Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krádež

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nedoveryhodne internetove obchody

Príspevok od používateľa Pigesko »

ja mam tiez zlu skusenost s alzou...nechal som si tovar poslat do prace no uplne som zabudol ze sa kurier cez vratnicu nedostane (policajna skola), tak som zavolal na vratnicu nech mi daju vediet ked pride...samozrejme som bol v tom ze ked kurier pride tak ma tiez kontaktuje telefonicky co sa v tomto pripade nestalo :) kurier prisiel, devetak mi zavolal a ja som mu povedal ze do 3 minut som tam, no bol som fakt prekvapeny ked som tam prisiel a dozvedel som sa ze kurier si sadol do auta a isiel prec :D ked som im niekolko krat napisal email tak som sa dopracoval k odpovedi ze som nebol "zastihnutelny" na urcenej adrese...viac som to ani neriesil a isiel som si pre to osobne...

- v tomto pripade za vzniknutu situaciu moze zrejme kurier ale nechapem preco odporucaju ludom aby si nechavali poslat tovar do prace...ved musia pocitat s tym ze nie vsade ich pustia cez vratnicu...a kurier mi mal jednoznacne zavolat pokial viem :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Určite PIXMANIA.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

preco ? kvoli reklamaciam ?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Áno, myslím, že Pixmánia je archetyp nedôveryhodného obchodu.
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Black.Raven »

máte skúsenosti s eshopom www.123mp3.sk?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Jeden moj znamy mal neprijemnu skusenost. A to taku ze si objednal koss porta pro sluchatka a nasiel na internete nizsiu cenu a neprevzal balik, teda ako podla obchodneho zakonnika mas na to pravo, do 7-mych dni od podania objednavky odstupit. Noa on ani nic nepodpisal ani neprevzal a chceli od neho nejake 3 ci 4 eura storno poplatok za postu. Pritom posta je zadarmo a je v cene tovaru.
Fakt je to divne a nekorektne.. :sly:
Podľa mňa na tom nie je nič nekorektne. Pošta je sice zadarmo, ale smerom k zakaznikovi, nie naopak. Kedže to on na pošte neprebral, pošta to poslala naspäť a to nie je zadarmo. Aj keby to prebral, a rozhodol sa to vratiť povedzme po 3 dňoch, poštovne plati on. Peniaze za tovar by mu vratili ale, nie za poštovne. Neviem o takom obchode, ktory by vracal peniaze aj za poštovne. Ale rad sa o takom necham poučiť.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

PIXMANIA co ma to ekonomicke postovne do 10 dni ako to funguje ?
lebo nepouzivam postovu schranku to mi zavolaju a donesu priamo domov alebo ako ? diky za info.
Ekonomické doručenie do 10 pracovných dní
Náš prepravca vám tovar doručí do 10 pracovných dní, od pondelka do soboty (doručenie priamo do poštovej schránky).
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Meno Petr Vrána, Ostrava, obchod http://www.dmsound.cz, okrem toho vraj aj este nieco nove. Pozrite si forum Prodance, co sa o nom pise.
Odrbava ludi, berie peniaze, ale tovar je v nedohladne. Uz nanho podavaju trestne oznamenie.

Preco tam ludia kupuju, staci si pozriet, ake ceny ponuka. Bezkonkurencne najlacnejsi na webe pre maloobchod.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nema nahodou niekto skusenost s obchodom poruke.sk?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

www.digitalrev.com

Neodporucam...su doslova na hovno. Asi vela ludi z hojka nebude na britskej stranke nakupovat, ale mozno sa niekto najde. Ceny maju velmi velmi lakave, pri mojom nakupe nieco cez 1300libier som mohol oproti inym predajcom usetrit nieco cez 300 libier. co je pomerne dost. Preto som si ich aj vybral povodne.
Po prvej objednavke, ma poziadali aby som im poslal scan mojho ID s fotkou a nejaky ucet co mi chodi na domacu adresu, aby si overili totoznost a adresu. Hned som to poslal, a oni mi nasledne napisali, ze som nepresiel kontrolou a ze objednavka je zrusena. Samozrejme, ze mi prisiel len automaticky vygenerovany mail, kde bolo asi 5 bodov, ktore boli uvedene ako potencionalne dovody na zrusenie, no ani jeden z nich som nesplnal. Hned som im zavolal....po asi 40 minutovom cakani na linke, a minuticeleho kreditu, som to musel zlozit, a dobit si kredit, aby som mohol zavolat znova. Nasledne mi dvyhol nejaky trapko, ktory mal tiez naucene vety ako automat, sam nevedel o akciach na stranke a podobne. Popytal si moje objednavkove cislo, potvrdil mi, ze ano zrusili sme objednavku, a na otazku preco, mi povedal, ze nema pravomoc mi povedat detaily...ale ze z dovodou 'bezpecnosti'
Tak reku, dobre, skusim na novo....
Asi den na to som spravil zase objednavku za tu istu sumu. Hned v ten den mi opat prisiel mail, ze bola zrusena, znova z dovodu 'bezpecnosti'. A ked som si to chcel ist pozriet na ich stranku, do mojho uctu...vobec ma to nepustilo prihlasit sa, teda nepusti ma do teraz...neda sa mi proste prihlasit na moj ucet. Tak som si vytvoril novy email, a skusil sa zaregistrovat na novo, samozrejme, ocividne mi blokli IPcku, ale netusim preco, lebo ani s inym mailom som sa nemohol regnut na novo...vyhodilo mi hlasku, ze z mojho hostu su taketo operacie zakazane. Tak som pobehol do kamarata, objednal som si to z jeho IPcky, ale z mojej karty, aj s mojimi prihlasovacimi udajmi. Po objednavke mi prisli az 2 emaily, jeden o potvrdeni objednavky, a druhy o potvrdeni platby v hodnote 1300libier. CIze uz to vyzeralo super, no radost sa skonciladen po tom, ked mi znova zrusili objednavku, s tym, ze peniaze si ale domna vzali. Tak som sa na to vysral, peniaze som dostal 2 dni na to sice spat, ale v zivote ma neprinuti nikto u tychto debilov nakupovat. Dufam, ze to nikto ani uz skusat nebude.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

