Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
roman3x
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.

Príspevok od používateľa roman3x »

Les napísal:... A potom by ste chceli, aby kazdemu Slovakovi vydali vizum do USA... ... Len jedno ma strasne sere a to je to, ze vam tu musi prist American, aby vam tu urobil poriadok... Jaj kolko roboty ma este caka !!!
OK, s poriadkom zacni v amerike, a to od spominanych viz. Ani sa nemusia pre nas zrusit, len nech sa u nas pre amikov zavedu v rovnakej vyske vzhladom k priemernemu platu, ako pre nas v amerike. Inak osobne nemam potrebu ist do statu, kde ked nedam ruky pri cestnej kontrole na volant ma zastrelia, ako aj ked zabludim na cudzi pozemok. Rovnako kde je najviac dusevne chorych, samovrazd(neviem ci nie po japonsku?), a kde sa skvari na el. kreslach najviac z toho scvoknutych.
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

dost prehnane , ale musim uznat ze co sa tyka sluzieb na slovensku ak to bereme obrazne ma pravdu to musim uznat , a to si este len v blave, keby si bol v takom LM by si sa obesil
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

skura3: Cital si aj Lesove vyjadrenia v casoch, ked sa aktivne zapajal do diskusii a opisoval Slovensko???
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

hojko napísal:skura3: Cital si aj Lesove vyjadrenia v casoch, ked sa aktivne zapajal do diskusii a opisoval Slovensko???
daco hej...proste les je čudak a ja ho velmi nemam rad ale toto mu vyslo a je to pravda len to netreba brat doslovne....na slovensku su taky ludia ze si zavidia aj nos medzi ocami...
johny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johny »

ja ani neviem o com to tu vlastne tocite ... ved je jasne ze kazda krajina ma svoje zle ale aj dobre stranky ... to co pisal les viac menej ani pravda asi nieje ale z casti monzo ... alel bolo tu halvne pisane o tych zlych strankach , urcite slovensko nieje tou najlepsou krajinou na svete .. to urcite nie ... ale k usa ... kazdy druhy den si mozeme v spravach pozriet ze na nejakej zakladnej skole nejake debilne americke decko ktore ako vacsina americanov by nevedelo na mape ukazat ani len afriku niekoho odstreli (pravdepodobne preto ze jeho spoluziaci maju 130 kg a on ma 180 alebo ze su len priemerny obcania a jeho matku ktora je asi 10 krat rozvedena nechcu v nemocnici operovat lebo nema dostatocnu poistku) zbranou ktoru ukradol rodicom ( tu maju doma len tak zo srandy) a predtym sa samozrejme uplne zdrogovel drogami co ukradol svojej starsej sestre ktora je uz asi tak od 12 rokov sexualne aktivna

toto co som napisal je samozrejme uplny vymysel :smt046 ale zda sa mi to podobne tomu co pisal les :D vytiahol som som len tie najhorsie veci co sa verejne zname .... urcite tym nechcem povedat ze to stale plati ... je to asi take iste ako pisat ze som nasiel v krikoch kostru labute :D
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

eritrocit napísal:Vincko, Vincko. Ty si teda objavil Ameriku. Les je Les a o amerike on nemá ani páru. Totižto ani jedna jeho IP adresa z ktorej písal na fórum nie je z ameriky, ale všetky sú slovenskej národnosti.
Ale už to nechajme, lebo si na nás zoberie svoju strieľajúcu kravatu a budeme mať pochlebe :D
To s tou ip-ckou som uz niekde na fore cital, ze si to hojko pozeral.

Hojko: verim tomu ze s tym reznom sa to na slovensku robi, alebo nejaky iny sposob robenia si srandy zo zakaznikov na ich ucet :evil:.Ale s tou ponozkou to nieje realne.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Mrzi ma ze ma vacsina statov o Slovensku takuto mienku, viacmenej Les opisoval Slovensko ako take, v podstate nevidim velky rozdiel medzi tim co napisal a realitou :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vincko: Tak to mas smolu, ked niecomu takemu neveris.

Exploid: To co napisal su hluposti, rovnako ako polovica jeho dalsich prispevkov.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

hojko napísal:Exploid: To co napisal su hluposti, rovnako ako polovica jeho dalsich prispevkov.
Hluposti to samozrejme su,ale proste Slovensko sa od toho co napisal moc svojim sposobom nelisi.
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

Explo!D napísal:Hluposti to samozrejme su,ale proste Slovensko sa od toho co napisal moc svojim sposobom nelisi.
su to prifarbene a vymyslene bajky...ale v podstate je to pravdive
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

skura3 napísal:su to prifarbene a vymyslene bajky...ale v podstate je to pravdive
tak tomuto nerozumiem...
Napísať odpoveď