Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Nebudu knihy? Nebude vysvedcenie!
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
seth82
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 20.12.2004

PríspevokZaslal: 26 Jún 2008, 22:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jimmy napísal:
no a aby som nezabudol....u nas sa nam normalne riaditel skoly vyhrazal, ze ked nezaplatime skolne, tak nam nepodpise maturitne vysvedcenia, kedze niektori spoluziaci este v maji nemali zaplatene. Ani neviem ako to dopadlo, kedze som pri odovzdavani nebol Confused
Nie je nahodou skolstvo bezplatne? Ak ano, tak to robi protizakonne. Poslite to do TV NArkoza alebo Jojoj, oni si na takychto pripadoch zvyknu zgustnut...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
sundevil
VIP
VIP

Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 26 Jún 2008, 22:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

seth82 napísal:
Nie je nahodou skolstvo bezplatne? Ak ano, tak to robi protizakonne. Poslite to do TV NArkoza alebo Jojoj, oni si na takychto pripadoch zvyknu zgustnut...
skolstvo je bezplatne, ale napr na sukromnych skolach nie je Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 26 Jún 2008, 22:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

ked u nas nieco chyba tak skopirovat a do vazby.skus sa opytat ci sa to takto neda
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lekoklatik
King
King

Založený: 25.09.2006

PríspevokZaslal: 26 Jún 2008, 23:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

To je úplne normálna vec že ti nedajú učebnice.
Avšak malo by im stačiť, keď im zaplatíš sumu učebníc. Nemusíš nosiť nové.
čo to máte za školy omg Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mirak2
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 27 Jún 2008, 0:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

1. skor sa pozri v nejakom antikvariate ako v knihkupectve, ja osobne som takto zohnal gramatiku pre 3-4. rocnik Smile
2. clovek co ma na starosti ucebnice moze povedat ze nestaci ked zaplatis hodnotu knih ak ich ma malo na sklade a potrebuje original knihu lebo nema co dat tvojim mladsim spoluziakom
3. ak nepochodis v antikvariate, nasleduje copycentrum
4. moj exspoluziak neodovzdal knihu v neviem ktorom rocniku (2/3 neviem) a doteraz nedostal vysvedcenie, vobec mu nechybalo Laughing ale uz si to "vybavil", netusim sice ako ale ani ma to nezaujima
5. seth - neviem ci by si nieco take povedal v 16tich rokoch svojmu triednemu, a neviem co ma riaditel spolocne s odovzdavanim ucebnic. keby ti kamarat nieco pozical (knihu/hru/dvdcko/frajerku...) a ty by si to stratil, asi by kamos nemal z toho velku radost
trochu nadhladu poprosim a nie tuna sa rozdrapovat aka nespravodlivost
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 27 Jún 2008, 0:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak nedostanes vysvedcenie, no a??? Das si vystavit kopiu vysvedcenia (potrebujes kolok za 20 korun, resp. 20+20 korun). Je mozne, aby ti nedovolili vystavit kopiu??? Podla mna nie Smile
Návrat hore
lekoklatik
King
King

PríspevokZaslal: 27 Jún 2008, 1:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Tak nedostanes vysvedcenie, no a??? Das si vystavit kopiu vysvedcenia (potrebujes kolok za 20 korun, resp. 20+20 korun). Je mozne, aby ti nedovolili vystavit kopiu??? Podla mna nie Smile
Ale keby mu o to vysvedčenie nešlo tak nezakladá tému

//hojko: To je už o inom
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 27 Jún 2008, 1:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

lekoklatik: To je mi jasne. Ale ak by silou mocou potreboval vysvedcenie, ci uz na prihlasku na vysoku skolu atd..., tak tam staci aj kopia o ktorej som pisal.
Návrat hore
kubooo
Light Expert
Light Expert

