Nefunkčné používanie TAB?
-
kore
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nefunkčné používanie TAB?
Ako častý návštevník tohto fóra som sa zaujal o jednu funkciu na tomto fóre, keď že mi pred pár dnami odišla moja stará myška GENIUS u ktorej som až do predvcera fungoval, musel som isť bez myšky lebo inú som nemal, a mal som ešte jednu, ale ta nefungovala, tak som sa rozhodol že pôjdem na moje obľúbené fórum, a že pocekujem témy, ale keďže som mal iba keybrd, tak som mohol len z tabom scrolovat atd, na ostatných stránkach to išlo v poho, ale na hojkovi, vôbec, proste nič neoznačovalo, skúšal som to aj v IE, FF, aj v Opere, ale nič, proste označilo niečo, ale iba index, proste nedali sa označiť kategórie, ani hore hľadať, či FAQ, to sa nedalo, nakoniec som opravil myšku a pravé vám píšem zo starou gulickovou, tak čo je to za problém že pomocou klávesnice nejde u váš scrolovat, atd, a označovať kategórie? 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ano ani mne to nefunguje ...
audio daj si FF napr a daj ctrl+t a len pis www.hojko.com a daj enter a skus sa pohybovat cez TAB bez toho aby si klikol na stranku mysou ...
audio daj si FF napr a daj ctrl+t a len pis www.hojko.com a daj enter a skus sa pohybovat cez TAB bez toho aby si klikol na stranku mysou ...
-
mastermind
VIP