Nazory na mbank.sk
-
nitrox
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Myslím, že nieje o čom rozmýšľať, ak niekto chce účet a nechce zbytočné poplatky, nechystá sa vyberať peniaze každý druhý deň a nepotrebuje mať pocit z toho že príde do banky a všetci sa mu venujú a obskakujú ho.....
Ale pre firmy by som to neodporúčal, predsa je len praktickejšie isť do banky a tam si to všetko naraz vybaviť... ale pre mladých ktorý cestujú po zahraničí, a nechcú platiť poplatky v zahraničí za výber je to určite naj. riešenie....
Pimp C : čo ak by si im skúsil zavolať a nie iba na nete nadávať ?? možno že je niekde naozaj problém, ale takýmto spôsobom ich nevyriešiš.....
Ale pre firmy by som to neodporúčal, predsa je len praktickejšie isť do banky a tam si to všetko naraz vybaviť... ale pre mladých ktorý cestujú po zahraničí, a nechcú platiť poplatky v zahraničí za výber je to určite naj. riešenie....
Pimp C : čo ak by si im skúsil zavolať a nie iba na nete nadávať ?? možno že je niekde naozaj problém, ale takýmto spôsobom ich nevyriešiš.....
trosku to tu ozivim - idem si zakladat tento ucet (ako druhy ucet koli karte) a mam tam volnu polozku odporucanie. ak tam ma niekto ucet a chce tricko alebo zbierat dalsich tak mi napiste cez pm cislo uctu a ja si vas tam hodim.
ide o toto http://mbank.sk/mkonto/mvyhladavac.html
definitivne to budem objednavat pravdepodobne uz zajtra v najhorsom pripade pondelok.
ide o toto http://mbank.sk/mkonto/mvyhladavac.html
definitivne to budem objednavat pravdepodobne uz zajtra v najhorsom pripade pondelok.
Re: Nazory na mbank.sk
boze, aktivuj si internet banking a mas to to iste... a vies ze mas prachy v realnej banke...NuSuey napísal:Zdravim, postretol som zaujimavu inforamaciu o internetovej banke (nieco na sposob ELIOT-a ak si pamatate)
Zrejme sa pojdem zaregistrovat, ale pokial mam existujuci ucet v inej banke, tak zatial neviem na co mi to bude..
Ale pokial ste sa k tomu este vy nedostali tak tu mate web: http://mbank.sk/
Mozes ziadat o uvery, mozes robit prevody, proste vsetko...
Som len zvedavy ze kedy budete plakat ze nemate ziadne svoje uspory...
Ludia toto vsetko je pekne, ale iste nebudem chodit do svojej hlavnej banky cez net... ani vystavovat kreditku na netemystique napísal:boze, aktivuj si internet banking a mas to to iste... a vies ze mas prachy v realnej banke...
Mozes ziadat o uvery, mozes robit prevody, proste vsetko...
Som len zvedavy ze kedy budete plakat ze nemate ziadne svoje uspory...
-
Jeremy
Medium Professional
INAC mbank iba tvrdi ze je to banka... proste oni niesu naozajstna banka kde mate veci ako v banke... vono to je skutocnosti nebankovka...
ak chapeme banku ako banku kde treba ZI imanie min 500 000 000SK tak to mbank nesplna, treba si dat pozor aby ste nedopadli ako v bmg...
viete banky vznikaju a zanikaju a nikto vam nezaruci ochranu vkladov v banke a nieto este v mbank
ak chapeme banku ako banku kde treba ZI imanie min 500 000 000SK tak to mbank nesplna, treba si dat pozor aby ste nedopadli ako v bmg...
viete banky vznikaju a zanikaju a nikto vam nezaruci ochranu vkladov v banke a nieto este v mbank
-
Shark NX
Addict
Ukaz mi tych ludi ktory dosli o uspory VDAKA mBanku.bwbw napísal:Ludia toto vsetko je pekne, ale iste nebudem chodit do svojej hlavnej banky cez net... ani vystavovat kreditku na nete(uz par ludi prislo o svoje uspory), takze mBank ako alternativa platby na nete je jedina spravna volba !!
Jedine o com viem ze mBank poslal normalnou postou Kreditnu kartu spolu s PIN Kodom. Postarka si to otvorila Kartu nechala a vytiahla si 80000Sk.
Ale to nieje problem vymahat naspat ... Aj keby to nemala existuju Exekutori ktory jej zoberu majetok za 80000Sk predaju a peniaze su zas na tvojom konte.
Jeremy mBank v polsku existuje uz neviem kolko a uistujem ta ze to nebankova organizacia urcite nieje.
