|
|
|
| Autor |
Správa |
Core. Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2007 Príspevky: 467 Bydlisko: Vých. slovensko Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 12:33 Predmet: Nefunkčné používanie TAB? |
|
|
Ako častý návštevník tohto fóra som sa zaujal o jednu funkciu na tomto fóre, keď že mi pred pár dnami odišla moja stará myška GENIUS u ktorej som až do predvcera fungoval, musel som isť bez myšky lebo inú som nemal, a mal som ešte jednu, ale ta nefungovala, tak som sa rozhodol že pôjdem na moje obľúbené fórum, a že pocekujem témy, ale keďže som mal iba keybrd, tak som mohol len z tabom scrolovat atd, na ostatných stránkach to išlo v poho, ale na hojkovi, vôbec, proste nič neoznačovalo, skúšal som to aj v IE, FF, aj v Opere, ale nič, proste označilo niečo, ale iba index, proste nedali sa označiť kategórie, ani hore hľadať, či FAQ, to sa nedalo, nakoniec som opravil myšku a pravé vám píšem zo starou gulickovou, tak čo je to za problém že pomocou klávesnice nejde u váš scrolovat, atd, a označovať kategórie?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6935 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 12:54 Predmet: |
|
|
| moj tabulátor to zvláda, tak nevidím problém vo webe. A okrem iného je to phpBB a neviem ako a prečo by sme sa s tym mali babrať aby sa to zakazovalo, tak ak to ide inde logicky to musí ísť aj tu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Core. Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2007 Príspevky: 467 Bydlisko: Vých. slovensko Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 12:57 Predmet: |
|
|
Neskusal som to na iných fórach, ale tu mi to proste nechce ist, už nevadi mam mouse, "gulickovu" hmotnost, omg..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3806 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 14:31 Predmet: |
|
|
ano ani mne to nefunguje ...
audio daj si FF napr a daj ctrl+t a len pis www.hojko.com a daj enter a skus sa pohybovat cez TAB bez toho aby si klikol na stranku mysou ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aiden Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 1170 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 14:58 Predmet: |
|
|
a sipka dole nestaci?...mne to s tou funguje v poho - konkretne pouzivam operu
ale fakt je ze TAB nefunguje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
yoplin Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.10.2005 Príspevky: 562 Bydlisko: izba Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 15:19 Predmet: |
|
|
| kolki z vas nepouzivaju mys? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Core. Medium Star

|
Zaslal: 06 Jan 2008, 16:30 Predmet: |
|
|
Nemal som doma mys, lebo sa mi dodrbala, a tak som hladal gulickovu, ale 24.12, som objednal cez pgs.sk Razer Copperhead, tak sa tesim, ze dorazi bud v zajtra, alebo pozajtra..
Ale TAB nejde, ;(, hojko nieco z tym sprav..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1495
Zaslal: 06 Jan 2008, 16:54 Predmet: |
|
|
| cor3 napísal: |
Ale TAB nejde, ;(, hojko nieco z tym sprav..  |
Straaasny velky problem, ked nejde tab. Urcite bez toho polka fora nemoze vydrzat.
Uz vidim, ako teraz admini hladaju kvoli tebe chybu, ked zajtra budu vsetci uzivatelia mysku pouzivat.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4732
Zaslal: 06 Jan 2008, 17:23 Predmet: |
|
|
nie je to vec fora ale prehliadaca. akonahle kliknes na zobrazeny web tab uz fungovat bude.
jo a pre buducnost ak ti odide myska. v control panely mozes nastavit ovladanie mysi pomocou klavesnice  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Core. Medium Star

|
Zaslal: 06 Jan 2008, 17:27 Predmet: |
|
|
hmm, ta to mi musis ukazat, kde je ta funkcia, lebo fakt nemohol som sa tu pohnut z hojka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aiden Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 1170 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 17:36 Predmet: |
|
|
start>control panel>accessibility oprions>mouse>use mousekeys  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|