vazne? nezaskodi raz za cas navstivit stranku narodnej banky : http://www.nbs.sk/DFT/BD/ZOZBANK/POB_09.HTMJeremy napísal:INAC mbank iba tvrdi ze je to banka... proste oni niesu naozajstna banka kde mate veci ako v banke... vono to je skutocnosti nebankovka...
Nazory na mbank.sk
Re: Nazory na mbank.sk
Asi si ma nepochopil, prave ze mBank hodnotim pozitivne a vyuzivam na platby cez net (eBay, rapids, atd). Pisal som ze nebudem vystavovat na nete moju kamennu banku a jej kreditku.Shark NX napísal:Ukaz mi tych ludi ktory dosli o uspory VDAKA mBanku.
Jedine o com viem ze mBank poslal normalnou postou Kreditnu kartu spolu s PIN Kodom. Postarka si to otvorila Kartu nechala a vytiahla si 80000Sk.
Ale to nieje problem vymahat naspat ... Aj keby to nemala existuju Exekutori ktory jej zoberu majetok za 80000Sk predaju a peniaze su zas na tvojom konte.
Jeremy mBank v polsku existuje uz neviem kolko a uistujem ta ze to nebankova organizacia urcite nieje.
Overte si svoje tvrdenia predtym ako to vypustite z ust.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam ucet vo VUB (studenstsky) a od zaciatku jula tohto roku doteraz som zaplatil 250sk za poplatky. Silno rozmyslam o mBank, aj ked je v tom risk. Nie su kryti slovenskou vladou, iba polskou. Rozmyslam o tom, ze vo VUB alebo inej banke si necham rezervu a mBank budem pouzivat ako aktivny ucet...No stale vaham.
daj si SLSP , studentsky , a ak si VS tak skoro ziadne poplatky neplatis
vybery z bankomatov , sms o pohyboch na ucte , IB atd. , atd. je zadarmo ; + je aj ze maju myslim najvacsiu siet bankomatov na Slovensku
http://www.slsp.sk/downloads/sadzobnik_ ... 082008.pdf
http://www.slsp.sk/downloads/sadzobnik_ ... 082008.pdf
-
vajda65
Medium Professional
tiež som teraz prešiel lebo na študentsom vo vub poplatky cez 100 mesačne na biznis účte cez 1000 no hrôza.
sú síce chránení iba polským právom, ale do 50 000 eur, taktiež jednajú so slovenským fov a hlavne eu plánuje schváliť smernicu že každá banka v eu bude musieť ručiť do 100% a 50 000eur a to aj späťne.
sú síce chránení iba polským právom, ale do 50 000 eur, taktiež jednajú so slovenským fov a hlavne eu plánuje schváliť smernicu že každá banka v eu bude musieť ručiť do 100% a 50 000eur a to aj späťne.
-
zuzkazuzka
VIP
Ja som si v mBank otvorila mKonto aj eMax. Zatiaľ stále využívam najmä môj domovský účet v inej banke, ale po mojej cca 2-mesačnej skúsenosti s mBank môžem konštatovať, že mi to takto celkom vyhovuje. Peniažky rastú, poslali mi aj nejaké karty s delfínom
Myslím, že je to v pohode. Celé vybavenie aj vedenie účtu bolo zadarmo, prebehlo to rýchlo a tak prečo nie?
Jediné, čo by som vytkla je, že sa nedajú peniaze posielať do zahraničia. A to ani medzi mBankami.
Myslím, že je to v pohode. Celé vybavenie aj vedenie účtu bolo zadarmo, prebehlo to rýchlo a tak prečo nie?
Jediné, čo by som vytkla je, že sa nedajú peniaze posielať do zahraničia. A to ani medzi mBankami.
-
hojko
Site Admin
mBank prichádza s podnikateľskými účtami
O zahranicnych prevodoch sa v clanku ale nic nepise.
O zahranicnych prevodoch sa v clanku ale nic nepise.
-
Holubar
Darca
To by som velmi rad privitalmBank vstúpi do slovenského systému ochrany vkladov!
Tím mBank , Novinky
mBank dnes zaslala slovenskému Fondu ochrany vkladov žiadosť o zapojenie sa do slovenského systému ochrany vkladov.
Vďaka tomu budú mať aj slovenskí klienti mBank garantovanú ochranu vkladov v neobmedzenej výške tak, ako klienti ostatných bánk pôsobiacich na Slovensku.
Podmienkou začlenenia je však legislatívna úprava nedávno prijatej novelizácie zákony o ochrane vkladov, ktorý je účinný od 1.11.2008.
Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa spomínaný zákon o ochrane vkladov, je prerokovávaný v NR SR.
Navrhované úpravy a spresnenia sa týkajú najmä podmienok účasti banky alebo pobočky zahraničnej banky (akou je aj mBank) v systéme ochrany vkladov v SR.
O dátume, kedy už budeme aj po technickej stránke súčasťou slovenského systému ochrany vkladov, vás budeme včas informovať.