsi sport je GO!
(aj vrcholovo
) ) Rozvija sa logicke myslenie, zlepsuje pamat, atd
Kto chce viac: www.sago.sk
(alebo este viac - napiste mi)
Kto chce viac: www.sago.sk
(alebo este viac - napiste mi)
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna je to tiez posilnovanie , ale pri tom hlavne treba vediet spravne posilovat, pretoze ak je to naopak tak sa z posilovania moze stat najnezdravsi sport!susenejablko napísal:yy, ja som toho prikladom...
ja sa tvarim, ze som traceur a po dni skakania su moje klby dost unavene...hlavne klby na nohach...najzdravsi sport-posilovanie(a samozrejme, ako uz vela z vas napisalo, s mierou...)
![]()
edit:za tento prispevok som dostal k-...tak aby ste vedeli...to je len tak...sa vola ironia...
Mozno iba suhlasit.kinjeril napísal:Ziadny vrcholovo vykonavani sport nie je zdravy. Ludske telo nie je na take a nikdy nebolo na take nieco stavane. Ked sport, tak rekreacne, ale urcite nie vrcholovo. Inak dopadnete ako ja. (8 rokov tenis = kolena v <>)
Profi sport je velmi popretkavany dopingom. A kto nedopuje, je hendikepovany medzi dopujucimi. Je to zacarovany kruh.
Doplnil by som iba, ze aj rekreacna cinnost sa musi robit s urcitymi pravidlami. Len na okraj taky obycajny beh! Skuste behat v nekvalitnej obuvi po tvrdom podklade (beton, asfalt). Klby dostanu riadne zabrat, v 20-ke to nepociti nik, ale rozhodne si tak pripravy mlady sportovec problemy v neskorsom veku.
Osobne preferujem cyklistiku, nenamaha to klby, co o behu sa neda povedat.