Overte si svoje tvrdenia predtym ako to vypustite z ust.
-
Shark NX
Addict
Takto ... my mame v mBanku hodenu celu hypoteku (5800000Sk) A nemam dovod si mysliet ze by to bola banka ktora skonci ako BMG Invest.
Neviem preco mate z toho taky zly pocit ... Dojde sem banka ktora nezdiera klienta a 1/3 Slovenska je opatrna tam kde nema byt. Ale tam kde to smrdi piramidovou hrou na 100km do toho sa hrnu jak ovce z ohrady.
Neviem preco mate z toho taky zly pocit ... Dojde sem banka ktora nezdiera klienta a 1/3 Slovenska je opatrna tam kde nema byt. Ale tam kde to smrdi piramidovou hrou na 100km do toho sa hrnu jak ovce z ohrady.
vazne? nezaskodi raz za cas navstivit stranku narodnej banky : http://www.nbs.sk/DFT/BD/ZOZBANK/POB_09.HTMJeremy napísal:INAC mbank iba tvrdi ze je to banka... proste oni niesu naozajstna banka kde mate veci ako v banke... vono to je skutocnosti nebankovka...
Asi si ma nepochopil, prave ze mBank hodnotim pozitivne a vyuzivam na platby cez net (eBay, rapids, atd). Pisal som ze nebudem vystavovat na nete moju kamennu banku a jej kreditku.Shark NX napísal:Ukaz mi tych ludi ktory dosli o uspory VDAKA mBanku.
Jedine o com viem ze mBank poslal normalnou postou Kreditnu kartu spolu s PIN Kodom. Postarka si to otvorila Kartu nechala a vytiahla si 80000Sk.
Ale to nieje problem vymahat naspat ... Aj keby to nemala existuju Exekutori ktory jej zoberu majetok za 80000Sk predaju a peniaze su zas na tvojom konte.
Jeremy mBank v polsku existuje uz neviem kolko a uistujem ta ze to nebankova organizacia urcite nieje.
Overte si svoje tvrdenia predtym ako to vypustite z ust.
-
Holubar
Darca
Ja mam ucet vo VUB (studenstsky) a od zaciatku jula tohto roku doteraz som zaplatil 250sk za poplatky. Silno rozmyslam o mBank, aj ked je v tom risk. Nie su kryti slovenskou vladou, iba polskou. Rozmyslam o tom, ze vo VUB alebo inej banke si necham rezervu a mBank budem pouzivat ako aktivny ucet...No stale vaham.
daj si SLSP , studentsky , a ak si VS tak skoro ziadne poplatky neplatis
vybery z bankomatov , sms o pohyboch na ucte , IB atd. , atd. je zadarmo ; + je aj ze maju myslim najvacsiu siet bankomatov na Slovensku
http://www.slsp.sk/downloads/sadzobnik_ ... 082008.pdf
http://www.slsp.sk/downloads/sadzobnik_ ... 082008.pdf
-
vajda65
Medium Professional
tiež som teraz prešiel lebo na študentsom vo vub poplatky cez 100 mesačne na biznis účte cez 1000 no hrôza.
sú síce chránení iba polským právom, ale do 50 000 eur, taktiež jednajú so slovenským fov a hlavne eu plánuje schváliť smernicu že každá banka v eu bude musieť ručiť do 100% a 50 000eur a to aj späťne.
sú síce chránení iba polským právom, ale do 50 000 eur, taktiež jednajú so slovenským fov a hlavne eu plánuje schváliť smernicu že každá banka v eu bude musieť ručiť do 100% a 50 000eur a to aj späťne.
-
zuzkazuzka
VIP
Ja som si v mBank otvorila mKonto aj eMax. Zatiaľ stále využívam najmä môj domovský účet v inej banke, ale po mojej cca 2-mesačnej skúsenosti s mBank môžem konštatovať, že mi to takto celkom vyhovuje. Peniažky rastú, poslali mi aj nejaké karty s delfínom
Myslím, že je to v pohode. Celé vybavenie aj vedenie účtu bolo zadarmo, prebehlo to rýchlo a tak prečo nie?
Jediné, čo by som vytkla je, že sa nedajú peniaze posielať do zahraničia. A to ani medzi mBankami.
Myslím, že je to v pohode. Celé vybavenie aj vedenie účtu bolo zadarmo, prebehlo to rýchlo a tak prečo nie?
Jediné, čo by som vytkla je, že sa nedajú peniaze posielať do zahraničia. A to ani medzi mBankami.