begbeee napísal:Určite PIXMANIA.
tak to je obet niekedy lepsej ceny.. ale zeby boli nedoveryhodny by som nehovoril
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa drastyk »

Na obranu progamingshopu - od roku 2006 som od nich poobjednaval tovar dokopy v sume 17 700 sk ,- Tovar mi vzdy prisiel do 2-3 dni. Bez problemu vsetko sedelo. Reklamoval som u nich Razer Krait - reklamaciu uznali a poslali mi novy kus. Dalej som u nich reklamoval kossy spark plugy. 2x sa mi pokazily, prvy krat poslaly novy kus a potom som s nimi komunikoval cez telefon a chcel som na vymenu s mojim doplatkom porty pro - nebol problem.
Julco
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Julco »

planujem si objednat komponenty z pccko.sk,nepaci sa mi to ze najskor im treba poslat peniaze na ucet a potom mi poslu kurierom veci ktore som si objednal,nieje niekedy problem pri takejto platbe ze tovar ktori ste si objednaly nepride a ze potom je problem vo vrateni penazi???

v alze to maju tak ze ked pride kurier z tovarom k vam skontrolujete tovar ci je vsetko v poriadku a vyplatite mu peniaze,tak sa mi to zda ferovejsie...
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

podla mna to nieje seriozne jednanie a urcite keby bola ta moznost tak by som objednaval veci z ineho shopu, nwm no nech napise niekto kto ma s nimi skusenosti ale ked nieco kupujem tak platba az kurierovi je istejsia ako nieco taketo :?

//este doplnim aktualnu temu, chlapec platil vopred....... krasny priklad k tvojej otazke http://www.hojko.com/podvod-t147358.html
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

http://www.futbal-eshop.eu/

humbuk, tovar odtiaľ vám nikdy nepríde, spoliehajú sa na tých čo si vyberú platbu vopred a tak zarábajú
flyinglead
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa flyinglead »

Julco napísal:planujem si objednat komponenty z pccko.sk,nepaci sa mi to ze najskor im treba poslat peniaze na ucet a potom mi poslu kurierom veci ktore som si objednal,nieje niekedy problem pri takejto platbe ze tovar ktori ste si objednaly nepride a ze potom je problem vo vrateni penazi???

v alze to maju tak ze ked pride kurier z tovarom k vam skontrolujete tovar ci je vsetko v poriadku a vyplatite mu peniaze,tak sa mi to zda ferovejsie...

Zdravím z Pccko som kupoval už 2x a vždy to bolo bez problémov. Raz som kupoval veci za cca 7000 a neskôr dáky hdd a chladiče spolu za 2000 sk a vždy všetko prebehlo v poriadku. Nereklamoval som zatiaľ nič takže ohladom tohto ti neporadím ako sa správajú ale veci prišli dobre zabalené a v priebehu dvoch či troch dní.
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Prídavám internetový obchod tigerware nezdvíha mobilný telefón, neodpovedá na maily o stave objednávky. Jednoducho predajca, ktorý už mal byť dávno v base :minus:.
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

haha11 napísal:Prídavám internetový obchod tigerware nezdvíha mobilný telefón, neodpovedá na maily o stave objednávky. Jednoducho predajca, ktorý už mal byť dávno v base :minus:.
ani sa necudujem ked ma odkaz na hlavnej stranke na toto : http://www.webdeez.sk/
Trigen
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Trigen »

Dobry den chcel by som sa opytat na Vase skusenosti s internetovym obchodom www.asus-shop.sk lebo sa mi zda divne ze pozaduju platbu vopred a tovar pride na druhy den... a cena ntb je az podozrivo nizka...
acid
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa acid »

neviem, doteraz som myslel ze su seriozny obchod ale ako citam v par diskusiach je tam problem s reklamaciami, a ceny niesu nejak extra nizke. skus pozriet radsej niekde inde.

//autoeditácia príspevku (16 Dec 2010, 20:17)
h.olub napísal:podla mna to nieje seriozne jednanie a urcite keby bola ta moznost tak by som objednaval veci z ineho shopu, nwm no nech napise niekto kto ma s nimi skusenosti ale ked nieco kupujem tak platba az kurierovi je istejsia ako nieco taketo :?

//este doplnim aktualnu temu, chlapec platil vopred....... krasny priklad k tvojej otazke http://www.hojko.com/podvod-t147358.html
z pccka sa netreba bat nieco brat :) bral som sice len v kamennej ale vsetko OK

//autoeditácia príspevku (16 Dec 2010, 20:29)
skontroluje sa a prezehna nech to slape tie dva roky :lol: reklamovat v alze ked niesi z ba je fuska. A tomu jednaniu sa necuduj ked si za pomaly kazdy drahsi produkt priplatis 20-30 eur.
Napísať odpoveď