Založený: 24.10.2006

PríspevokZaslal: 27 Jún 2008, 6:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Skus prefotit , tak to robime u nas. No sice kedze dnes je uz piatok, tak to asi nestihas Smile Verim vsak ze ti to vysvedcenie daju, podla mna ta len tak chceli popohnat k tomu aby su tie ucebnice nejakym sposobom nahradil.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Jimmy
Expert
Expert

Založený: 22.03.2008

PríspevokZaslal: 27 Jún 2008, 22:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

sundevil napísal:
skolstvo je bezplatne, ale napr na sukromnych skolach nie je Smile
no na sukromnu som teda nechodil

seth82 napísal:
no vies, mozem sa na to vies co.....skolne som mal zaplatene uz davno, takze sa ma to netykalo a stastne som zmaturoval, za co som dostal este aj 500,- Laughing a som rad, ze tu skolu uz nikdy neuvidim Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lekoklatik
King
King

PríspevokZaslal: 27 Jún 2008, 23:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jimmy napísal:
no vies, mozem sa na to vies co.....skolne som mal zaplatene uz davno, takze sa ma to netykalo a stastne som zmaturoval, za co som dostal este aj 500,- Laughing a som rad, ze tu skolu uz nikdy neuvidim Wink
Ja som na súkromnú chodil ale za zmaturovanie som dostal ruskú zmrzlinu Very Happy
Návrat hore
ydoodle
Light Expert
Light Expert

Založený: 22.01.2007

PríspevokZaslal: 28 Jún 2008, 0:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

V prvom rade: škola nesmie podmieňovať vydanie vysvedčenia odovzdaním kníh. Vysvedčenie je úradný doklad o ukončení štúdia (alebo jeho časti) a nie je nijak spojené s inými majetkovo-právnymi záväzkami.

V ľudskom preklade: vysvedčenie dostať musíš. Akým spôsobom škola urovná chýbajúce knihy je pri jeho vydávaní absolútne jedno. Ak ti ho nechcú vydať, možeš sa pokojne sťažovať.

Pri pohľade z druhej strany: chýbajúce učebnice sú problémom pre školy, pretože, ako bolo spomenuté, nemajú čo dať tvojim nasledovníkom. A peniaze sú síce krásna vec, ale moc sa z nich nenaučíš. Lenže zásobovanie škôl učebnicami je problém, ktorý treba riešiť niekde inde a na inej úrovni.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Mastros
Expert
Expert

Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: 28 Jún 2008, 21:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takze... vysvedcko som dostal a od triedneho som dostal ultimatum.
2. september 2008 je posledny datum kedy mam priniest tie ucebnice do skoly. Ak tak neucinim, o dlasich krokoch sa este len rozhodne.
Tipujem, ze ak ich neprinesiem, bude na mne sediet viac ako doteraz.

Takze... ak sa Vam do ruk dostane niektora z tych knih, ktore som spominal v prvom poste a budu nejak na predaj, nebolo by od veci dat mi vediet, ak si na mna spomeniete... no pochybujem.
Kazdopadne:
- 192550029,
- 0908 143 218.

Budem Vam vdacny. Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
2Pacaveli
Addict
Addict

Založený: 30.06.2006

PríspevokZaslal: 28 Jún 2008, 21:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mastros napísal:
Takze... vysvedcko som dostal a od triedneho som dostal ultimatum.
2. september 2008 je posledny datum kedy mam priniest tie ucebnice do skoly. Ak tak neucinim, o dlasich krokoch sa este len rozhodne.
Tipujem, ze ak ich neprinesiem, bude na mne sediet viac ako doteraz.
co je ucitel ko*ot? si mu mal hodit troska viac penazi, nejake kilko prihodit za povodnu cenu knih, alebo dve a mas.
Návrat hore
snaque
Medium Star
Medium Star

Založený: 03.11.2005

PríspevokZaslal: 29 Jún 2008, 9:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

No my platime trojnasobok ceny jednotlivej knihy... zaplatis a mas pokoj.
Na tu literaturu sa este pozriem, ci ju niekde nahodou nemam... ked ano, dam vediet.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: