|
|
|
| Autor |
Správa |
seth82 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 1375 Bydlisko: Leeds, UK Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2008, 22:12 Predmet: |
|
|
| Jimmy napísal: |
no a aby som nezabudol....u nas sa nam normalne riaditel skoly vyhrazal, ze ked nezaplatime skolne, tak nam nepodpise maturitne vysvedcenia, kedze niektori spoluziaci este v maji nemali zaplatene. Ani neviem ako to dopadlo, kedze som pri odovzdavani nebol  |
Nie je nahodou skolstvo bezplatne? Ak ano, tak to robi protizakonne. Poslite to do TV NArkoza alebo Jojoj, oni si na takychto pripadoch zvyknu zgustnut... |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2696 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2008, 22:14 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
| Nie je nahodou skolstvo bezplatne? Ak ano, tak to robi protizakonne. Poslite to do TV NArkoza alebo Jojoj, oni si na takychto pripadoch zvyknu zgustnut... |
skolstvo je bezplatne, ale napr na sukromnych skolach nie je  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2452 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2008, 22:20 Predmet: |
|
|
| ked u nas nieco chyba tak skopirovat a do vazby.skus sa opytat ci sa to takto neda |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1738 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2008, 23:25 Predmet: |
|
|
To je úplne normálna vec že ti nedajú učebnice.
Avšak malo by im stačiť, keď im zaplatíš sumu učebníc. Nemusíš nosiť nové.
čo to máte za školy omg  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2009 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 27 Jún 2008, 0:32 Predmet: |
|
|
1. skor sa pozri v nejakom antikvariate ako v knihkupectve, ja osobne som takto zohnal gramatiku pre 3-4. rocnik
2. clovek co ma na starosti ucebnice moze povedat ze nestaci ked zaplatis hodnotu knih ak ich ma malo na sklade a potrebuje original knihu lebo nema co dat tvojim mladsim spoluziakom
3. ak nepochodis v antikvariate, nasleduje copycentrum
4. moj exspoluziak neodovzdal knihu v neviem ktorom rocniku (2/3 neviem) a doteraz nedostal vysvedcenie, vobec mu nechybalo ale uz si to "vybavil", netusim sice ako ale ani ma to nezaujima
5. seth - neviem ci by si nieco take povedal v 16tich rokoch svojmu triednemu, a neviem co ma riaditel spolocne s odovzdavanim ucebnic. keby ti kamarat nieco pozical (knihu/hru/dvdcko/frajerku...) a ty by si to stratil, asi by kamos nemal z toho velku radost
trochu nadhladu poprosim a nie tuna sa rozdrapovat aka nespravodlivost |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15174 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 27 Jún 2008, 0:35 Predmet: |
|
|
Tak nedostanes vysvedcenie, no a??? Das si vystavit kopiu vysvedcenia (potrebujes kolok za 20 korun, resp. 20+20 korun). Je mozne, aby ti nedovolili vystavit kopiu??? Podla mna nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik King

|
Zaslal: 27 Jún 2008, 1:00 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Tak nedostanes vysvedcenie, no a??? Das si vystavit kopiu vysvedcenia (potrebujes kolok za 20 korun, resp. 20+20 korun). Je mozne, aby ti nedovolili vystavit kopiu??? Podla mna nie  |
Ale keby mu o to vysvedčenie nešlo tak nezakladá tému
//hojko: To je už o inom |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15174 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 27 Jún 2008, 1:02 Predmet: |
|
|
| lekoklatik: To je mi jasne. Ale ak by silou mocou potreboval vysvedcenie, ci uz na prihlasku na vysoku skolu atd..., tak tam staci aj kopia o ktorej som pisal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubooo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 47 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 27 Jún 2008, 6:55 Predmet: |
|
|
Skus prefotit , tak to robime u nas. No sice kedze dnes je uz piatok, tak to asi nestihas Verim vsak ze ti to vysvedcenie daju, podla mna ta len tak chceli popohnat k tomu aby su tie ucebnice nejakym sposobom nahradil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jimmy Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 167 Bydlisko: ako kedy Karma: 
|
Zaslal: 27 Jún 2008, 22:07 Predmet: |
|
|
| sundevil napísal: |
skolstvo je bezplatne, ale napr na sukromnych skolach nie je  |
no na sukromnu som teda nechodil
| seth82 napísal: |
| Nie je nahodou skolstvo bezplatne? Ak ano, tak to robi protizakonne. Poslite to do TV NArkoza alebo Jojoj, oni si na takychto pripadoch zvyknu zgustnut... |
no vies, mozem sa na to vies co.....skolne som mal zaplatene uz davno, takze sa ma to netykalo a stastne som zmaturoval, za co som dostal este aj 500,- a som rad, ze tu skolu uz nikdy neuvidim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik King

|
Zaslal: 27 Jún 2008, 23:59 Predmet: |
|
|
| Jimmy napísal: |
no vies, mozem sa na to vies co.....skolne som mal zaplatene uz davno, takze sa ma to netykalo a stastne som zmaturoval, za co som dostal este aj 500,- a som rad, ze tu skolu uz nikdy neuvidim  |
Ja som na súkromnú chodil ale za zmaturovanie som dostal ruskú zmrzlinu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ydoodle Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.01.2007 Príspevky: 45 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 0:56 Predmet: |
|
|
V prvom rade: škola nesmie podmieňovať vydanie vysvedčenia odovzdaním kníh. Vysvedčenie je úradný doklad o ukončení štúdia (alebo jeho časti) a nie je nijak spojené s inými majetkovo-právnymi záväzkami.
V ľudskom preklade: vysvedčenie dostať musíš. Akým spôsobom škola urovná chýbajúce knihy je pri jeho vydávaní absolútne jedno. Ak ti ho nechcú vydať, možeš sa pokojne sťažovať.
Pri pohľade z druhej strany: chýbajúce učebnice sú problémom pre školy, pretože, ako bolo spomenuté, nemajú čo dať tvojim nasledovníkom. A peniaze sú síce krásna vec, ale moc sa z nich nenaučíš. Lenže zásobovanie škôl učebnicami je problém, ktorý treba riešiť niekde inde a na inej úrovni. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mastros Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Madunice Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 21:15 Predmet: |
|
|
Takze... vysvedcko som dostal a od triedneho som dostal ultimatum.
2. september 2008 je posledny datum kedy mam priniest tie ucebnice do skoly. Ak tak neucinim, o dlasich krokoch sa este len rozhodne.
Tipujem, ze ak ich neprinesiem, bude na mne sediet viac ako doteraz.
Takze... ak sa Vam do ruk dostane niektora z tych knih, ktore som spominal v prvom poste a budu nejak na predaj, nebolo by od veci dat mi vediet, ak si na mna spomeniete... no pochybujem.
Kazdopadne:
- 192550029,
- 0908 143 218.
Budem Vam vdacny.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3333 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 21:21 Predmet: |
|
|
| Mastros napísal: |
Takze... vysvedcko som dostal a od triedneho som dostal ultimatum.
2. september 2008 je posledny datum kedy mam priniest tie ucebnice do skoly. Ak tak neucinim, o dlasich krokoch sa este len rozhodne.
Tipujem, ze ak ich neprinesiem, bude na mne sediet viac ako doteraz. |
co je ucitel ko*ot? si mu mal hodit troska viac penazi, nejake kilko prihodit za povodnu cenu knih, alebo dve a mas. |
|
| Návrat hore |
|
 |
snaque Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2005 Príspevky: 477 Bydlisko: Trebisov Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 9:41 Predmet: |
|
|
No my platime trojnasobok ceny jednotlivej knihy... zaplatis a mas pokoj.
Na tu literaturu sa este pozriem, ci ju niekde nahodou nemam... ked ano, dam vediet. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|