Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

stanlord napísal:zaujimave. to ten Les pise vzdy taketo "pribehy"? alebo odkial to berie. furt ked tu mal nejaky prispevok, tak to bol daky divny pribeh...
najdi si jeho prispevky a pochopis preco tu maju ludia taky nazor aky maju. Ja osobne ho mam za psychicky chorecho cloveka.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Na tej foto "po tretej flasi vodky" to je akoze Les?A preco ma v popise, ze je slobodny?Ved tu pisal, ze jeho rodina ho caka na Floride, sem prisiel podnikat ci co...
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

Holubar napísal:Na tej foto "po tretej flasi vodky" to je akoze Les?A preco ma v popise, ze je slobodny?Ved tu pisal, ze jeho rodina ho caka na Floride, sem prisiel podnikat ci co...
:D chudak, musi byt mimo, on uz ani nevie kde co pise, mozno to je desperado :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Holubar: Tam pise, ze je slobodny. Tu pisal, ze ma za manzelku zenu ciernej pleti. Tak si mozes vybrat ;)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Som to cele precital a toho Lesa lutujem. Uplne vazne ludia. Najprv som sa pucil od smiechu, ale potom :cry:
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

tak toto ma nesmierne pobavilo :lol: ...sa cudujem ze si nenapisal ze tu deti zabijaju pre zuvacky....a ked uz hovorime aky si ty ukazkovy american tak sa tam vrat..amerika je 100krat viac skazena ako slovensko tak neviem na co sa to tu hras.....mal by si so sebou nieco spravit chlape lebo toto...ja neviem..nie si ty nejaky divny??..ale kazdopadne so sa aspon zasmiala... :lol: :lol:
MS FRANKY
King
King

Re: Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Les napísal:Ako? Nahravam kazde jedno auto, ktore porusuje predpisy napr. parkovanie a pod. a kazetu posielam policii, samozrejme vsetky EC su viditelne na snimkach. Len jedno ma strasne sere a to je to, ze vam tu musi prist American, aby vam tu urobil poriadok... Jaj kolko roboty ma este caka !!!
Akurát že na slovensku žiadne EC niesú ale sú SPž..
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

MS FRANKY napísal:Akurát že na slovensku žiadne EC niesú ale sú SPž..
SPž ??? :D ako statna poznavacia žnačka ? skor by som povedal, ze je to ŠPZ... :P

btw: inak Les sa tu uz dlho neukazal, nie ? asi nema pristup k netu z tej cvokarni... :oops:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Tak ked som cital ten pribeh, najskor som plakal, lebo je neskutocne aky sme my Slovaci neskutocne howada, sedlaci, komunisti a pol.

Ale ked som dosiel k tej pasazi s labutma, tak som sa zacal strasne zmiat :lol:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

thak toto je vazne haluz

"Ako kazdy spravny muz aj ja sa holim a to kazdy den"

a cital som dalej

"Takze ja sa uz neholim vyse 3 roky a je to bajecne." :D

edit: Les? co sa vlastne snazis timito prispevkami dokazat?, ze si bol v USA a bolo tam dobre? Ze si sa neskvor stal bezdomovcom a hral karty s partiov kartarov? ja ta vazne nepochopim... a este nieco dodam, vazne nechapem jak clovek ako ty moze mat 52,7 bodov karmi, ty si jeden obycajni debil, ktory si chce dokazat to, ze je americanom.... Slovensko je sucastou europi, bol u nas BUSh, papez a nefiem kdo este, ty si sa tiez narodil na slovensku a navstevujes Slovenske forum, vazne nechapem co ti na nom teda tolko vadi...kolko mas vlastne rokov?
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

Akoze, nehnevaj sa na mna, len teraz som sa dostal k tvojim prispevkom, zo zaciatku som si vravel:"a co, sak je to polopravda, nieco skutocnost, nieco si vymyslel, nechapem preco su vsetci proti nemu". Ale po precitani tohto, ty nemozes byt normalny...

