|
| Autor |
Správa |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1393 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 08 Dec 2007, 14:47 Predmet: |
|
|
ževraj to už bolo v kinách ale nič bližšie neviem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ateista Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2007 Príspevky: 259 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 08 Dec 2007, 15:30 Predmet: |
|
|
hej ale podla toho co som pocul a cital skor ako v prily 2008 to nebude takze si musime pekne pockat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1393 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 08 Dec 2007, 20:38 Predmet: |
|
|
každopádne sa nato teším  |
|
| Návrat hore |
|
 |
D30RU5 Medium Expert

Stav:  Založený: 01.03.2006 Príspevky: 94 Bydlisko: BA-DD Karma: 
|
Zaslal: 08 Dec 2007, 23:56 Predmet: |
|
|
mne sa brutalne pacia dva pripady kedy Jiraya-sama umrel skoro:
1.ked sa snazil spehovat Tsunade v kupeloch(skoncil s polamanimi rukami rebrami atd..)
2.(uz nie taka vtipna) ked sealoval prebudzajuceho kyuubiho |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vankisss Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.12.2007 Príspevky: 43 Bydlisko: slovensko Karma: 
|
Zaslal: 18 Dec 2007, 14:50 Predmet: |
|
|
| je to velmi dobre ja som už videl všetky časi od naruto je to vinikajuce halvne sa mi pači bitka hokageho z orochimarom to proste nema chybu ale aj ostane bitky stoja za to ale ešte jeden velmi dobry serial je BLEAch |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1454 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 18 Dec 2007, 15:27 Predmet: |
|
|
Co sa vam paci na tychto pokemonoidnych animeckach, ktore sa produkuju v naklade 1500 casti za den? Vsak to uplne postrada originalitu, len to stale nezmyselne natahuju aby mohli nikomu vymysliet killbilljutsu
anime ma nat 26 casti a over |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

|
Zaslal: 18 Dec 2007, 16:13 Predmet: |
|
|
budem si radšej farbiť tvár na bielo a oči si machliť čiernou nie??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

|
Zaslal: 18 Dec 2007, 17:17 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
budem si radšej farbiť tvár na bielo a oči si machliť čiernou nie??  |
Mas s tym problem? Chces flejmovat?
Nie nemusis si robit corpsepaint. Uplne staci ak si oblecies na seba nejake vrecia, das si siltovku do uhla 30 stupnov, zavesis si na krk retaz, ktora bude mat na konci upevneny kruh s napisom KKT a budes zase kral ulice. Do tej doby si len debilko, ktory sa boji metalistov tak sa do nich navaza na nete. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 837
Zaslal: 18 Dec 2007, 18:46 Predmet: |
|
|
| axXis napísal: |
Co sa vam paci na tychto pokemonoidnych animeckach, ktore sa produkuju v naklade 1500 casti za den? Vsak to uplne postrada originalitu, len to stale nezmyselne natahuju aby mohli nikomu vymysliet killbilljutsu
anime ma nat 26 casti a over |
su aj take anime Full metal alchemist ma nieco okolo 50 a Hellsing ma len 13, inak mas pravdu, naruto strasne brutalne natahuju, vzdy daju flashbacky z 5 dielov dozadu, potom flashback z detstva atd a nakoniec to skonci tak, ze hokage ma orochimarov mec v svojom bruchu 5 dielov (i ked myslim ze to bolo viac )
to Opak: tak tomuto sa vravi ubohy pokus o flame |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

|
Zaslal: 18 Dec 2007, 21:50 Predmet: |
|
|
| axXis napísal: |
Mas s tym problem? Chces flejmovat?
Nie nemusis si robit corpsepaint. Uplne staci ak si oblecies na seba nejake vrecia, das si siltovku do uhla 30 stupnov, zavesis si na krk retaz, ktora bude mat na konci upevneny kruh s napisom KKT a budes zase kral ulice. Do tej doby si len debilko, ktory sa boji metalistov tak sa do nich navaza na nete. |
pozri sa..tvoje sprosté reči ma nemožu uraziť lebo takých ako ty berem s rezervou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

|
Zaslal: 18 Dec 2007, 21:57 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
pozri sa..tvoje sprosté reči ma nemožu uraziť lebo takých ako ty berem s rezervou  |
Ty si totalne strateny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
D30RU5 Medium Expert

Stav:  Založený: 01.03.2006 Príspevky: 94 Bydlisko: BA-DD Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 11:22 Predmet: |
|
|
hej ludia pssst
no a ku koncu narto je vazne uz nudny, uplne ybitocne diely len aby to pretiahli.........potom sa to znova rozbehne v shippenhudned ale tiez sa tam najdu casti onicom, posledna cast (39) ma brutal nastvala skonicla akurat ked sa zacalo daco diat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

|
Zaslal: 19 Dec 2007, 21:37 Predmet: |
|
|
tak.tak. 5 častí len kecali a ked sa tam niekto objavil tak to skončí  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 727 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 19:15 Predmet: |
|
|
troska treba ozivit topic.......
akurat som dopozeral 4. film a bola to supa. len ten koniec sa mi vlemi nepacil ale tie zapasi boli riadne, jasne ze posledny a este ked sa rock lee bil stym kamennym to bolo riadne......naruta pozeram dlksie a vzdy sa neviem dockat dalsieho dielu....no ak niesu fillery ako bolo asi od 130+ casti v starom narutovi....shippuuden sa mi tiez paci len stym natahovanim deja to vedia dost znechutit, dopozeras cast a zistis ze sa nic nestalo a dej sa ani nepohol....uz sa neviem dockat ako bude vyzerat ta nova narutova technika  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pr3dator Medium Expert

Stav:  Založený: 21.04.2006 Príspevky: 125
Zaslal: 03 Máj 2008, 22:15 Predmet: |
|
|
| Hulkm napísal: |
troska treba ozivit topic.......
akurat som dopozeral 4. film a bola to supa. len ten koniec sa mi vlemi nepacil ale tie zapasi boli riadne, jasne ze posledny a este ked sa rock lee bil stym kamennym to bolo riadne......naruta pozeram dlksie a vzdy sa neviem dockat dalsieho dielu....no ak niesu fillery ako bolo asi od 130+ casti v starom narutovi....shippuuden sa mi tiez paci len stym natahovanim deja to vedia dost znechutit, dopozeras cast a zistis ze sa nic nestalo a dej sa ani nepohol....uz sa neviem dockat ako bude vyzerat ta nova narutova technika  |
sa asi nacakas sak ide filler teraz niaky... manga powa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|