Nemozete zaspat?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

belaC napísal:hroza, dnes v noci som nespal ani minutu a to ma ani nic nebolelo, nechapem tomu a ani teraz som este neni unaveny...
ale aspon som videl v Tv horror Bones, bol zaujimavy :)
Noo ono to moze byt aj vekom... neviem sice kolko mas rokov ... ale kdesi som cital (alebo videl v nejakom dokumente) ze v obdobi puberty to robia hormony ...
Ja uz v poslednom case zaspavam v pohode, no tak asi pred 3 rokmi som mal podbne problemy. Velmi dobre mi zaberalo ked som si dal horucu sprchu asi tak 5-10 minut a potom som si pustil studenu vodi na seba ... ale len tak na 30 sekund potom som sa osusil, vypil OVOCNY caj a isiel spat ... tak za polhodku som bol mrtvy ... Tiez dobra je aj fyzicka aktivita pred spanim, napriklad cvicenie, ale pokial je ta nespavost sposobena hormonami ako som pisal tak potom je to zbytocne a doost nepriemne, ked je clovek hovadsky unaveny a nemoze zaspat (to som zazil na vlastnej kozi ) no tolko su moje rady
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

afa napísal:ale chapes cakas a ja potom amm nutkanie vsekto robit ist na wc aspon stokrat za minutu chapes skontrolav nieco z mobilom daco robit ja neveim am si dat sluchatka na usi nejaku kludnu skladbu a zaspat alebo...
no ved to. idem na zachod, a o chvilu mam pocit ze mi treba znovu, ale netreba :D mam zapnute celu noc potichy radiu (FUN) a tiez kazdu chvilu beriem mobil do ruky, ked je zle tak si citam stare smsky :)
fogus
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fogus »

No ja som mal taku pracu ktora koncila o 0.00 hod., a teraz mam problem zaspat do 0.00 hod. mozem robit co chcem aj tak nemozem zaspat, nad ranom sa to da. :wink:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

nespavost moze mat velmi vela pricin ako tu bolo spominane teple mlieko s medom atd ... ale hlavne skus zvisit fyzicku aktivitu ked som robil aktivne bezecke lyzovanie a mal som 2-fazove treningy tak som bol vzdy mrtvy takze na sustredeni sme na izbach iba spali :lol:. Ziadne do druhej v noci a zabava nic take.
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Šu-Do napísal:ja nemozem zaspat hlavne vtedy ked sa na nieco strasne tesim... to je uplne hrozne :lol:
ale inak kukam televizor... stale prepinam :D a potom ked mam uz naozaj pocit spanku tak si lahnem a ZASPIM :P
Njn, to s tym tesenim pozname. Ale to je taka prijemna nespavost :D
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Ja sa snažím na nič nemyslieť a kaprím za 5-10 min. :)
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

ja tiez niekedy nemozem zaspat bud kôli teplu alebo rozmyslam nad blbostami co som dnes prezil a tak :) hm a aj ja chcem hrazdu :D mam len jedno rucky a aj tie su lahke tak aspon klikujem :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

neviem preco, ale ked uz nemozem zaspat, tak najcastejsie v noci z nedele na pondelok. To mam mysel rozbehnutu, lebo vstavam o 4:12 rano a trielim na vlak, ked idem na intrak a nejak mi nejde z mysle, ze co vsetko ma nasledujuci tyzden caka... a vstavat o takom case je dost neprijemne, ale vydrzat sa to nejako da 8)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ja si pustim mp3 a sladaky ma sundaju ... pozor!! niektore pesnicky dokazu aj nakopnut a potom ste este zivsi ako cez den ... potom sa uz da zaspat moc tazko :P
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

ja neviem zaspat ked v ten isty den pozde vstanem..okolo 11:00. potom zaspavam uz iba okolo 3:00 rano :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sa divim ze este neragoval Gangy, ten si da dva rebully a padne mrtvy jak keby mu v matrixe vybrali kabel z hlavy.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja problemy so spankom nemavam , dnes som hore dlhsie lebo som si dokoncil jednu pracu do skoly, uz je to zamnou tak dobru noc :)
ak nemozem zaspat tak si pustim tv a prinej zaspim urcite :)
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Mne sa to stáva dosť často. Keďže si rád dlhšie pospím, tak z nedele na pondelok sa mi nedarí dobre zaspať, tak sa len prevraciam a myslím na kadejaké hlúposti. Neviem, čo spraviť preto, aby som zaspal skôr...
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja spavat nemozem vobec mam v hlave svoje problemi ... a ked si vypijem ako napriklad dnes tak nemam sancu zaspat musim pekne krasne vytriezvet a potom na obed ma hodi o zem skor nemam sancu cize dalsia prenudena noc a rano idem cosi uvarit napapam sa a hadam zaspim ... :never: a vzdy ma neuveritelne bolia kolena heh
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nikdy som nemal problém zo spánkom, môžem vychlastať aj 2 litre Kofoly, lahnem a spím.
Čudujem sa, koľko mladých ľudí má problémy zo spánkom ( napr. aj moji známi ).
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Ja mám tiež so zaspávaním problémy, hlavne keď cez týždeň vstanem okolo 1ej poobede, a spať chodím okolo 4ej a pol 5ej a to do seba tlačím ešte okolo 1ej jedlo, obed atď. Ale ani za boha by som nevedel zaspať do polnoci, proste to sa nedá.

Keď idem sobotu na prednášku na Výšku, lahnem si už o 1ej a do 3ej sa točím v posteli :?
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Ja ked nemozem zaspat tak je to casto z nedostatku fyzickej aktivity cez den. Ked mam v ten den trening alebo aspon idem behat, tak ziadny problem, lahnem a spim. Ale ak som cele poobedie len presedel za pocitacom, to iste vecer, energiu akurat tak prijimal, tak este dve hodiny lezim v posteli...
Vtedy pomaha snazit sa vsugerovat si tu unavu, nemysliet na nic...
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

toto bol moj dost problem dlhu dobu . Vecsinou som na nieco myslel aj ked som si snazil vyhodit z hlavy nedalo sa....potom neskor na mna prichadzali depresie s toho ze rano vstavam do skoly napr. a uz je 04:00... Dost dobry liek na to cele je vyvetrat si riadne izbu popripade dat si Pivko.... ak sa neda tak som presiel na najucinejsiu metodu a kupil som v lekarni lieky na bilinnej baze nebudem sa predsa trovit ak to netreba...vyskusal som toho vela az som natrafil na toto http://www.magister.sk/product_info.php ... ts_id=3407
skus a uvidis...teraz lieky neuzivam a so spanim je to u mna super....
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ja som s tymto nemal nikdy problem, vzdy zaspim tak do pol hodinky. Samozrejme ze sa vzdy zaspava lepsie po nejakej fyzickej namahe cez den ako ked iba cely den presedim.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

prave som dopozeral paranormal activity a moje sance na vykonavanie spanku su mizive :roll:
Napísať odpoveď