Len tak mimochodom. V exkluzivnej restauracii v Nitre kde ti varia vodu na kavu? Ty si skade spadol. Vodu na kavu ti varia uz len jedine v krcmach stvrtej svetovej skupiny. Chcel by som vidiet, ako by zamestnanec exkluzivnej restauracii v Nitre strkal ponozku do presso stroja za 200 000 Sk. Taketo rozpravky si nechaj pre Americanov. Su taky naivny a zeru vsetko co im vykladas???
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Vincko, Vincko. Ty si teda objavil Ameriku. Les je Les a o amerike on nemá ani páru. Totižto ani jedna jeho IP adresa z ktorej písal na fórum nie je z ameriky, ale všetky sú slovenskej národnosti.
Ale už to nechajme, lebo si na nás zoberie svoju strieľajúcu kravatu a budeme mať pochlebe :D
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

Les napísal:...
super postreh.....a musim suhlasit snim....nam slovakom sa takato kritika cita tazko ale je to pravda....aj ked si podla mna niektore veci zvelicil :aasmile29:......ano aj ja som psychicky naruseny :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

skura3: A s cim suhlasis konkretne??? Ze labute v Nitre zozrali ludia??? Alebo s tym, ze vyvaraju vodu zo spinavych ponoziek??? Tej vode by som este dokazal verit, pretoze mam par kamaratov casnikov a to co vidis v TV zo skrytej kamery, ze sa obhadzuju reznom, poskacu po nom a potom ho dostanes na tanier, tak to je cista pravda. Ale s vacsinou suhlasit nemozem.
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:skura3: A s cim suhlasis konkretne??? Ze labute v Nitre zozrali ludia??? Alebo s tym, ze vyvaraju vodu zo spinavych ponoziek??? Tej vode by som este dokazal verit, pretoze mam par kamaratov casnikov a to co vidis v TV zo skrytej kamery, ze sa obhadzuju reznom, poskacu po nom a potom ho dostanes na tanier, tak to je cista pravda. Ale s vacsinou suhlasit nemozem.
boze moj hojko jasne ze nemozes brat vsetky myslienky vazne napr. zjete labute alebo ponozka v kave alebo toho senatora...... les tym chcel vyjadrit ze aka je uroven na slovensku a ma pravdu....
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

Les napísal:... A potom by ste chceli, aby kazdemu Slovakovi vydali vizum do USA... ... Len jedno ma strasne sere a to je to, ze vam tu musi prist American, aby vam tu urobil poriadok... Jaj kolko roboty ma este caka !!!
OK, s poriadkom zacni v amerike, a to od spominanych viz. Ani sa nemusia pre nas zrusit, len nech sa u nas pre amikov zavedu v rovnakej vyske vzhladom k priemernemu platu, ako pre nas v amerike. Inak osobne nemam potrebu ist do statu, kde ked nedam ruky pri cestnej kontrole na volant ma zastrelia, ako aj ked zabludim na cudzi pozemok. Rovnako kde je najviac dusevne chorych, samovrazd(neviem ci nie po japonsku?), a kde sa skvari na el. kreslach najviac z toho scvoknutych.
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

dost prehnane , ale musim uznat ze co sa tyka sluzieb na slovensku ak to bereme obrazne ma pravdu to musim uznat , a to si este len v blave, keby si bol v takom LM by si sa obesil
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

skura3: Cital si aj Lesove vyjadrenia v casoch, ked sa aktivne zapajal do diskusii a opisoval Slovensko???
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:skura3: Cital si aj Lesove vyjadrenia v casoch, ked sa aktivne zapajal do diskusii a opisoval Slovensko???
daco hej...proste les je čudak a ja ho velmi nemam rad ale toto mu vyslo a je to pravda len to netreba brat doslovne....na slovensku su taky ludia ze si zavidia aj nos medzi ocami...
johny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johny »

ja ani neviem o com to tu vlastne tocite ... ved je jasne ze kazda krajina ma svoje zle ale aj dobre stranky ... to co pisal les viac menej ani pravda asi nieje ale z casti monzo ... alel bolo tu halvne pisane o tych zlych strankach , urcite slovensko nieje tou najlepsou krajinou na svete .. to urcite nie ... ale k usa ... kazdy druhy den si mozeme v spravach pozriet ze na nejakej zakladnej skole nejake debilne americke decko ktore ako vacsina americanov by nevedelo na mape ukazat ani len afriku niekoho odstreli (pravdepodobne preto ze jeho spoluziaci maju 130 kg a on ma 180 alebo ze su len priemerny obcania a jeho matku ktora je asi 10 krat rozvedena nechcu v nemocnici operovat lebo nema dostatocnu poistku) zbranou ktoru ukradol rodicom ( tu maju doma len tak zo srandy) a predtym sa samozrejme uplne zdrogovel drogami co ukradol svojej starsej sestre ktora je uz asi tak od 12 rokov sexualne aktivna

toto co som napisal je samozrejme uplny vymysel :smt046 ale zda sa mi to podobne tomu co pisal les :D vytiahol som som len tie najhorsie veci co sa verejne zname .... urcite tym nechcem povedat ze to stale plati ... je to asi take iste ako pisat ze som nasiel v krikoch kostru labute :D
Napísať odpoveď