Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krádež

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nedoveryhodne internetove obchody

Príspevok od používateľa Tomasko »

begbeee napísal:Určite PIXMANIA.
tak to je obet niekedy lepsej ceny.. ale zeby boli nedoveryhodny by som nehovoril
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa drastyk »

Na obranu progamingshopu - od roku 2006 som od nich poobjednaval tovar dokopy v sume 17 700 sk ,- Tovar mi vzdy prisiel do 2-3 dni. Bez problemu vsetko sedelo. Reklamoval som u nich Razer Krait - reklamaciu uznali a poslali mi novy kus. Dalej som u nich reklamoval kossy spark plugy. 2x sa mi pokazily, prvy krat poslaly novy kus a potom som s nimi komunikoval cez telefon a chcel som na vymenu s mojim doplatkom porty pro - nebol problem.
Julco
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Julco »

planujem si objednat komponenty z pccko.sk,nepaci sa mi to ze najskor im treba poslat peniaze na ucet a potom mi poslu kurierom veci ktore som si objednal,nieje niekedy problem pri takejto platbe ze tovar ktori ste si objednaly nepride a ze potom je problem vo vrateni penazi???

v alze to maju tak ze ked pride kurier z tovarom k vam skontrolujete tovar ci je vsetko v poriadku a vyplatite mu peniaze,tak sa mi to zda ferovejsie...
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

podla mna to nieje seriozne jednanie a urcite keby bola ta moznost tak by som objednaval veci z ineho shopu, nwm no nech napise niekto kto ma s nimi skusenosti ale ked nieco kupujem tak platba az kurierovi je istejsia ako nieco taketo :?

//este doplnim aktualnu temu, chlapec platil vopred....... krasny priklad k tvojej otazke http://www.hojko.com/podvod-t147358.html
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

http://www.futbal-eshop.eu/

humbuk, tovar odtiaľ vám nikdy nepríde, spoliehajú sa na tých čo si vyberú platbu vopred a tak zarábajú
flyinglead
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa flyinglead »

Julco napísal:planujem si objednat komponenty z pccko.sk,nepaci sa mi to ze najskor im treba poslat peniaze na ucet a potom mi poslu kurierom veci ktore som si objednal,nieje niekedy problem pri takejto platbe ze tovar ktori ste si objednaly nepride a ze potom je problem vo vrateni penazi???

v alze to maju tak ze ked pride kurier z tovarom k vam skontrolujete tovar ci je vsetko v poriadku a vyplatite mu peniaze,tak sa mi to zda ferovejsie...

Zdravím z Pccko som kupoval už 2x a vždy to bolo bez problémov. Raz som kupoval veci za cca 7000 a neskôr dáky hdd a chladiče spolu za 2000 sk a vždy všetko prebehlo v poriadku. Nereklamoval som zatiaľ nič takže ohladom tohto ti neporadím ako sa správajú ale veci prišli dobre zabalené a v priebehu dvoch či troch dní.
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Prídavám internetový obchod tigerware nezdvíha mobilný telefón, neodpovedá na maily o stave objednávky. Jednoducho predajca, ktorý už mal byť dávno v base :minus:.
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

haha11 napísal:Prídavám internetový obchod tigerware nezdvíha mobilný telefón, neodpovedá na maily o stave objednávky. Jednoducho predajca, ktorý už mal byť dávno v base :minus:.
ani sa necudujem ked ma odkaz na hlavnej stranke na toto : http://www.webdeez.sk/
Trigen
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Trigen »

Dobry den chcel by som sa opytat na Vase skusenosti s internetovym obchodom www.asus-shop.sk lebo sa mi zda divne ze pozaduju platbu vopred a tovar pride na druhy den... a cena ntb je az podozrivo nizka...
acid
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa acid »

neviem, doteraz som myslel ze su seriozny obchod ale ako citam v par diskusiach je tam problem s reklamaciami, a ceny niesu nejak extra nizke. skus pozriet radsej niekde inde.

//autoeditácia príspevku (16 Dec 2010, 20:17)
h.olub napísal:podla mna to nieje seriozne jednanie a urcite keby bola ta moznost tak by som objednaval veci z ineho shopu, nwm no nech napise niekto kto ma s nimi skusenosti ale ked nieco kupujem tak platba az kurierovi je istejsia ako nieco taketo :?

//este doplnim aktualnu temu, chlapec platil vopred....... krasny priklad k tvojej otazke http://www.hojko.com/podvod-t147358.html
z pccka sa netreba bat nieco brat :) bral som sice len v kamennej ale vsetko OK

//autoeditácia príspevku (16 Dec 2010, 20:29)
skontroluje sa a prezehna nech to slape tie dva roky :lol: reklamovat v alze ked niesi z ba je fuska. A tomu jednaniu sa necuduj ked si za pomaly kazdy drahsi produkt priplatis 20-30 eur.
M@thew
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@thew »

Julco napísal:planujem si objednat komponenty z pccko.sk,nepaci sa mi to ze najskor im treba poslat peniaze na ucet a potom mi poslu kurierom veci ktore som si objednal,nieje niekedy problem pri takejto platbe ze tovar ktori ste si objednaly nepride a ze potom je problem vo vrateni penazi???

Uplne seriozny predaj ... inac kto ti nakecal ze musis platit pred objednakov ? 2x so objednaval v hodnote 500E a vzdy som prachy poslal 2 dni jak mi prisli ...
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

sorry že otravujem ale máte niekto skúsenosti s www.epicom.sk? Chcel by som si z tade objednať notebook
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

iceman1414 napísal:sorry že otravujem ale máte niekto skúsenosti s http://www.epicom.sk? Chcel by som si z tade objednať notebook

Objednával som od nich multifunkčné zariadenie Canon a komunikovali so mnou, jednoducho seriózny obchod :).
iceman1414
Medium Star
Medium Star

teraz som objavil ešte lepšiu cenu na www.datacomp.sk s tým nemáš náhodou skúsenosti?
Mirčo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mirčo »

Jedna moja kamarátka mala mať narodeniny a ja som zvažoval či nakúpim cez internet alebo radšej skočím do mesta. Cez internet je pravdaže výber omnoho pestrejší, preto som sa rozhodol nakupovať online. Rozhodol som sa pre eshop www.najdarcek.sk . Bolo asi 5 dní(piatok) do kedy som potreboval tovar dostať tak som kontaktoval eshop, že či ak si zaplatím kuriera mi naozaj dokážu zaručiť, že tovar príde do tých 24 hodín. Ešte v piatok som troška kecal s eshopom a ubezpečili ma, že ak si v pondelok do 12:00 objednám tovar, v utorok mi tovar príde. Tak som v pondelok o asi desiatej objednal darček a zadal doručenie kuriérom do 24 hodín čo stálo dokopy asi +4€ k cene darčeku, ale nevadilo mi to, chcel som len aby mi to prišlo. Tak som v utorok čakal a čakal a čakal a ono to nechodilo a nechodilo. Večer som už prestal dúfať. Ráno som oficiálne napísal mail a odstúpil od zmluvy a keď v stredu volal kuriér, že či adresa platí, povedal som, že som odstpil od zmluvy a tovar neprevezmem. Už cez nich nakupovať nebudem, darček ak by prišiel prišiel by cca 72 hodín od objednávky(čo je 3x viac za čo som si zaplatil) a kvôli tomuto som musel s darčekom trocha dosť improvizovať. To je moja skúsenosť s týmto eshopom
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

iceman1414: Datacomp patri k najvacsim na Slovensku, takze by som v tomto shope problem nevidel. Vsak pohladaj na fore, uz sa tu urcite dost o Datacompe popisalo.

Mirčo: Nabuduce skus webko.sk ;)
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

iceman1414 napísal:teraz som objavil ešte lepšiu cenu na http://www.datacomp.sk s tým nemáš náhodou skúsenosti?
Datacom tiež odporúčam :).
Mirčo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mirčo »

hojko napísal:iceman1414: Datacomp patri k najvacsim na Slovensku, takze by som v tomto shope problem nevidel. Vsak pohladaj na fore, uz sa tu urcite dost o Datacompe popisalo.

Mirčo: Nabuduce skus webko.sk ;)
máš s nimi nejaké pozitívne skúsenosti? lebo by sa mi zišiel nejaký overený shop cez ktorý budem kupovať takéto veci.
iceman1414
Medium Star
Medium Star

no tak som zistil že na druhý deň ako som sem napísal o datacom.sk tak zdraželi ten NB o 11 € :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Urcite kvoli tebe :D Skor to je bezny pohyb cien a dodavatelov, vidiet to pekne na cenovych grafoch.
Napísať odpoveď